Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

HariTz
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la HariTz » 07 maj 2014, 23:28

Virtu4l je napisao/la:Izgleda da se jacky09 vratio :crazy:
Ako je on, taj frajer je podvojena ličnost :roll:

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 07 maj 2014, 23:28

Opet njima Džeko donese titulu. :kafa: :bih:

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 07 maj 2014, 23:31

HariTz je napisao/la:
pobjedesve je napisao/la:
HariTz je napisao/la:e yebiga, sad ne zna ni proslaviti :lol: šta se ima ****, proslavio je sasvim pristojno, ha ja
Pa haj realno skontaj, svi mi pamtimo Luca Tonija po slavlju ili sto Balotelli ne slavi i slicno, nista oni ne odudaraju od fudbalera kao CR ili Messi, ali su opet poznati po tom svom :? Mislim da samo ovaj nas nema svoje neko slavlje :( :( Ja bih to volio jer ce ga tako raja pamtit, i nemoj sad govorit ko da ga pljujem jbt. :roll: :roll:
Nisam rek'o da ga pljujes, nego trazis dlaku u jajetu. Znao je Džeko i ušutkat navijače i pokazivat' ime na dresu i to.. nije taj tip koji će se isticati po tome. Što se tiče Luca Tonija taj je treniro slavlje posebno :lol:
Da trazim dlaku u jajetu to i jest vala :mrgreen: :mrgreen: al mi je to jedina mana kod njega i htio sam da dam misljenje kad je neko spomenuo slavlje pa me napomenuo. To sto si ti naveo nije nista originalno a ako ga nece po tome pamtiti po cemu ce? Nece osvojiti zlatnu loptu 100%, pamtit ce ga navijaci City+a, Wolfsburga i ovaj ex-yu dio a ostalima ce kratko trajati u pamcenju ;) ;)

P.S. eto hajde skontaj svi ovi poznatiji igraci imaju svoje nesto po cemu su prepoznatljivi ;)
a... pehari su tu

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 07 maj 2014, 23:33

uta. / gol / asist. / min
Mario : 51 / 27 / 11 / 3462
Edin : 50 / 28 / 15 / 3.352

Mario 10 puta bolji igrač od Edina :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 07 maj 2014, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 07 maj 2014, 23:34

Dzeko dijamantu,odvede man do titule a nama pred Brazil u odlicnoj formi!
Sve se idealno poslozilo,kad se samo sjetim pocetka sezone i grijanja klupe i minutaze na kapaljke!
Ovaj sto Mandzkica spominje ,nije los igrac ali realno van Bayerna vratit ce se on na 7,8 golova po sezoni !
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 07 maj 2014, 23:35

PerryFred je napisao/la:uta. / gol / asist. / min
Mario : 51 / 27 / 11 / 3462
Edin : 49 / 26 / 15 / 3.352

Mario 10 puta bolji igrač od Edina :urnebes: :urnebes:
jos Dzeko igra u duplo jacoj ligi
Zadnja izmjena: DzemoVoliMarmeladu, dana/u 07 maj 2014, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 maj 2014, 23:35

Sports Illustrated (open in new tab)

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sluzbenik
Kontakt:

Post Postao/la Sluzbenik » 07 maj 2014, 23:35

Želim samo podsjetiti na jednu tužnu činjenicu. Edin Džeko je u svom matičnom BH klubu, dijelu navijača i "stručnjaka" birivaktile proglašen pogrdnim imenom i nekorisnim igračem, a prema tračevima za koje nisam nikad pročitao validan demant (ali ni potvrdu) izvjesni Yaya Toure nije prošao na "probi". Pomenuta dvojica večeras su udarila pečat na NAJVJEROVATNIJU drugu titulu MCI u jednoj od 2-3 najjače svjetske nogometne lige. Ovo ne pišem zbog momaka koji imaju milione za koje kisnu na mančesterskoj kiši, nego zbog hude, jadne i izhebane bh.sportske javnosti koja prima svakojake "stručne spike domaćih eksperata" na temu budućnosti BIH reprezentacije.

by JL

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 maj 2014, 23:36

Hoce li ga pprodati City sad na ljeto?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 07 maj 2014, 23:36

28 golova i 15 asistencija ove sezone. :tokralju: :salut:
Unico amore sei!
❤️🖤

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 maj 2014, 23:36

Svaka cast Zmaju na nova dva gola,odigrao je po ko zna koji put sjajnu utakmicu! Cityu bukvalno donosi titulu i ulazi u historiju tog kluba! Mnogi ne znaju da je Dzeko veceras igrao sa 4 zuta kartona i da bi ga eventualno zuti karton u vecerasnjoj utakmici kostao pauze u zadnjem kolu kad se proslavlja titula,sto Edin naravno nikako nije zelio da se desi i bio je u grci,nije ulazio puno u duele,nikad ne znas po onakom terenu,vrlo lako je zaraditi opomenu od sudije.... Tesko ce ga City pustiti na ljeto,sad je njihov mozda i glavni igrac,jednostavno prva postava je nezamisliva bez njega! igra u top formi,sve cestitke! Najbolji ambasador BIH u svijetu,definitivno!

