FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Tarantino
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Tarantino » 28 apr 2014, 22:01

šta je sve ovaj sekač pisao i kakve bljuvotine su sa njegove tastature protiv želje i manijaka iznesene,a ovaj storm mu se žetonira ovako ccc,hilmi svaka čast ali sekač je hinja prava.
ali nema para,sve se rastalilo....

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 apr 2014, 22:03

storm_raider je napisao/la:
sekac je napisao/la:Ma može brate mada nam je teže nego vama ali eto kahva da a avatare za drugi put može li?
Obavezno brate! Zivio ti meni, uvijek mi je drago kada vidim da pises. Zbog tebe i hilme uglavnom i ulazim na ovu temu, a ne da vidim ovu djecu koja mjere ciji je tata jaci.
Vjeruj mi da je zadovoljstvo obostrano vidimo se brate ;)
Sarajevo ljubavi moja!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 28 apr 2014, 22:07

Nastavite na skajpu :urnebes: :urnebes:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 apr 2014, 22:10

Ovaj što je došao, na kojoj poziciji igra ?

Sent from my HTC One using Tapatalk
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 apr 2014, 22:13

Dženo kao da mene sluša...kako sve umjereno i lagano..
Samo da hoće tu licencu završiti..

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 28 apr 2014, 22:15

"Zamolio sam predsjednika FK Sarajevo da mi objasni o čemu se radi, rekao da sam i ja bio igrač FK Sarajevo i da sam među pet najboljih u historiji kluba, ali on je rekao da ga to ne zanima i da mu je Memić obećao ove terene te da ja to riješim s njim", tvrdi Pašić.

ovakav odnos prema legendama kluba :) , ako ste ovakvi prema legendama kavi li ste onda prema djeci svojoj i igracima
majko mila sramote

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 apr 2014, 22:17

Sto se ti sekiras oko toga? Uostalom ni Pajino maslo nije za ramazana sto se tice te zemlje...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 apr 2014, 22:22

Ja Paju kao i sve legende kluba poštujem i ako se nisu mnogo počešali kada je klub bio na ivici ponora.
Ukoliko postoji neki spor oko tog zemljišta imaju zemljišne knjige i ugovori pa neka vide, a ako ne može na lijep način može preko suda. Malo sačekati ali si onda 100 % siguran.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 apr 2014, 22:24

jug-onostalgicar je napisao/la:"Zamolio sam predsjednika FK Sarajevo da mi objasni o čemu se radi, rekao da sam i ja bio igrač FK Sarajevo i da sam među pet najboljih u historiji kluba, ali on je rekao da ga to ne zanima i da mu je Memić obećao ove terene te da ja to riješim s njim", tvrdi Pašić.

ovakav odnos prema legendama kluba :) , ako ste ovakvi prema legendama kavi li ste onda prema djeci svojoj i igracima
majko mila sramote
navikli da kradu i otimaju kroz historiju pa da se tradicija ne prekida :zzz:
DRUG NEBI TI PUNCA

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 28 apr 2014, 22:25

jug-onostalgicar je napisao/la:"Zamolio sam predsjednika FK Sarajevo da mi objasni o čemu se radi, rekao da sam i ja bio igrač FK Sarajevo i da sam među pet najboljih u historiji kluba, ali on je rekao da ga to ne zanima i da mu je Memić obećao ove terene te da ja to riješim s njim", tvrdi Pašić.

majko mila sramote
:crazy: :crazy: :crazy: Momak si dobar, imas nekog smeca u avliji, prvo to pocisti
M.Delac 2

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 28 apr 2014, 22:27

FKS1946 je napisao/la:

majko mila sramote
:crazy: :crazy: :crazy: Momak si dobar, imas nekog smeca u avliji, prvo to pocisti

vjeruj da meni klub napada neku legendu i cistom otimacinom uzima zemlju covjeku koji je sa ulice sklonio hiljade djece od 93 godine ja bi prvi zatrazio da se stane na stranu legende a nek se klub drugacije snadje....
ovo je fuj iskreno

