FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pisac
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la pisac » 28 apr 2014, 19:04

Sta sam ja jutros rekao? :)
Ocekivano je bilo da ce pokusati ocrniti Duljevica kao i sve do sad sto su. Je li ikoga Sarajevo dovelo da nisu rekli da je taj igrac propalitet? Je li ista nas klub uradio da nisu rekli da je to lose?
Ali neka, to me raduje. Svjesni su oni kakva je nasa a kakva njihova perspektiva i to ih jako boli ;)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

HzSM
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la HzSM » 28 apr 2014, 19:08

pisac je napisao/la:Sta sam ja jutros rekao? :)
Ocekivano je bilo da ce pokusati ocrniti Duljevica kao i sve do sad sto su. Je li ikoga Sarajevo dovelo da nisu rekli da je taj igrac propalitet? Je li ista nas klub uradio da nisu rekli da je to lose?
Ali neka, to me raduje. Svjesni su oni kakva je nasa a kakva njihova perspektiva i to ih jako boli ;)

Da Messi i Ronaldo dodju debili bi im nasli manu.

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 28 apr 2014, 19:35

Mislim da ljude treba svatiti,jer je ocito da mi vise ne pucamo iz prazne puske,i da Sarajevo krupnim koracima u svim sportskim segementima je daleko ispred ostalih BH klubova,i da su maleni vise nego toga svjesni.Mislim da ce u slijedecoj sezoni gotovo svi ostali klubovi uci sa promjenjenim sastavom,jer je ocito da vecina klubova nece moci zadrzati sve svoje najbolje igrace radi fin.situacije.Mi po prvi put ,pa mozda od nastanka ove drzave, imamo ekipu koja ce u prvenstvo uci bez nekih vecih promjena,sto ce nam biti velika prednost na ostatak drugih klubova.I finansijska situacija nam je vise nego dobra, tako da ova ekipa koja je sada poprilicno jaka ,u narednu sezonu sigurno ulazi sa još jacim igrackim kadrom.Imamo znaci sve uslove, ne samo za titulu u Premijer ligi, vec i da nesto vise uradimo, i u Evropi.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 apr 2014, 19:55

Duljevic :clap: 3 godine :tokralju:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 28 apr 2014, 19:59

amypitar je napisao/la:Mislim da ljude treba svatiti,jer je ocito da mi vise ne pucamo iz prazne puske,i da Sarajevo krupnim koracima u svim sportskim segementima je daleko ispred ostalih BH klubova,i da su maleni vise nego toga svjesni.Mislim da ce u slijedecoj sezoni gotovo svi ostali klubovi uci sa promjenjenim sastavom,jer je ocito da vecina klubova nece moci zadrzati sve svoje najbolje igrace radi fin.situacije.Mi po prvi put ,pa mozda od nastanka ove drzave, imamo ekipu koja ce u prvenstvo uci bez nekih vecih promjena,sto ce nam biti velika prednost na ostatak drugih klubova.I finansijska situacija nam je vise nego dobra, tako da ova ekipa koja je sada poprilicno jaka ,u narednu sezonu sigurno ulazi sa još jacim igrackim kadrom.Imamo znaci sve uslove, ne samo za titulu u Premijer ligi, vec i da nesto vise uradimo, i u Evropi.
ja mislim da ste već osvojili titulu za slijedeću sezonu,ne morate ni igrati,unaprijed vam čestitam,ma šta titulu malo je,duplu krunu vam čestitiam,i grupnu fazu lige prvaka.
ali nema para,sve se rastalilo....

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 28 apr 2014, 20:01

Tarantino je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Mislim da ljude treba svatiti,jer je ocito da mi vise ne pucamo iz prazne puske,i da Sarajevo krupnim koracima u svim sportskim segementima je daleko ispred ostalih BH klubova,i da su maleni vise nego toga svjesni.Mislim da ce u slijedecoj sezoni gotovo svi ostali klubovi uci sa promjenjenim sastavom,jer je ocito da vecina klubova nece moci zadrzati sve svoje najbolje igrace radi fin.situacije.Mi po prvi put ,pa mozda od nastanka ove drzave, imamo ekipu koja ce u prvenstvo uci bez nekih vecih promjena,sto ce nam biti velika prednost na ostatak drugih klubova.I finansijska situacija nam je vise nego dobra, tako da ova ekipa koja je sada poprilicno jaka ,u narednu sezonu sigurno ulazi sa još jacim igrackim kadrom.Imamo znaci sve uslove, ne samo za titulu u Premijer ligi, vec i da nesto vise uradimo, i u Evropi.
ja mislim da ste već osvojili titulu za slijedeću sezonu,ne morate ni igrati,unaprijed vam čestitam,ma šta titulu malo je,duplu krunu vam čestitiam,i grupnu fazu lige prvaka.
Hvala, haj sad razligu. :kafa:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 apr 2014, 20:08

Joj Aldina, muka ga natjerala da napravi jos jedan profil u nizu :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 28 apr 2014, 20:30

Komentari malenih nakon dolaska Komazeca,lik pojma nema,ubleha srpska,Dino je ubleha mi idemo na duplu,smijacemo se u maju( nista od toga nije bilo sad se jedu od muke osvojise virslu),kad je odlazio Komazec komentari malenih,pustili pitari najboljeg igraca lige :lol: Sad ce pokusati ocrniti Dinu i Ibrakovica,napraviti neku pricu novu,al dzaba im sve! Ljudi dovedu sve sto valja u ovoj ligi,ugovori na 3 godine aferim odlicno rade svoj posao,jos da Dzeno nastavi gdje je stao,uglavnom zapamtite nemaju sansi sljedecu sezonu,nek mi udare trajni ban ovdje ako budu ispred nas

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 28 apr 2014, 20:34

SandorClegane je napisao/la:
HzSM je napisao/la:
SandorClegane je napisao/la:Drugo pitanje, odnosno konstatacija ako je to istina sto ti kazes. Zamisli koliko moras biti glup da pauziras pola godine da izgubis takmicarsku formu i svaku drugu. Pa koji ce normalan klub dovesti igraca koji ne igra nikako ??
Pauzirali bi da su potpisali za bilo koji klub,ne samo za Sarajevo.Kod Bilbije i Kovacevica su u pitanju bili tehnicki problemi,kod Duljevica zelja za odlaskom iz Olimpica.Medjutim,dzaba covjek tebi objasnjava kad si ti provokator i tebi nije ni cilj dobiti konkretan odgovor.
Uopce ne provociram nego ozbiljno pitam. Naprimjer za mene je normalno da moj klub dovede ovako igraca, pa da se ja dizem u nebesa: Lupam, Wagner najbolji strijelac lige i asistent Sarajevo ga dovelo (svaka cast), Zakaric najbolji vezni igrac sezone Sarajevo ga dovelo (svaka cast), Kajkut najbolji strijelac lige Sarajevo ga dovelo (svaka cast), Hebibovic jedan od najboljih igraca lige Sarajevo dovelo (svaka cast).

A ne vi se divite i dizete igracima koji su igrali u mladoj reprezentaciju i za to vrijeme nisu mogli otici u Kazahstan da igraju, nego treniraju s pjetlicima da bi dosli u Sarajevu. Ne kontam ?
haha Hebibovic iskreno nebi volio da dodje al i on ce doci,pa ces da se jedes od muke,al doce na ljeto veca imena od ove djece,oni su nam buducnost a ekipu cemo tek da pojacamo provjerenim imenima da pjenite

