FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
šta je sve ovaj sekač pisao i kakve bljuvotine su sa njegove tastature protiv želje i manijaka iznesene,a ovaj storm mu se žetonira ovako ccc,hilmi svaka čast ali sekač je hinja prava.
ali nema para,sve se rastalilo....
Vjeruj mi da je zadovoljstvo obostrano vidimo se bratestorm_raider je napisao/la:Obavezno brate! Zivio ti meni, uvijek mi je drago kada vidim da pises. Zbog tebe i hilme uglavnom i ulazim na ovu temu, a ne da vidim ovu djecu koja mjere ciji je tata jaci.sekac je napisao/la:Ma može brate mada nam je teže nego vama ali eto kahva da a avatare za drugi put može li?

Sarajevo ljubavi moja!
Nastavite na skajpu

Ovaj što je došao, na kojoj poziciji igra ?
Sent from my HTC One using Tapatalk
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Dženo kao da mene sluša...kako sve umjereno i lagano..
Samo da hoće tu licencu završiti..
Samo da hoće tu licencu završiti..
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
"Zamolio sam predsjednika FK Sarajevo da mi objasni o čemu se radi, rekao da sam i ja bio igrač FK Sarajevo i da sam među pet najboljih u historiji kluba, ali on je rekao da ga to ne zanima i da mu je Memić obećao ove terene te da ja to riješim s njim", tvrdi Pašić.
ovakav odnos prema legendama kluba
, ako ste ovakvi prema legendama kavi li ste onda prema djeci svojoj i igracima
majko mila sramote
ovakav odnos prema legendama kluba

majko mila sramote
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sto se ti sekiras oko toga? Uostalom ni Pajino maslo nije za ramazana sto se tice te zemlje...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ja Paju kao i sve legende kluba poštujem i ako se nisu mnogo počešali kada je klub bio na ivici ponora.
Ukoliko postoji neki spor oko tog zemljišta imaju zemljišne knjige i ugovori pa neka vide, a ako ne može na lijep način može preko suda. Malo sačekati ali si onda 100 % siguran.
Ukoliko postoji neki spor oko tog zemljišta imaju zemljišne knjige i ugovori pa neka vide, a ako ne može na lijep način može preko suda. Malo sačekati ali si onda 100 % siguran.
navikli da kradu i otimaju kroz historiju pa da se tradicija ne prekidajug-onostalgicar je napisao/la:"Zamolio sam predsjednika FK Sarajevo da mi objasni o čemu se radi, rekao da sam i ja bio igrač FK Sarajevo i da sam među pet najboljih u historiji kluba, ali on je rekao da ga to ne zanima i da mu je Memić obećao ove terene te da ja to riješim s njim", tvrdi Pašić.
ovakav odnos prema legendama kluba, ako ste ovakvi prema legendama kavi li ste onda prema djeci svojoj i igracima
majko mila sramote

DRUG NEBI TI PUNCA
jug-onostalgicar je napisao/la:"Zamolio sam predsjednika FK Sarajevo da mi objasni o čemu se radi, rekao da sam i ja bio igrač FK Sarajevo i da sam među pet najboljih u historiji kluba, ali on je rekao da ga to ne zanima i da mu je Memić obećao ove terene te da ja to riješim s njim", tvrdi Pašić.
ovakav odnos prema legendama kluba, ako ste ovakvi prema legendama kavi li ste onda prema djeci svojoj i igracima
majko mila sramote

M.Delac 2
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
FKS1946 je napisao/la:jug-onostalgicar je napisao/la:"Zamolio sam predsjednika FK Sarajevo da mi objasni o čemu se radi, rekao da sam i ja bio igrač FK Sarajevo i da sam među pet najboljih u historiji kluba, ali on je rekao da ga to ne zanima i da mu je Memić obećao ove terene te da ja to riješim s njim", tvrdi Pašić.
majko mila sramote![]()
![]()
Momak si dobar, imas nekog smeca u avliji, prvo to pocisti
vjeruj da meni klub napada neku legendu i cistom otimacinom uzima zemlju covjeku koji je sa ulice sklonio hiljade djece od 93 godine ja bi prvi zatrazio da se stane na stranu legende a nek se klub drugacije snadje....
ovo je fuj iskreno
jug-onostalgicar je napisao/la:FKS1946 je napisao/la:jug-onostalgicar je napisao/la:"Zamolio sam predsjednika FK Sarajevo da mi objasni o čemu se radi, rekao da sam i ja bio igrač FK Sarajevo i da sam među pet najboljih u historiji kluba, ali on je rekao da ga to ne zanima i da mu je Memić obećao ove terene te da ja to riješim s njim", tvrdi Pašić.
majko mila sramote![]()
![]()
vjeruj da meni klub napada neku legendu i cistom otimacinom uzima zemlju covjeku koji je sa ulice sklonio hiljade djece od 93 godine ja bi prvi zatrazio da se stane na stranu legende a nek se klub drugacije snadje....
ovo je fuj iskreno

