FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

povratakotpisanih
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la povratakotpisanih » 05 maj 2014, 17:07

Bogami sljedi nam zanimljiv prelazni rok. Iskreno se nadam da ce Kroos otici, najvise me nerivra od svih nasih igraca. Mora se priznati da se Ribery polako blizi kraj i da ce se tesko vratit u formu od prolse sezone. Ocekujem na ljeto pored Lewandowskog i Rode-a jos najmanje tri pojacanja: ljevi bek, desni stoper, zentralni vezni.

Po meni bi postava za narednu sezonu trebala izgledati ovako:

--------------------------Ljevandowski------------------

Goetze-----(Koke ili Pjanic)---------Thiago-----Muller

---------------------------J.Martinez----------------------

Alaba------------Dante----------(Mangala,Benatia ili D.Luiz) Lahm

---------------------------Neuer---------------------------

Ako se brzo uklopi i vrati u staru formu Badstuber bi u toku sezone trebao izbaciti Dante-a iz prve postave.

Druga postava bi trebala izledati onda ovako:

-------------------------Mandžukić--------------------------

Ribery--------Schweini--------------Hojberg------Robben

----------------------------Rode-----------------------------

C.Erkin-------Badsuber------------Boateng-------Rafinha

--------------------------Starke------------------------------

Pizaro bi trebao dobiti porduzenje ugovora na jos jednu sezonu
Znaci ukratko
Odlasci:
Van Buyten,
Contento, 3 miliona obestecenja
Kroos, 45-50 miliona
Shaqiri 15-20 miliona.
Dolasci:
Rode,
Lewnadowski,
Pjanić ili Koke,
Mangala, D.Luiz, Benatia,
C.Erkin ili Cuardado.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 05 maj 2014, 17:14

Prvi čitav trening s ekipom Badi odradio danas!

Idemo momčino! :cool:
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 05 maj 2014, 17:20

GazijaKalesija je napisao/la:Prvi čitav trening s ekipom Badi odradio danas!

Nadam se da ce biti spreman za sljedecu sezonu jer je najbolji od ove trojice stopera koje imamo a mislim da bi ga i Guardiola preferirao jer ima odlicno otvaranje igre.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 05 maj 2014, 17:21

povratakotpisanih je napisao/la:

Nadam se da ce biti spreman za sljedecu sezonu jer je najbolji od ove trojice stopera koje imamo a mislim da bi ga i Guardiola preferirao jer ima odlicno otvaranje igre.
Možda ga Guardiola ne planira za štopera. Ko zna kakvu će mu poziciju naći. :lol:
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 05 maj 2014, 17:23

GazijaKalesija je napisao/la:

Možda ga Guardiola ne planira za štopera. Ko zna kakvu će mu poziciju naći. :lol:
Sve je moguce mozda bude igrao na ljevom beku a Alaba u vezom redu.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 05 maj 2014, 17:23

@povratak otpisanih.. lijepo si ti to zamislio, al zar fkt mislis da ce Ribery i RoBa biti ta druga postava pa brate nikad u zivotu :)

Prije ce otic iz kluba nego sto ces njih vidjet da nisu u prvom sastavu.. mogu oni pocet sa klupe ali realno njih dvojica su zacementirani u prvoj postavi..

Zadnjih godina igramo tu igru preko krilaa i oni ce ostat, iako sam mislio da ce pod Pepom to drugacije izgledat al njih dvojica su itekako bitni..

A da ce doci neka pojacanja tu se slazemo i treba bar David lUiz, i treba ta zamjena za Alabu na beku..

Pjana nece doc, a Kroos ak zeli da ide neka ide :thumbup:
FC Bayern !!!!!

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 05 maj 2014, 17:30

povratakotpisanih je napisao/la: Sve je moguce mozda bude igrao na ljevom beku a Alaba u vezom redu.
Ma nije Badi za beka. Centaršut 0 bodova, igrao je jedno vrijeme spletom okolnosti. Al' najjači pas preko čitavog terena po zemlji :D

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 05 maj 2014, 17:35

BavaracZenica je napisao/la:@povratak otpisanih.. lijepo si ti to zamislio, al zar fkt mislis da ce Ribery i RoBa biti ta druga postava pa brate nikad u zivotu :)

Prije ce otic iz kluba nego sto ces njih vidjet da nisu u prvom sastavu.. mogu oni pocet sa klupe ali realno njih dvojica su zacementirani u prvoj postavi..

Zadnjih godina igramo tu igru preko krilaa i oni ce ostat, iako sam mislio da ce pod Pepom to drugacije izgledat al njih dvojica su itekako bitni..

A da ce doci neka pojacanja tu se slazemo i treba bar David lUiz, i treba ta zamjena za Alabu na beku..

