FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Bogami sljedi nam zanimljiv prelazni rok. Iskreno se nadam da ce Kroos otici, najvise me nerivra od svih nasih igraca. Mora se priznati da se Ribery polako blizi kraj i da ce se tesko vratit u formu od prolse sezone. Ocekujem na ljeto pored Lewandowskog i Rode-a jos najmanje tri pojacanja: ljevi bek, desni stoper, zentralni vezni.
Po meni bi postava za narednu sezonu trebala izgledati ovako:
--------------------------Ljevandowski------------------
Goetze-----(Koke ili Pjanic)---------Thiago-----Muller
---------------------------J.Martinez----------------------
Alaba------------Dante----------(Mangala,Benatia ili D.Luiz) Lahm
---------------------------Neuer---------------------------
Ako se brzo uklopi i vrati u staru formu Badstuber bi u toku sezone trebao izbaciti Dante-a iz prve postave.
Druga postava bi trebala izledati onda ovako:
-------------------------Mandžukić--------------------------
Ribery--------Schweini--------------Hojberg------Robben
----------------------------Rode-----------------------------
C.Erkin-------Badsuber------------Boateng-------Rafinha
--------------------------Starke------------------------------
Pizaro bi trebao dobiti porduzenje ugovora na jos jednu sezonu
Znaci ukratko
Odlasci:
Van Buyten,
Contento, 3 miliona obestecenja
Kroos, 45-50 miliona
Shaqiri 15-20 miliona.
Dolasci:
Rode,
Lewnadowski,
Pjanić ili Koke,
Mangala, D.Luiz, Benatia,
C.Erkin ili Cuardado.
Po meni bi postava za narednu sezonu trebala izgledati ovako:
--------------------------Ljevandowski------------------
Goetze-----(Koke ili Pjanic)---------Thiago-----Muller
---------------------------J.Martinez----------------------
Alaba------------Dante----------(Mangala,Benatia ili D.Luiz) Lahm
---------------------------Neuer---------------------------
Ako se brzo uklopi i vrati u staru formu Badstuber bi u toku sezone trebao izbaciti Dante-a iz prve postave.
Druga postava bi trebala izledati onda ovako:
-------------------------Mandžukić--------------------------
Ribery--------Schweini--------------Hojberg------Robben
----------------------------Rode-----------------------------
C.Erkin-------Badsuber------------Boateng-------Rafinha
--------------------------Starke------------------------------
Pizaro bi trebao dobiti porduzenje ugovora na jos jednu sezonu
Znaci ukratko
Odlasci:
Van Buyten,
Contento, 3 miliona obestecenja
Kroos, 45-50 miliona
Shaqiri 15-20 miliona.
Dolasci:
Rode,
Lewnadowski,
Pjanić ili Koke,
Mangala, D.Luiz, Benatia,
C.Erkin ili Cuardado.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Prvi čitav trening s ekipom Badi odradio danas!
Idemo momčino!
Idemo momčino!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Nadam se da ce biti spreman za sljedecu sezonu jer je najbolji od ove trojice stopera koje imamo a mislim da bi ga i Guardiola preferirao jer ima odlicno otvaranje igre.GazijaKalesija je napisao/la:Prvi čitav trening s ekipom Badi odradio danas!
Idemo momčino!
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Možda ga Guardiola ne planira za štopera. Ko zna kakvu će mu poziciju naći.povratakotpisanih je napisao/la:Nadam se da ce biti spreman za sljedecu sezonu jer je najbolji od ove trojice stopera koje imamo a mislim da bi ga i Guardiola preferirao jer ima odlicno otvaranje igre.GazijaKalesija je napisao/la:Prvi čitav trening s ekipom Badi odradio danas!
Idemo momčino!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Sve je moguce mozda bude igrao na ljevom beku a Alaba u vezom redu.GazijaKalesija je napisao/la:Možda ga Guardiola ne planira za štopera. Ko zna kakvu će mu poziciju naći.povratakotpisanih je napisao/la:Nadam se da ce biti spreman za sljedecu sezonu jer je najbolji od ove trojice stopera koje imamo a mislim da bi ga i Guardiola preferirao jer ima odlicno otvaranje igre.GazijaKalesija je napisao/la:Prvi čitav trening s ekipom Badi odradio danas!
Idemo momčino!
- BavaracZenica
- Kontakt:
@povratak otpisanih.. lijepo si ti to zamislio, al zar fkt mislis da ce Ribery i RoBa biti ta druga postava pa brate nikad u zivotu
Prije ce otic iz kluba nego sto ces njih vidjet da nisu u prvom sastavu.. mogu oni pocet sa klupe ali realno njih dvojica su zacementirani u prvoj postavi..
Zadnjih godina igramo tu igru preko krilaa i oni ce ostat, iako sam mislio da ce pod Pepom to drugacije izgledat al njih dvojica su itekako bitni..
A da ce doci neka pojacanja tu se slazemo i treba bar David lUiz, i treba ta zamjena za Alabu na beku..