@jug-onostalgičar
Ovo je davno ispričana priča.
Ne znam zašto ali se uvijek počne da forsira kada Sarajevo počne da ostvariju bolje rezultate.
Raspravljamo o nečemu a niko ne zna sve detalje oko toga, čija je ta zemlja, ko ima pravo da raspolaže njome, ko ima pravo da je kupi.
Da se mi okrenemo derbiju, samo ne znam hoće li biti trijeznih nakon prvomajskih praznika

Ovo je davno ispričana priča.
Ne znam zašto ali se uvijek počne da forsira kada Sarajevo počne da ostvariju bolje rezultate.

Raspravljamo o nečemu a niko ne zna sve detalje oko toga, čija je ta zemlja, ko ima pravo da raspolaže njome, ko ima pravo da je kupi.
Da se mi okrenemo derbiju, samo ne znam hoće li biti trijeznih nakon prvomajskih praznika

Jedva čekam da vidim te terene u našim rukama,pa ovo što radimo nije humano 

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Ti si u ovom slucaju povjerovao u Pajinu pricu, i sto bi klub stao na njegovu stranu, ne vidim razlog, znaci svaka legenda kluba smije imati "izgovor" ako je uradio nesto lose, da je on bio legenda ovo ono, i da ga brani FK SARAJEVO,treba razlikovati "čovjeka" i "legendu", po meni je Pasic čovjek koji samo gleda vlastiti interesjug-onostalgicar je napisao/la: vjeruj da meni klub napada neku legendu i cistom otimacinom uzima zemlju covjeku koji je sa ulice sklonio hiljade djece od 93 godine ja bi prvi zatrazio da se stane na stranu legende a nek se klub drugacije snadje....
ovo je fuj iskreno
M.Delac 2
Kaze paja "pa eto ne znamo cije je to zemlja".jug-onostalgicar je napisao/la:FKS1946 je napisao/la:jug-onostalgicar je napisao/la:"Zamolio sam predsjednika FK Sarajevo da mi objasni o čemu se radi, rekao da sam i ja bio igrač FK Sarajevo i da sam među pet najboljih u historiji kluba, ali on je rekao da ga to ne zanima i da mu je Memić obećao ove terene te da ja to riješim s njim", tvrdi Pašić.
majko mila sramote![]()
![]()
ovo je fuj iskreno
I tebi je ovo kao nesto regularno?
Ovo nije stvar odnosa nas i nase legende nego stvar sudstva da rijesi spor oko vlasnistva zemlje. Lijepo postoje knjige, grunt, sve crno na bijelo. Pa nek se ganjaju. Valjda smo pravna drzava.
Nije uredi ni da Paja koristi besplatno tudje zemljise a da od djece naplacuje 50KM mjesecno. Zar ne?
To je klasicna firma i biznis. Trebamo kao porezni obveznici biti popustljivi prema tome?
Mogu li ja otici na carsiju i uzeti neki objekat i otvoriti neku radnju tek tako?
Moze li onda meni inspekcija doci i reci ne ide to bas tako?
Zar neko Predraga Pasica nakon Posusja smatra nekom osobom.
Nayebem mu se stare a svakako mu Tatko kcerku karindja.
Nayebem mu se stare a svakako mu Tatko kcerku karindja.

Ovim dušebrižnicama iz Novog Sarajeva bih preporučio da malo češće otvore zvaničnu stranicu FKS i upute se u neke stvari oko odnosa prema legendama. 

Legenda a nikad ništa uradio da Sarajevu bolje bude...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Je li Pasic sam sebe proglasio jednim od pet najboljih igraca u historiji Sarajeva? 

Trenutno korisnika/ca: benko21, bordobijeli, Lavcina, Rodman, Sinfoc1986 i 66 gostiju.