FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dulja je zamjena za Purketa na desnom krilu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
UUUUUUU **** te ne mogu sebi doći šta reči na ovo nego respectexbabilon je napisao/la:Cestitke na pobjedi, Kup je vas, revans je puka formalnost. Gledao sam zadnjih pola sata, pa nemam puno sta reci o igri, ali ko da ce to i biti vazno kad podignete pehar.
Ipak, jedna druga stvar je mene uhvatila u cudu, da se tako izrazim. Daje Stojcev go, a meni stisnuta pesnica. Gledam sta se desava i onda skontam da je taj neki animozitet prema glavnom gradu, a onda i nasa neka "reakcija" na to, nadjacala u meni i taj rivalitet izmedju Zelje i Sarajeva. Nisam previse ponosan sto mi je prvi put bilo drago sto je Sarajevo dalo go, ali to je vise posljedica svega sto se desava u nasem fudbalu, drzavi, medju navijacima klubova.. Toliko od mene, uzivajte u pobjedi.
Sarajevo ljubavi moja!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
I nekog desnog beka. Tatko je dobar, ali bi bio jos korisniji na stoperuPerryFred je napisao/la:Zamjenu za Purića i Puzigaću
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
fcsforever
- Kontakt:
a ja mislim da Purke ostaje...grijače klupu ali širina nam treba ..definitivno. Upitan je samo Stojčev jer već postoje kontakti između nas i Dinama. Said je taj kalibar koji vrlolahko može zamjeniti istog.
brate evo ti dokaz...Pacov je napisao/la:Ne rise jarane.Na Istoku samo maloljetnicima nisu tražili ličnebudzak je napisao/la:sad dodjoh iz Zenice..odlican osjecaj nakon pobjede!!! BRAVO MOMCI!!!
PS:bio sam na istoku medju Robijasima...najjaca scena Stojcev zabi go,ne mogu vise skocim bravo majstore..kontam sad si naj***, kad gledam i oni aplaudiraju
Svaka čast na osvajanju kupa ! Fer i korektno maksimalno.Nadao sam se malo ljepšoj utakmici za oko,ali šta da se radi

istina za licne...al treba znati sa svima,pa i sa chikom na ulazu
Eo nudim bubreg za HebibovićaBosniacum Lilium je napisao/la:I nekog desnog beka. Tatko je dobar, ali bi bio jos korisniji na stoperuPerryFred je napisao/la:Zamjenu za Purića i Puzigaću
E mi sad u ovoj situaciji trebamo da odlučimo šta želimo, da li želimo da zadržimo ključne igrače (Stojčev, Velkoski, BIlbija, Cimirot, Dupovac) i napraviti neki bolji rezultat u Evropi pa da naredne sezone pokušamo osvojiti titulu prvaka, ili želimo samo zaraditi pare od transfera. Ja mislim da bi nam ovo prvo trebalo biti prioritet. Igrača koji ima konstantu dobrih igara je lahko prodati, i mislim da nam cilj treba biti da svoje igrače prodajemo u lige jače od HNL-a. Ja da sam na mjetu naših ljudi u upravi Mamiću ni jednog igrača ne bih prodao da daje milione.
ko nas uopce pita sta zelimo...sta Tan odluci, tako ce i biti!
Cardiff ispao u 2.ligu a mi u Evropu idemo..mogli bi da mu postanemo glavna igracka..pa da na ljeto dodje jos finih pojacanja. A mislim da nema nista od odlaska Stojceva...samo se nadam na ljeto da ce produziti bar jos jednu godinu ugovor!
Cardiff ispao u 2.ligu a mi u Evropu idemo..mogli bi da mu postanemo glavna igracka..pa da na ljeto dodje jos finih pojacanja. A mislim da nema nista od odlaska Stojceva...samo se nadam na ljeto da ce produziti bar jos jednu godinu ugovor!
Ma kakav Mamic. Dupovca može dobiti samo ako ponudi 3-4M:)
Treba sačuvati okosnicu, a siguran sam da ibrakovic zna šta hoće
Sent from my HTC One using Tapatalk
Treba sačuvati okosnicu, a siguran sam da ibrakovic zna šta hoće
Sent from my HTC One using Tapatalk
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nama trebaju krila jer smo tu najtanji, prakticno i nemamo krila. Onda desni bek i centralni vezni koji ce zamjeniti Dzadzaloa 
Mi se jos ne mozemo navici da vise nismo bijeda, i da iza leđa imamo amizdu.Mislim da su toga svjesni u Dinamu,i da ce morati dobro odrjeiti kesu da kupe bilo kojeg igraca Sarajeva.
Osim Jajala od glavnih igraca nece ici niko,osim kad bi dosala neke nenormalna ponuda.
Mislim da cemo u slijedecu sezonu uci sa jos jacim timom nego sto je sada.
Osim Jajala od glavnih igraca nece ici niko,osim kad bi dosala neke nenormalna ponuda.
Mislim da cemo u slijedecu sezonu uci sa jos jacim timom nego sto je sada.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Treba amidzu dovesti na finale kupa 
@budzak
Pod MI sam mislio na klub...
Ko god bude odlučivao valjda je svijestan da ne bi bilo dobro prodavati igrača kojeg si doveo prije par mjeseci a uz to taj igrač ti postao glavna violina u timu.
Što se tiče tih produženja ugovora mislim da bi uprava pojedine igrače trebala nagraditi time. Evo Deji ističe ugovor a još nema informacija da će produžiti, a nadati se da hoće jer od Delača očito da nema ništa više.
Pod MI sam mislio na klub...
Ko god bude odlučivao valjda je svijestan da ne bi bilo dobro prodavati igrača kojeg si doveo prije par mjeseci a uz to taj igrač ti postao glavna violina u timu.
Što se tiče tih produženja ugovora mislim da bi uprava pojedine igrače trebala nagraditi time. Evo Deji ističe ugovor a još nema informacija da će produžiti, a nadati se da hoće jer od Delača očito da nema ništa više.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja bih da se zahvalim ekipi Leotara jer su oni doveli Stojceva u nasu ligu.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Samo Jajalo neka ide sto mora, ostali koji cine kostur ne pustati nikako.
Dovesti par provjerenih imena tipa Krste i Stojcev, pa na tome dogradjivati tim
Naravno pored toga zahvaliti se nekim promasajima.
A nase najvece pojacanje je Dzenan Uscuplic, definitivno
Krila nam fale, Saide brate, tivra se
Dovesti par provjerenih imena tipa Krste i Stojcev, pa na tome dogradjivati tim
Naravno pored toga zahvaliti se nekim promasajima.
A nase najvece pojacanje je Dzenan Uscuplic, definitivno
Krila nam fale, Saide brate, tivra se
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 07 maj 2014, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
-
bordobijeli
- Kontakt:
kup kod divova

Neka mašala. Nakon 20 godina ide drugi pehar. Čestitam.bordobijeli je napisao/la:kup kod divova![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
stannis je napisao/la:Neka mašala. Nakon 20 godina ide drugi pehar. Čestitam.bordobijeli je napisao/la:kup kod divova![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sarajevo ljubavi moja!
- molotovljev
Pozdrav za bordo naciju i cestitke igracima i strucnom stabu na danasnjoj pobjedi ..
F.K.SARAJEVO