sekac je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Toliko nezdrave atmosfere ovdje... generalno na ovom podforumu, pogotovo na temama Zeljeznicara i Sarajeva. Evo ja kao navijac Zeljeznicara podrzavam ove poteze Sarajeva, valjda natjera i ove nase da nesto urade. Bez jakog Sarajeva, nema jakog ni Zelje i obrnuto, to je uzrocno-posljedicna veza. Ne razumijem ove neke nove price, ove neke nove klince. Sto bih se ja, kao navijac Zeljeznicara, jeo ako kupite Hebibovica? Pa ne mogu voliti svoje, tako sto mrzim komsijino... Vama mnogo srece i da u narednim godinama oba kluba igraju u Ligi Prvaka, pa da se u nekim grupnim fazama mlatimo, inace ovo sada sve je sitna buranija.. Smirite se djeco draga, znam da je mnogima moralna verzikala "Vidimo se u citulji", ali ovo je Sarajevo, a u Sarajevu je uvijek bilo zdravog komsijskog rivaliteta.
Ostavite mrznju ovima sa brda i planina sto su ne tako davno gledali na ovaj lijepi grad preko nisana.
Joj kralju hajde ba pređi za nas pa da skupa idemo(nemoguće znam ne bih ni ja) ali malo je takvih svaka ti čast
Ovo Željo treba da iskoristi i okrene se sebi da uradi promjene u klubu da krene naprijed a ne ovako da zavisi hoče li mu dati Velež.Iskreno ovaj poraz boli znam kako vam je ali pozitiva je da niste naštimali, izgubili pa šta i mi smo vas razvalili pa Zuban ga zabi tad sam šečer fasovao noćima sanjao ali mora se dalje. Izvuči pozitivu iz svega i iz ovog poraza i iz ovog što Sarajevo radi a slatkih prepucavanja neka ali ljubomori i mržnji ovde nije mjesto.Sretno komšije zato sdam i napisao okrenite se sebi da ne strahujete za licencu sa kojim igračkim kadrom če te iduće godine i to a ja mislim da tu nema mržnje nego realnosti.Nama se posrečilo sa Tanom možda če i vama sa nekim ali morate početi raditi ovako se uljuljate a realnost je nešto drugo.Ne kažem da smo bolji ili to da se ne ljutite ali ovakav Željo stvarno ne zaslužuje titulu isto kao i moje Sarajevo mi smo tek proigrali ali kasno nažalost.Objektivno u čitavoj sezoni više su pokazali i Zrinjski i Široki.Mi smo se posvetili kupu ako je neko upratio to sam i rekao na početku ovog dijela prvenstva ja sretan ako uzmemo kup titula je teorija bila i tad a pogotovo sad.Kup imamo finale i ako ne smijem se zakleti ni u šta i Čeliku je to šansa za trofej a neka bolji pobjedi.Nadam se da če se pojaviti još Stormova ,hilmi,likuša o mnogo dobrih i realnih navijača koji vole više svoj klub nego što mrze rivala sve leži u tome i nadam se da če Željini igrači i navijači prestati pjevati "**** malo Saraj'vo "kad igraju sa nekim a time samo pokazuju koliko vole svoj klub i mrze rivala i onda imaju radovanje na Koševu kad Velež ili neko drugi daje gool Želji.Storme brate izvini na podužem postu a naravno i ostali sad če i derby

Hahahah, nema sanse, hajde ti kod nas, dobra su raja.
Ma ja ne kazem da vas volim, ali ne mrzim vas i ne mogu mrziti nista sto simbolise ovaj grad i promovise ga pozitivno. Da Bog da se mi nasli u grupnim fazama, pa pricali o jakom Zelji i Sarajevu..., ovo sada je sve sitna buranija. Vi jucer nista imali sta jesti, mi jesmo, danas je obrnuto..., sutra cemo vidjeti, kao i u cijeloj drzavi - nista nije sigurno.
Sto se tice titule, poraz boli, kutija cigara mi je otisla u ona tri gola, a u drugom poluvremenu sam naceo trecu, ali sada hladne glave se moze reci da su Zrinjski ili Siroki ove godine najbolji. Dobre stvari ste poceli da radite, treba da profesionizirate jos osoblje i trenere, ali ste u kratkom periodu dosta uradili. Sretno u kupu. Eto uz malo volje pozitivna atmosfera. Dosta ljudi iz moje porodice navija za Sarajevo, vjerovatno i iz tvoje za Zelju i ne mogu mrziti onda nekoga tek tako..., mada ni ovoj djeci nije lako... bombarduju ih nekim pogresnim idolima i nakaradnim informacijama.
Nego, sad ce derbi pa ako vi nas dobijete ja mjesec dana drzim avatar koji ti odredis, a ako mi pobijedimo ti moj?
A kafu cemo svakako piti, ako Bog da.
PS. Gdje nam je likusa?
Sport je lijek za tijelo i duh.