Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

drummer
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la drummer » 07 maj 2014, 23:15

Sta radi covjek majko mila.
Dijamantuuuuuuuuuu :tokralju:
Dje su oni hejteri,nasi nasi,ne ovi iz susjedstva :guz: :tralala:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 07 maj 2014, 23:16

Stomaklija ima hronicni proliv, ne moze da se javi evo vec dva mjeseca, bojim se da nece dehidrirati :lol: .
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 07 maj 2014, 23:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

PuzGolac
Kontakt:

Post Postao/la PuzGolac » 07 maj 2014, 23:16

Ne kontam sto se svi ljute povodom onoga sto sam rekao. Dzeko jeste igracina ali treba biti realan pa priznati da nije ni do koljena jednom Agueru koji dugo nije igrao a ima vise golova nego Dzeko, ili jednom Mandzukicu koji je po mom misljenju 10 puta bolji od Dzeke a za klasu bolji od Aguera

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 07 maj 2014, 23:17

HariTz je napisao/la:e yebiga, sad ne zna ni proslaviti :lol: šta se ima ****, proslavio je sasvim pristojno, ha ja
Pa haj realno skontaj, svi mi pamtimo Luca Tonija po slavlju ili sto Balotelli ne slavi i slicno, nista oni ne odudaraju od fudbalera kao CR ili Messi, ali su opet poznati po tom svom :? Mislim da samo ovaj nas nema svoje neko slavlje :( :( Ja bih to volio jer ce ga tako raja pamtit, i nemoj sad govorit ko da ga pljujem jbt. :roll: :roll:
a... pehari su tu

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 07 maj 2014, 23:18

PuzGolac je napisao/la:Ne kontam sto se svi ljute povodom onoga sto sam rekao. Dzeko jeste igracina ali treba biti realan pa priznati da nije ni do koljena jednom Agueru koji dugo nije igrao a ima vise golova nego Dzeko, ili jednom Mandzukicu koji je po mom misljenju 10 puta bolji od Dzeke a za klasu bolji od Aguera

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 07 maj 2014, 23:23, ukupno mijenjano 2 puta.

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 07 maj 2014, 23:18

PuzGolac je napisao/la:Ne kontam sto se svi ljute povodom onoga sto sam rekao. Dzeko jeste igracina ali treba biti realan pa priznati da nije ni do koljena jednom Agueru koji dugo nije igrao a ima vise golova nego Dzeko, ili jednom Mandzukicu koji je po mom misljenju 10 puta bolji od Dzeke a za klasu bolji od Aguera
Neki su se usudili porediti Messija sa Mandzom, ne znam kako ih nije stid, Ronaldo ne da ne moze sa Mandzom u recenicu, oni ne staju u istu knjigu :D.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 07 maj 2014, 23:19

Možete ga mrziti, pljuvati, olajavati i tako dalje. Ali isključivo ovaj čovjek redovno City-u donosi titule. ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 maj 2014, 23:19

Ne znam jel' to do mene jer sam "duže" na forumu ili su prije trolovi bili pametniji, zanimljiviji, inovativniji... Ovi sad sve nešto nazon, pa ni šega nisu. Loše, loše...
DRUG NEBI TI PUNCA

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 07 maj 2014, 23:19

10 puta? za klasu bolji od Aguera?
Pa sine, Mandzi niko ni do koljena nije, ni Ibra ni Suarez ni Cavani.. idi se upucaj nožem Bgt

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 07 maj 2014, 23:21

slika

MAMAC KLASICNI NE ODGOVARAJTE VISE :!: :!:
a... pehari su tu

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 07 maj 2014, 23:21

pobjedesve je napisao/la:
HariTz je napisao/la:e yebiga, sad ne zna ni proslaviti :lol: šta se ima ****, proslavio je sasvim pristojno, ha ja
Pa haj realno skontaj, svi mi pamtimo Luca Tonija po slavlju ili sto Balotelli ne slavi i slicno, nista oni ne odudaraju od fudbalera kao CR ili Messi, ali su opet poznati po tom svom :? Mislim da samo ovaj nas nema svoje neko slavlje :( :( Ja bih to volio jer ce ga tako raja pamtit, i nemoj sad govorit ko da ga pljujem jbt. :roll: :roll:
Nisam rek'o da ga pljujes, nego trazis dlaku u jajetu. Znao je Džeko i ušutkat navijače i pokazivat' ime na dresu i to.. nije taj tip koji će se isticati po tome. Što se tiče Luca Tonija taj je treniro slavlje posebno :lol:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 07 maj 2014, 23:22

Mandzo mu je otac, zato i jeste sav belaj :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Bajric981
Kontakt:

Post Postao/la Bajric981 » 07 maj 2014, 23:22

guber_90 je napisao/la:
Neki su se usudili porediti Messija sa Mandzom, ne znam kako ih nije stid, Ronaldo ne da ne moze sa Mandzom u recenicu, oni ne staju u istu knjigu :D.
hajde bolan pa gdje ces ManDZukica poredit sa Aquerom...Jedan je ManDZO...Pele mu nije ravan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:beba: :beba: :beba: :beba: :beba: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala:

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 07 maj 2014, 23:23

Ma care ko bi se ljutio na tebe kad si uporedio DZeku i Mandzukica ! Tvoje vidjenje je ravno Dejanu i Sasi Maticu
POZZ ! :crazy:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 maj 2014, 23:24

Najjace je sto lik napise "treba bit realan" i onda neku glupost izvali. :D

Al ajde neka ga malo, za 7 dana ovaj lik ce zaboraviti pass od ovog nicka.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 07 maj 2014, 23:25

Ma Mandzo,svijet nije vidio takvog napadaca,kao njega,najjaci ikad.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 maj 2014, 23:26

Izgleda da se jacky09 vratio :crazy:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 07 maj 2014, 23:26

Ma sta ste se primili na ovog lipicanera, on redovno dođe kad neko od naših igrača izdominira... Usraste temu

Sent from my Home using fingers

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 07 maj 2014, 23:27

PuzGolac je napisao/la:Dzeko mi je stvarno drag igrac, ali sve zasluge ovdje idu Yayi... Dzeko se kao napadac ipak ne moze porediti sa jednim Aguerom ili Mandzukicem. Treba biti realan

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De momak idi lezi spavaj, vidis da ti mozak ne radi u ovo doba kako treba (sigurno je ovo neki "hrvat" iz Mostara,Zepca,Viteza, Sirokog..)
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 07 maj 2014, 23:27

bagrcavi je napisao/la:Ne znam jel' to do mene jer sam "duže" na forumu ili su prije trolovi bili pametniji, zanimljiviji, inovativniji... Ovi sad sve nešto nazon, pa ni šega nisu. Loše, loše...
nije do tebe, nego prije 5 god nije svako Balkansko selo imalo interneta.... :kafa:

Bravo Edine!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.