PuzGolac
Kontakt:

Post Postao/la PuzGolac » 07 maj 2014, 23:37

Ne znam ko vam je taj jacky, ali ponovit cu jos jednom svoje misljenje: dzeko je dobar igrac, ali nije ni do koljena agueru,mandzukicu,olicu u mladje dane. Ljutili se vi ne ljutili to je tako po meni

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 07 maj 2014, 23:38

Zaboravio sam današnju utakmicu.
Edin : 50 / 28 gol / 15 asist./ 3438 min
Mario : 51 /27 gol /11 asist. / 3462 min
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 07 maj 2014, 23:48, ukupno mijenjano 3 puta.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 07 maj 2014, 23:38

PuzGolac je napisao/la:Ne znam ko vam je taj jacky, ali ponovit cu jos jednom svoje misljenje: dzeko je dobar igrac, ali nije ni do koljena agueru,mandzukicu,olicu u mladje dane. Ljutili se vi ne ljutili to je tako po meni

Cuj Mandzukic i Olic... :lol:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 07 maj 2014, 23:38

pobjedesve je napisao/la:
Da trazim dlaku u jajetu to i jest vala :mrgreen: :mrgreen: al mi je to jedina mana kod njega i htio sam da dam misljenje kad je neko spomenuo slavlje pa me napomenuo. To sto si ti naveo nije nista originalno a ako ga nece po tome pamtiti po cemu ce? Nece osvojiti zlatnu loptu 100%, pamtit ce ga navijaci City+a, Wolfsburga i ovaj ex-yu dio a ostalima ce kratko trajati u pamcenju ;) ;)

P.S. eto hajde skontaj svi ovi poznatiji igraci imaju svoje nesto po cemu su prepoznatljivi ;)
Ako ćeš iskreno, libo me za svijet.. Ova naša država će da ga pamti i to je ono sto je meni najbitnije :bih:
Džeko je vjerovatno ostvario mnogo više nego sto je i on sam mislio i planirao.. donosi titule, igra u jednoj od najjačih liga, njemu Aguero, Negredo i Jovetić sjede na klupi.. Igrat će na SP :tokralju: Ne bih rekao da je više toliko ambiciozan..

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 07 maj 2014, 23:39

OOOOOOOOO EDIN DZEKO OOOOOOOOOOOO :njanjanja: :wave:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 maj 2014, 23:39

Sluzbenik je napisao/la:Želim samo podsjetiti na jednu tužnu činjenicu. Edin Džeko je u svom matičnom BH klubu, dijelu navijača i "stručnjaka" birivaktile proglašen pogrdnim imenom i nekorisnim igračem, a prema tračevima za koje nisam nikad pročitao validan demant (ali ni potvrdu) izvjesni Yaya Toure nije prošao na "probi". Pomenuta dvojica večeras su udarila pečat na NAJVJEROVATNIJU drugu titulu MCI u jednoj od 2-3 najjače svjetske nogometne lige. Ovo ne pišem zbog momaka koji imaju milione za koje kisnu na mančesterskoj kiši, nego zbog hude, jadne i izhebane bh.sportske javnosti koja prima svakojake "stručne spike domaćih eksperata" na temu budućnosti BIH reprezentacije.

by JL
Malo je reći da si glup, al' ono stvarno, bez ikakve zeze.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 07 maj 2014, 23:40

PuzGolac je napisao/la:Ne znam ko vam je taj jacky, ali ponovit cu jos jednom svoje misljenje: dzeko je dobar igrac, ali nije ni do koljena agueru,mandzukicu,olicu u mladje dane. Ljutili se vi ne ljutili to je tako po meni
PuzGolac zvuci isto ko PusQurac jelde :lol: ?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 07 maj 2014, 23:40

pobjedesve je napisao/la: Da trazim dlaku u jajetu to i jest vala :mrgreen: :mrgreen: al mi je to jedina mana kod njega i htio sam da dam misljenje kad je neko spomenuo slavlje pa me napomenuo. To sto si ti naveo nije nista originalno a ako ga nece po tome pamtiti po cemu ce? Nece osvojiti zlatnu loptu 100%, pamtit ce ga navijaci City+a, Wolfsburga i ovaj ex-yu dio a ostalima ce kratko trajati u pamcenju ;) ;)

Sto jest, jest. I ja sam htio to napisat nakon utakmce sa Unitedom.

Nakon prvog gola krenuo trcat ne zna sta ce sa rukama. Ili nakon gola Palacu, poskakuje ko zecic. :rol: :rol:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 07 maj 2014, 23:41

DonCorleone je napisao/la:
PuzGolac zvuci isto ko PusQurac jelde :lol: ?
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.