Nervoza
Kontakt:

Post Postao/la Nervoza » 28 apr 2014, 22:30

jug-onostalgicar je napisao/la:
FKS1946 je napisao/la:

majko mila sramote

vjeruj da meni klub napada neku legendu i cistom otimacinom uzima zemlju covjeku koji je sa ulice sklonio hiljade djece od 93 godine ja bi prvi zatrazio da se stane na stranu legende a nek se klub drugacije snadje....
ovo je fuj iskreno
:lol:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 apr 2014, 22:33

@jug-onostalgičar
Ovo je davno ispričana priča.
Ne znam zašto ali se uvijek počne da forsira kada Sarajevo počne da ostvariju bolje rezultate. :roll: :roll: :roll:
Raspravljamo o nečemu a niko ne zna sve detalje oko toga, čija je ta zemlja, ko ima pravo da raspolaže njome, ko ima pravo da je kupi.

Da se mi okrenemo derbiju, samo ne znam hoće li biti trijeznih nakon prvomajskih praznika :lol: :lol:

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 28 apr 2014, 22:34

Jedva čekam da vidim te terene u našim rukama,pa ovo što radimo nije humano :wave:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 28 apr 2014, 22:37

jug-onostalgicar je napisao/la: vjeruj da meni klub napada neku legendu i cistom otimacinom uzima zemlju covjeku koji je sa ulice sklonio hiljade djece od 93 godine ja bi prvi zatrazio da se stane na stranu legende a nek se klub drugacije snadje....
ovo je fuj iskreno
Ti si u ovom slucaju povjerovao u Pajinu pricu, i sto bi klub stao na njegovu stranu, ne vidim razlog, znaci svaka legenda kluba smije imati "izgovor" ako je uradio nesto lose, da je on bio legenda ovo ono, i da ga brani FK SARAJEVO,treba razlikovati "čovjeka" i "legendu", po meni je Pasic čovjek koji samo gleda vlastiti interes
M.Delac 2

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 28 apr 2014, 22:38

jug-onostalgicar je napisao/la:
FKS1946 je napisao/la:

majko mila sramote

ovo je fuj iskreno
Kaze paja "pa eto ne znamo cije je to zemlja".
I tebi je ovo kao nesto regularno?
Ovo nije stvar odnosa nas i nase legende nego stvar sudstva da rijesi spor oko vlasnistva zemlje. Lijepo postoje knjige, grunt, sve crno na bijelo. Pa nek se ganjaju. Valjda smo pravna drzava.
Nije uredi ni da Paja koristi besplatno tudje zemljise a da od djece naplacuje 50KM mjesecno. Zar ne?
To je klasicna firma i biznis. Trebamo kao porezni obveznici biti popustljivi prema tome?
Mogu li ja otici na carsiju i uzeti neki objekat i otvoriti neku radnju tek tako?
Moze li onda meni inspekcija doci i reci ne ide to bas tako?

Desert
Kontakt:

Post Postao/la Desert » 28 apr 2014, 22:44

Zar neko Predraga Pasica nakon Posusja smatra nekom osobom.
Nayebem mu se stare a svakako mu Tatko kcerku karindja. :opaopa:

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 28 apr 2014, 22:48

Ovim dušebrižnicama iz Novog Sarajeva bih preporučio da malo češće otvore zvaničnu stranicu FKS i upute se u neke stvari oko odnosa prema legendama. :mrgreen:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 apr 2014, 22:48

Legenda a nikad ništa uradio da Sarajevu bolje bude...

Sent from my HTC One using Tapatalk
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 28 apr 2014, 22:49

Je li Pasic sam sebe proglasio jednim od pet najboljih igraca u historiji Sarajeva? :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, gh0stHZ, mosarajvosa83, Sazg, soe i 68 gostiju.