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 28 apr 2014, 20:43

Toliko nezdrave atmosfere ovdje... generalno na ovom podforumu, pogotovo na temama Zeljeznicara i Sarajeva. Evo ja kao navijac Zeljeznicara podrzavam ove poteze Sarajeva, valjda natjera i ove nase da nesto urade. Bez jakog Sarajeva, nema jakog ni Zelje i obrnuto, to je uzrocno-posljedicna veza. Ne razumijem ove neke nove price, ove neke nove klince. Sto bih se ja, kao navijac Zeljeznicara, jeo ako kupite Hebibovica? Pa ne mogu voliti svoje, tako sto mrzim komsijino... Vama mnogo srece i da u narednim godinama oba kluba igraju u Ligi Prvaka, pa da se u nekim grupnim fazama mlatimo, inace ovo sada sve je sitna buranija.. Smirite se djeco draga, znam da je mnogima moralna verzikala "Vidimo se u citulji", ali ovo je Sarajevo, a u Sarajevu je uvijek bilo zdravog komsijskog rivaliteta.
Ostavite mrznju ovima sa brda i planina sto su ne tako davno gledali na ovaj lijepi grad preko nisana.
Sport je lijek za tijelo i duh.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 apr 2014, 20:48

Tačno ne možeš ostaviti ni pohvalan komentar o igraču koji je došao kod nas a da nam komšije (čast izuzecima, a ima ih) ne počnu u usta stavljati najave o osvajanju trofeja....Al pazi sve isti likovi to potenciraju...

E pa da vam, drage komšije, napravim rezime ovih postova o Duljeviću:
Svi smo se složili da je momak potencijal, ali da zbog dužeg vremna neigranja takmičarskih utakmica, trebati će mu malo više vremana da nam pokaže ono što on jeste.
Uprava je uradila dobar posao potpisivajući ga na tri godine, i kada pogledamo trenutni igrački kadar možemo biti optimisti ali daleko od toga da znamo da ćemo nešto osvojiti ili da ćemo napraviti neki veći uspjeh u Evropi. To svi priželjkujemo ali...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 28 apr 2014, 20:52

Stipu raja ove bubuljicare iz zelje ..dok je bilo love od dzeke pokondirena tikva a pravio je osim mali promasaj za promasajem takticki finansijski a bogamini pr-ovski. Sad je festa gotova a komsijama cvjetaju ruze tesko sazvakat. Oni kupovali stare igrace vi kupujete talente it'd. Samo me brine ibrakovic kod vas veliki salabajzer sto ga prije zamijenite bolje po vas. Dobar post zeljovac iznad mene to je to druze. Takmicimo se ko moze bolje i pametnije a ne srozavat jedni druge.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 28 apr 2014, 20:53

Po komsijama je veci hendikep za igraca ako ne igra radi politke kluba a pritom redovno trenira, nego kad je igrac povrijedjen godinu dana i nikako ne trenira :)
Zasto ocekujem istu ovakvu pricu za bilo kojeg igraca koji na ljeto i ubuducnosti dodje u nas klub? :)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 apr 2014, 21:31