Pjana nece doc, a Kroos ak zeli da ide neka ide :thumbup:
Gledaj jasno je meni to sto ti pises za Robbena i Riberija al evo u trenutnoj situaciji npr. Robben igra mozda ponajbolje od svi nasih igraca i normalano da zasluzuje prvu postavu a Ribery je van forme tako da bi Goetze trebao imati prednost. Na to sam ja misli nije to fiksno da je neko prva a neko druga postava nego onaj koji bolje igra treba biti u prvoj postavi i rijseno a i Robben i Ribery idu u godine imoraju biti svjesni da njihovo vrijeme polako prolazi, jer znas ono da bi nekome svanulo drugome se mora smrknuti. U ostalo ako nece da sjede na klupi neka napuste klub, nijedan igrac nemoze biti iznad kluba! A sto se tice stopera tu sigurno mora neko doci i to da zamjeni Boatenga koji je kiks igrac i kao takav jako rizican. A siguran sam da ce doci jedan centralni vezni (umjesto Kroosa)po meni ili Pjanic ili Koke ja licno bi preferirao Pjanica zbog slobodnih udaraca i kornera da se tu dobije malo na opasnosti. Ja mislim da bi Pjanica i Benatiu u paketu doblili iz Rome za neki 50-55 miliona sto bi bilo sasavim OK. Onda bi bilo love za Cuardada kao zamjenu za Alabu, a sto je jos bolje Cuardado moze igrati obje krilne i obje bekovske pozicije pa cak i poziciju centralnog veznog.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 05 maj 2014, 18:14

Bavarci novi dresovi za iducu sezonu izgledaju ovako. :)

http://oi58.tinypic.com/152g55e.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
04.10.2009 !!

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 05 maj 2014, 18:17

sarajlija je napisao/la:Bavarci novi dresovi za iducu sezonu izgledaju ovako. :)

http://oi58.tinypic.com/152g55e.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Nevjerovatno super stvar ovaj crveno-plavi je slican onome koji je bio i 96-97 ja ga upravo imam!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 05 maj 2014, 18:19

Nisu losi u sustini.
04.10.2009 !!

madridistaforever
Kontakt:

Post Postao/la madridistaforever » 05 maj 2014, 18:24

sarajlija je napisao/la:Bavarci novi dresovi za iducu sezonu izgledaju ovako. :)

Meni bolje ove sad koje imate,mada su ovi crni mocni pravo.Kad se sjetim nasih crnih... :bale:
Real nije samo klub,on je smisao zivota.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 05 maj 2014, 18:44

Haj nek sad neko kaze da licimo na Barcelonu :twisted: :P
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 maj 2014, 23:44

Navodno je Ribery povrijedjen i nece biti spreman za finale kupa, sto u ovom momentu vjerovatno predstavlja pojacanje nego neki deficit jer je Ribery ruku na srce zadnja 2 mjeseca bio katastrofalan i samo su ga njegov autoritet i njegova karizma spasili klupe.

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 06 maj 2014, 00:07

Prvi dres :puke: Ostala 2 mogu proc, pogotovo ovaj bijeli je :thumbup:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 maj 2014, 00:09

anelbavarac je napisao/la:Prvi dres :puke: Ostala 2 mogu proc, pogotovo ovaj bijeli je :thumbup:
Fakat su bijeli i crni savrseni dok je domaci dres onako, no ima ljudi kojima se svidja kao sto sam npr. ja. :mrgreen:
Ove boje me podsjecaju na neke ranije sezone, na nesto malo stariji Bayern sa Zicklerom, Janckerom, Jeremiesom i ostalom buranijom. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 maj 2014, 00:12

Sviđaju mi se dresovi bilo je i vrijeme za crveno plavu kombinaciju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 maj 2014, 00:13

Ovo je jos uvijek nezvanicno ali najvjerovatnije je da ce igraci igrati u ovim dresovima.

MrUnited
Kontakt:

Post Postao/la MrUnited » 06 maj 2014, 00:13

prvi je extra sta zezate prave boje Bayerna :clap:
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 06 maj 2014, 00:15

Omerbavarac je napisao/la:Fakat su bijeli i crni savrseni dok je domaci dres onako, no ima ljudi kojima se svidja kao sto sam npr. ja. :mrgreen:
Ove boje me podsjecaju na neke ranije sezone, na nesto malo stariji Bayern sa Zicklerom, Janckerom, Jeremiesom i ostalom buranijom. :D
O ukusima ne vrijedi raspravljat' kolega :kafa:
BadrHari je napisao/la:Haj nek sad neko kaze da licimo na Barcelonu :twisted: :P
Haj' sto smo doveli tvorca tika -take, nego smo poceli i kopirat njihove dresove.
Jos samo da kupimo Midzeta, i ugodjaj je potpun. :kafa:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []