Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Badelj se izgubio.Omerbavarac je napisao/la:
Po meni dva, ali nebitno je to sad.geronimo je napisao/la: Nego, ovako nekako...da vas priupitam. Koliko je Neuer (u pravoj formi i izdanju) mogao golova odbraniti protiv Reala?
Uli je zbajernom prošao sito i rešetke.gerdmuller je napisao/la:Rummenigge potvrdio: "Uli Hoeneß kada se vrati iz zatvora, bice ponovo predsjednik FC Bayerna!
Nadam se da ce biti spreman za sljedecu sezonu jer je najbolji od ove trojice stopera koje imamo a mislim da bi ga i Guardiola preferirao jer ima odlicno otvaranje igre.GazijaKalesija je napisao/la:Prvi čitav trening s ekipom Badi odradio danas!
Idemo momčino!
Možda ga Guardiola ne planira za štopera. Ko zna kakvu će mu poziciju naći.povratakotpisanih je napisao/la:Nadam se da ce biti spreman za sljedecu sezonu jer je najbolji od ove trojice stopera koje imamo a mislim da bi ga i Guardiola preferirao jer ima odlicno otvaranje igre.GazijaKalesija je napisao/la:Prvi čitav trening s ekipom Badi odradio danas!
Idemo momčino!
Sve je moguce mozda bude igrao na ljevom beku a Alaba u vezom redu.GazijaKalesija je napisao/la:Možda ga Guardiola ne planira za štopera. Ko zna kakvu će mu poziciju naći.povratakotpisanih je napisao/la:Nadam se da ce biti spreman za sljedecu sezonu jer je najbolji od ove trojice stopera koje imamo a mislim da bi ga i Guardiola preferirao jer ima odlicno otvaranje igre.GazijaKalesija je napisao/la:Prvi čitav trening s ekipom Badi odradio danas!
Idemo momčino!
Ma nije Badi za beka. Centaršut 0 bodova, igrao je jedno vrijeme spletom okolnosti. Al' najjači pas preko čitavog terena po zemljipovratakotpisanih je napisao/la: Sve je moguce mozda bude igrao na ljevom beku a Alaba u vezom redu.
Gledaj jasno je meni to sto ti pises za Robbena i Riberija al evo u trenutnoj situaciji npr. Robben igra mozda ponajbolje od svi nasih igraca i normalano da zasluzuje prvu postavu a Ribery je van forme tako da bi Goetze trebao imati prednost. Na to sam ja misli nije to fiksno da je neko prva a neko druga postava nego onaj koji bolje igra treba biti u prvoj postavi i rijseno a i Robben i Ribery idu u godine imoraju biti svjesni da njihovo vrijeme polako prolazi, jer znas ono da bi nekome svanulo drugome se mora smrknuti. U ostalo ako nece da sjede na klupi neka napuste klub, nijedan igrac nemoze biti iznad kluba! A sto se tice stopera tu sigurno mora neko doci i to da zamjeni Boatenga koji je kiks igrac i kao takav jako rizican. A siguran sam da ce doci jedan centralni vezni (umjesto Kroosa)po meni ili Pjanic ili Koke ja licno bi preferirao Pjanica zbog slobodnih udaraca i kornera da se tu dobije malo na opasnosti. Ja mislim da bi Pjanica i Benatiu u paketu doblili iz Rome za neki 50-55 miliona sto bi bilo sasavim OK. Onda bi bilo love za Cuardada kao zamjenu za Alabu, a sto je jos bolje Cuardado moze igrati obje krilne i obje bekovske pozicije pa cak i poziciju centralnog veznog.BavaracZenica je napisao/la:@povratak otpisanih.. lijepo si ti to zamislio, al zar fkt mislis da ce Ribery i RoBa biti ta druga postava pa brate nikad u zivotu![]()
Prije ce otic iz kluba nego sto ces njih vidjet da nisu u prvom sastavu.. mogu oni pocet sa klupe ali realno njih dvojica su zacementirani u prvoj postavi..
Zadnjih godina igramo tu igru preko krilaa i oni ce ostat, iako sam mislio da ce pod Pepom to drugacije izgledat al njih dvojica su itekako bitni..
A da ce doci neka pojacanja tu se slazemo i treba bar David lUiz, i treba ta zamjena za Alabu na beku..
Pjana nece doc, a Kroos ak zeli da ide neka ide
Nevjerovatno super stvar ovaj crveno-plavi je slican onome koji je bio i 96-97 ja ga upravo imam!sarajlija je napisao/la:Bavarci novi dresovi za iducu sezonu izgledaju ovako.![]()
http://oi58.tinypic.com/152g55e.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.