storm_raider je napisao/la:Toliko nezdrave atmosfere ovdje... generalno na ovom podforumu, pogotovo na temama Zeljeznicara i Sarajeva. Evo ja kao navijac Zeljeznicara podrzavam ove poteze Sarajeva, valjda natjera i ove nase da nesto urade. Bez jakog Sarajeva, nema jakog ni Zelje i obrnuto, to je uzrocno-posljedicna veza. Ne razumijem ove neke nove price, ove neke nove klince. Sto bih se ja, kao navijac Zeljeznicara, jeo ako kupite Hebibovica? Pa ne mogu voliti svoje, tako sto mrzim komsijino... Vama mnogo srece i da u narednim godinama oba kluba igraju u Ligi Prvaka, pa da se u nekim grupnim fazama mlatimo, inace ovo sada sve je sitna buranija.. Smirite se djeco draga, znam da je mnogima moralna verzikala "Vidimo se u citulji", ali ovo je Sarajevo, a u Sarajevu je uvijek bilo zdravog komsijskog rivaliteta.
Ostavite mrznju ovima sa brda i planina sto su ne tako davno gledali na ovaj lijepi grad preko nisana.
Joj kralju hajde ba pređi za nas pa da skupa idemo(nemoguće znam ne bih ni ja) ali malo je takvih svaka ti čast
Ovo Željo treba da iskoristi i okrene se sebi da uradi promjene u klubu da krene naprijed a ne ovako da zavisi hoče li mu dati Velež.Iskreno ovaj poraz boli znam kako vam je ali pozitiva je da niste naštimali, izgubili pa šta i mi smo vas razvalili pa Zuban ga zabi tad sam šečer fasovao noćima sanjao ali mora se dalje. Izvuči pozitivu iz svega i iz ovog poraza i iz ovog što Sarajevo radi a slatkih prepucavanja neka ali ljubomori i mržnji ovde nije mjesto.Sretno komšije zato sdam i napisao okrenite se sebi da ne strahujete za licencu sa kojim igračkim kadrom če te iduće godine i to a ja mislim da tu nema mržnje nego realnosti.Nama se posrečilo sa Tanom možda če i vama sa nekim ali morate početi raditi ovako se uljuljate a realnost je nešto drugo.Ne kažem da smo bolji ili to da se ne ljutite ali ovakav Željo stvarno ne zaslužuje titulu isto kao i moje Sarajevo mi smo tek proigrali ali kasno nažalost.Objektivno u čitavoj sezoni više su pokazali i Zrinjski i Široki.Mi smo se posvetili kupu ako je neko upratio to sam i rekao na početku ovog dijela prvenstva ja sretan ako uzmemo kup titula je teorija bila i tad a pogotovo sad.Kup imamo finale i ako ne smijem se zakleti ni u šta i Čeliku je to šansa za trofej a neka bolji pobjedi.Nadam se da če se pojaviti još Stormova ,hilmi,likuša o mnogo dobrih i realnih navijača koji vole više svoj klub nego što mrze rivala sve leži u tome i nadam se da če Željini igrači i navijači prestati pjevati "**** malo Saraj'vo "kad igraju sa nekim a time samo pokazuju koliko vole svoj klub i mrze rivala i onda imaju radovanje na Koševu kad Velež ili neko drugi daje gool Želji.Storme brate izvini na podužem postu a naravno i ostali sad če i derby ;)
Sarajevo ljubavi moja!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 28 apr 2014, 21:45

sekac je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Toliko nezdrave atmosfere ovdje... generalno na ovom podforumu, pogotovo na temama Zeljeznicara i Sarajeva. Evo ja kao navijac Zeljeznicara podrzavam ove poteze Sarajeva, valjda natjera i ove nase da nesto urade. Bez jakog Sarajeva, nema jakog ni Zelje i obrnuto, to je uzrocno-posljedicna veza. Ne razumijem ove neke nove price, ove neke nove klince. Sto bih se ja, kao navijac Zeljeznicara, jeo ako kupite Hebibovica? Pa ne mogu voliti svoje, tako sto mrzim komsijino... Vama mnogo srece i da u narednim godinama oba kluba igraju u Ligi Prvaka, pa da se u nekim grupnim fazama mlatimo, inace ovo sada sve je sitna buranija.. Smirite se djeco draga, znam da je mnogima moralna verzikala "Vidimo se u citulji", ali ovo je Sarajevo, a u Sarajevu je uvijek bilo zdravog komsijskog rivaliteta.
Joj kralju hajde ba pređi za nas pa da skupa idemo(nemoguće znam ne bih ni ja) ali malo je takvih svaka ti čast
Ovo Željo treba da iskoristi i okrene se sebi da uradi promjene u klubu da krene naprijed a ne ovako da zavisi hoče li mu dati Velež.Iskreno ovaj poraz boli znam kako vam je ali pozitiva je da niste naštimali, izgubili pa šta i mi smo vas razvalili pa Zuban ga zabi tad sam šečer fasovao noćima sanjao ali mora se dalje. Izvuči pozitivu iz svega i iz ovog poraza i iz ovog što Sarajevo radi a slatkih prepucavanja neka ali ljubomori i mržnji ovde nije mjesto.Sretno komšije zato sdam i napisao okrenite se sebi da ne strahujete za licencu sa kojim igračkim kadrom če te iduće godine i to a ja mislim da tu nema mržnje nego realnosti.Nama se posrečilo sa Tanom možda če i vama sa nekim ali morate početi raditi ovako se uljuljate a realnost je nešto drugo.Ne kažem da smo bolji ili to da se ne ljutite ali ovakav Željo stvarno ne zaslužuje titulu isto kao i moje Sarajevo mi smo tek proigrali ali kasno nažalost.Objektivno u čitavoj sezoni više su pokazali i Zrinjski i Široki.Mi smo se posvetili kupu ako je neko upratio to sam i rekao na početku ovog dijela prvenstva ja sretan ako uzmemo kup titula je teorija bila i tad a pogotovo sad.Kup imamo finale i ako ne smijem se zakleti ni u šta i Čeliku je to šansa za trofej a neka bolji pobjedi.Nadam se da če se pojaviti još Stormova ,hilmi,likuša o mnogo dobrih i realnih navijača koji vole više svoj klub nego što mrze rivala sve leži u tome i nadam se da če Željini igrači i navijači prestati pjevati "**** malo Saraj'vo "kad igraju sa nekim a time samo pokazuju koliko vole svoj klub i mrze rivala i onda imaju radovanje na Koševu kad Velež ili neko drugi daje gool Želji.Storme brate izvini na podužem postu a naravno i ostali sad če i derby ;)
Hahahah, nema sanse, hajde ti kod nas, dobra su raja. :mrgreen: :mrgreen:

