Ako je on, taj frajer je podvojena ličnostVirtu4l je napisao/la:Izgleda da se jacky09 vratio

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ako je on, taj frajer je podvojena ličnostVirtu4l je napisao/la:Izgleda da se jacky09 vratio
Da trazim dlaku u jajetu to i jest valaHariTz je napisao/la:Nisam rek'o da ga pljujes, nego trazis dlaku u jajetu. Znao je Džeko i ušutkat navijače i pokazivat' ime na dresu i to.. nije taj tip koji će se isticati po tome. Što se tiče Luca Tonija taj je treniro slavlje posebnopobjedesve je napisao/la:Pa haj realno skontaj, svi mi pamtimo Luca Tonija po slavlju ili sto Balotelli ne slavi i slicno, nista oni ne odudaraju od fudbalera kao CR ili Messi, ali su opet poznati po tom svomHariTz je napisao/la:e yebiga, sad ne zna ni proslavitišta se ima ****, proslavio je sasvim pristojno, ha ja
Mislim da samo ovaj nas nema svoje neko slavlje
![]()
Ja bih to volio jer ce ga tako raja pamtit, i nemoj sad govorit ko da ga pljujem jbt.
![]()
jos Dzeko igra u duplo jacoj ligiPerryFred je napisao/la:uta. / gol / asist. / min
Mario : 51 / 27 / 11 / 3462
Edin : 49 / 26 / 15 / 3.352
Mario 10 puta bolji igrač od Edina![]()
PuzGolac je napisao/la:Ne znam ko vam je taj jacky, ali ponovit cu jos jednom svoje misljenje: dzeko je dobar igrac, ali nije ni do koljena agueru,mandzukicu,olicu u mladje dane. Ljutili se vi ne ljutili to je tako po meni
Ako ćeš iskreno, libo me za svijet.. Ova naša država će da ga pamti i to je ono sto je meni najbitnijepobjedesve je napisao/la:
Da trazim dlaku u jajetu to i jest vala![]()
al mi je to jedina mana kod njega i htio sam da dam misljenje kad je neko spomenuo slavlje pa me napomenuo. To sto si ti naveo nije nista originalno a ako ga nece po tome pamtiti po cemu ce? Nece osvojiti zlatnu loptu 100%, pamtit ce ga navijaci City+a, Wolfsburga i ovaj ex-yu dio a ostalima ce kratko trajati u pamcenju
![]()
![]()
P.S. eto hajde skontaj svi ovi poznatiji igraci imaju svoje nesto po cemu su prepoznatljivi
Malo je reći da si glup, al' ono stvarno, bez ikakve zeze.Sluzbenik je napisao/la:Želim samo podsjetiti na jednu tužnu činjenicu. Edin Džeko je u svom matičnom BH klubu, dijelu navijača i "stručnjaka" birivaktile proglašen pogrdnim imenom i nekorisnim igračem, a prema tračevima za koje nisam nikad pročitao validan demant (ali ni potvrdu) izvjesni Yaya Toure nije prošao na "probi". Pomenuta dvojica večeras su udarila pečat na NAJVJEROVATNIJU drugu titulu MCI u jednoj od 2-3 najjače svjetske nogometne lige. Ovo ne pišem zbog momaka koji imaju milione za koje kisnu na mančesterskoj kiši, nego zbog hude, jadne i izhebane bh.sportske javnosti koja prima svakojake "stručne spike domaćih eksperata" na temu budućnosti BIH reprezentacije.
by JL
PuzGolac zvuci isto ko PusQurac jeldePuzGolac je napisao/la:Ne znam ko vam je taj jacky, ali ponovit cu jos jednom svoje misljenje: dzeko je dobar igrac, ali nije ni do koljena agueru,mandzukicu,olicu u mladje dane. Ljutili se vi ne ljutili to je tako po meni
Sto jest, jest. I ja sam htio to napisat nakon utakmce sa Unitedom.pobjedesve je napisao/la: Da trazim dlaku u jajetu to i jest vala![]()
al mi je to jedina mana kod njega i htio sam da dam misljenje kad je neko spomenuo slavlje pa me napomenuo. To sto si ti naveo nije nista originalno a ako ga nece po tome pamtiti po cemu ce? Nece osvojiti zlatnu loptu 100%, pamtit ce ga navijaci City+a, Wolfsburga i ovaj ex-yu dio a ostalima ce kratko trajati u pamcenju
![]()
![]()
P.S. eto hajde skontaj svi ovi poznatiji igraci imaju svoje nesto po cemu su prepoznatljivi
DonCorleone je napisao/la:PuzGolac zvuci isto ko PusQurac jeldePuzGolac je napisao/la:Ne znam ko vam je taj jacky, ali ponovit cu jos jednom svoje misljenje: dzeko je dobar igrac, ali nije ni do koljena agueru,mandzukicu,olicu u mladje dane. Ljutili se vi ne ljutili to je tako po meni?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.