Pjana nece doc, a Kroos ak zeli da ide neka ide
Prije ce otic iz kluba nego sto ces njih vidjet da nisu u prvom sastavu.. mogu oni pocet sa klupe ali realno njih dvojica su zacementirani u prvoj postavi..
Zadnjih godina igramo tu igru preko krilaa i oni ce ostat, iako sam mislio da ce pod Pepom to drugacije izgledat al njih dvojica su itekako bitni..
A da ce doci neka pojacanja tu se slazemo i treba bar David lUiz, i treba ta zamjena za Alabu na beku..
FC Bayern !!!!!
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Ma nije Badi za beka. Centaršut 0 bodova, igrao je jedno vrijeme spletom okolnosti. Al' najjači pas preko čitavog terena po zemljipovratakotpisanih je napisao/la: Sve je moguce mozda bude igrao na ljevom beku a Alaba u vezom redu.
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Gledaj jasno je meni to sto ti pises za Robbena i Riberija al evo u trenutnoj situaciji npr. Robben igra mozda ponajbolje od svi nasih igraca i normalano da zasluzuje prvu postavu a Ribery je van forme tako da bi Goetze trebao imati prednost. Na to sam ja misli nije to fiksno da je neko prva a neko druga postava nego onaj koji bolje igra treba biti u prvoj postavi i rijseno a i Robben i Ribery idu u godine imoraju biti svjesni da njihovo vrijeme polako prolazi, jer znas ono da bi nekome svanulo drugome se mora smrknuti. U ostalo ako nece da sjede na klupi neka napuste klub, nijedan igrac nemoze biti iznad kluba! A sto se tice stopera tu sigurno mora neko doci i to da zamjeni Boatenga koji je kiks igrac i kao takav jako rizican. A siguran sam da ce doci jedan centralni vezni (umjesto Kroosa)po meni ili Pjanic ili Koke ja licno bi preferirao Pjanica zbog slobodnih udaraca i kornera da se tu dobije malo na opasnosti. Ja mislim da bi Pjanica i Benatiu u paketu doblili iz Rome za neki 50-55 miliona sto bi bilo sasavim OK. Onda bi bilo love za Cuardada kao zamjenu za Alabu, a sto je jos bolje Cuardado moze igrati obje krilne i obje bekovske pozicije pa cak i poziciju centralnog veznog.BavaracZenica je napisao/la:@povratak otpisanih.. lijepo si ti to zamislio, al zar fkt mislis da ce Ribery i RoBa biti ta druga postava pa brate nikad u zivotu![]()
Bavarci novi dresovi za iducu sezonu izgledaju ovako.
http://oi58.tinypic.com/152g55e.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://oi58.tinypic.com/152g55e.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
04.10.2009 !!
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Nevjerovatno super stvar ovaj crveno-plavi je slican onome koji je bio i 96-97 ja ga upravo imam!sarajlija je napisao/la:Bavarci novi dresovi za iducu sezonu izgledaju ovako.![]()
- madridistaforever
- Kontakt:
povratakotpisanih je napisao/la:sarajlija je napisao/la:Bavarci novi dresovi za iducu sezonu izgledaju ovako.![]()
Meni bolje ove sad koje imate,mada su ovi crni mocni pravo.Kad se sjetim nasih crnih...
Real nije samo klub,on je smisao zivota.
Haj nek sad neko kaze da licimo na Barcelonu

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Navodno je Ribery povrijedjen i nece biti spreman za finale kupa, sto u ovom momentu vjerovatno predstavlja pojacanje nego neki deficit jer je Ribery ruku na srce zadnja 2 mjeseca bio katastrofalan i samo su ga njegov autoritet i njegova karizma spasili klupe.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anelbavarac
- Kontakt:
Prvi dres
Ostala 2 mogu proc, pogotovo ovaj bijeli je 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Fakat su bijeli i crni savrseni dok je domaci dres onako, no ima ljudi kojima se svidja kao sto sam npr. ja.anelbavarac je napisao/la:Prvi dresOstala 2 mogu proc, pogotovo ovaj bijeli je
Ove boje me podsjecaju na neke ranije sezone, na nesto malo stariji Bayern sa Zicklerom, Janckerom, Jeremiesom i ostalom buranijom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sviđaju mi se dresovi bilo je i vrijeme za crveno plavu kombinaciju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo je jos uvijek nezvanicno ali najvjerovatnije je da ce igraci igrati u ovim dresovima.
prvi je extra sta zezate prave boje Bayerna 
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
- anelbavarac
- Kontakt:
O ukusima ne vrijedi raspravljat' kolegaOmerbavarac je napisao/la:Fakat su bijeli i crni savrseni dok je domaci dres onako, no ima ljudi kojima se svidja kao sto sam npr. ja.![]()
Ove boje me podsjecaju na neke ranije sezone, na nesto malo stariji Bayern sa Zicklerom, Janckerom, Jeremiesom i ostalom buranijom.
Haj' sto smo doveli tvorca tika -take, nego smo poceli i kopirat njihove dresove.BadrHari je napisao/la:Haj nek sad neko kaze da licimo na Barcelonu![]()
Jos samo da kupimo Midzeta, i ugodjaj je potpun.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.