Ma ja ne kazem da vas volim, ali ne mrzim vas i ne mogu mrziti nista sto simbolise ovaj grad i promovise ga pozitivno. Da Bog da se mi nasli u grupnim fazama, pa pricali o jakom Zelji i Sarajevu..., ovo sada je sve sitna buranija. Vi jucer nista imali sta jesti, mi jesmo, danas je obrnuto..., sutra cemo vidjeti, kao i u cijeloj drzavi - nista nije sigurno.
Sto se tice titule, poraz boli, kutija cigara mi je otisla u ona tri gola, a u drugom poluvremenu sam naceo trecu, ali sada hladne glave se moze reci da su Zrinjski ili Siroki ove godine najbolji. Dobre stvari ste poceli da radite, treba da profesionizirate jos osoblje i trenere, ali ste u kratkom periodu dosta uradili. Sretno u kupu. Eto uz malo volje pozitivna atmosfera. Dosta ljudi iz moje porodice navija za Sarajevo, vjerovatno i iz tvoje za Zelju i ne mogu mrziti onda nekoga tek tako..., mada ni ovoj djeci nije lako... bombarduju ih nekim pogresnim idolima i nakaradnim informacijama.

Nego, sad ce derbi pa ako vi nas dobijete ja mjesec dana drzim avatar koji ti odredis, a ako mi pobijedimo ti moj? :mrgreen: :mrgreen:

A kafu cemo svakako piti, ako Bog da. ;)

PS. Gdje nam je likusa?

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 apr 2014, 21:47

Ma može brate mada nam je teže nego vama ali eto kahva da a avatare za drugi put može li?
Sarajevo ljubavi moja!

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 28 apr 2014, 21:49

I ja sam takoder za ono zdravo prepucavanje , a ne ovo djecije prepucavanje (y).Kovacevic bi trebao biti nasa buducnost jako dobar igrac svaka cast mu.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 apr 2014, 21:51

Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 apr 2014, 21:54

Suki46 je napisao/la:I ja sam takoder za ono zdravo prepucavanje , a ne ovo djecije prepucavanje (y).Kovacevic bi trebao biti nasa buducnost jako dobar igrac svaka cast mu.
OK brate pridruži se ima ovde i fine raje ma svi su oni ba dobri samo malo temperament i adrenalin lupa ali nadoči će
Sarajevo ljubavi moja!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 28 apr 2014, 21:55

sekac je napisao/la:Ma može brate mada nam je teže nego vama ali eto kahva da a avatare za drugi put može li?
Obavezno brate! Zivio ti meni, uvijek mi je drago kada vidim da pises. Zbog tebe i hilme uglavnom i ulazim na ovu temu, a ne da vidim ovu djecu koja mjere ciji je tata jaci.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 15 gostiju.