FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Re: Odg: FK Sarajevo
Po meni nemoguce...Realist je napisao/la:Da li je moguće da neki od sljedećih igrača pojačaju Sarajevo na ljeto:Adnan Zahirović,Boris Pandža,Mehmed Alispahić,Miroslav Stevanović,Haris Bukva ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
hilmo je napisao/la:Po meni nemoguce...Realist je napisao/la:Da li je moguće da neki od sljedećih igrača pojačaju Sarajevo na ljeto:Adnan Zahirović,Boris Pandža,Mehmed Alispahić,Miroslav Stevanović,Haris Bukva ?
zasto nemoguce?

SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Sta je sekac. Nisam ubrajao bozicne turnire. Zasto guz ??sekac je napisao/la:stannis je napisao/la:Neka mašala. Nakon 20 godina ide drugi pehar. Čestitam.bordobijeli je napisao/la:kup kod divova![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Hahahaha dečko je sisao svoja mala muda, došao malo da proba provocirat, ali izgleda da se vratio sisanju. Samo nam drugi put reci kakvog su okusa pačeničestannis je napisao/la:Neka mašala. Nakon 20 godina ide drugi pehar. Čestitam.bordobijeli je napisao/la:kup kod divova![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Zato sto ti igraci ne zele da igraju u PL BiH, radije ce igrati u drugoj spanskoj i njemackoj ligi nego kod nas. Mi mozda mozemo njih financijski ispostovsti ali nemaju oni volje za nase lige....Rule_hz je napisao/la:
zasto nemoguce?

Da jedem muda sto je Sarajevo u 20 godina "osvojilo" drugi pehar i to ne titulu, nego kup! HAHAHAHLik je napisao/la:Hahahaha dečko je sisao svoja mala muda, došao malo da proba provocirat, ali izgleda da se vratio sisanju. Samo nam drugi put reci kakvog su okusa pačeničestannis je napisao/la:Neka mašala. Nakon 20 godina ide drugi pehar. Čestitam.bordobijeli je napisao/la:kup kod divova![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Daj decko skontaj se sta pises...

Tačno je da oni nemaju motiv da igraju PL BiH,ali treba uzeti u obzir da FK Sarajevo više nije klub sličan ostalima u ovoj ligi.Sarajevo je sada nešto sasvim drugo.Npr.to je klub koji bi s nekoliko pravih pojačanja kakvi su gore nabrojani mogao igrati i grupnu fazu Evropske lige.Radi se o odličnim igračima koji su trenutno u krizi i Sarajevo bi im moglo pružiti novu vitalnost.hilmo je napisao/la:Zato sto ti igraci ne zele da igraju u PL BiH, radije ce igrati u drugoj spanskoj i njemackoj ligi nego kod nas. Mi mozda mozemo njih financijski ispostovsti ali nemaju oni volje za nase lige....Rule_hz je napisao/la:
zasto nemoguce?
Grupnoj fazi ?Realist je napisao/la:Tačno je da oni nemaju motiv da igraju PL BiH,ali treba uzeti u obzir da FK Sarajevo više nije klub sličan ostalima u ovoj ligi.Sarajevo je sada nešto sasvim drugo.Npr.to je klub koji bi s nekoliko pravih pojačanja kakvi su gore nabrojani mogao igrati i grupnu fazu Evropske lige.Radi se o odličnim igračima koji su trenutno u krizi i Sarajevo bi im moglo pružiti novu vitalnost.hilmo je napisao/la:Zato sto ti igraci ne zele da igraju u PL BiH, radije ce igrati u drugoj spanskoj i njemackoj ligi nego kod nas. Mi mozda mozemo njih financijski ispostovsti ali nemaju oni volje za nase lige....Rule_hz je napisao/la:
zasto nemoguce?
-
- Kontakt:
Uz malo srece( i u zrijebu i na terenu) te dosta jaku ekipu za nase uslove nije nemoguca misija
Ja ti samo predlazem da vidis jedno, a to je Dinamov put do grupne faze i to prvi put. Prvo izracunaj koliko su ulozili miliona, miliona i koliko se cekali tu grupnu fazu, pa ces skontati da svi koji sanjate od grupnoj fazi ili puno igrate menadera ili nemate blage veze o zivotu.samosarajvo je napisao/la:ne znam sjecas li se 2009 gdje nas je jedna stativaa koju je pogodio Hadzica (a isao je sam na golmana) kostala plasmana u grupu EL
Uz malo srece( i u zrijebu i na terenu) te dosta jaku ekipu za nase uslove nije nemoguca misija
Ispadat od Kukešija i Zete iz Golubovaca sezonu i ranije, i da vec sljedece udete u grupnu fazu s Barice, Todorovicem, Trivunovicem itd.

-
- Kontakt:
ja ti rekoh da nije nemoguce, vrati se u 2009 i sve ce ti biti jasnostannis je napisao/la:Ja ti samo predlazem da vidis jedno, a to je Dinamov put do grupne faze i to prvi put. Prvo izracunaj koliko su ulozili miliona, miliona i koliko se cekali tu grupnu fazu, pa ces skontati da svi koji sanjate od grupnoj fazi ili puno igrate menadera ili nemate blage veze o zivotu.samosarajvo je napisao/la:ne znam sjecas li se 2009 gdje nas je jedna stativaa koju je pogodio Hadzica (a isao je sam na golmana) kostala plasmana u grupu EL
Ispadat od Kukešija i Zete iz Golubovaca sezonu i ranije, i da vec sljedece udete u grupnu fazu s Barice, Todorovicem, Trivunovicem itd.
logika ti je vrh, 2008 nismo igrali europu a 2009 nas stativa sprijeci za najveci uspijeh u bh fudbalu
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nadam se da ce neko od moderatora brzo reagovati

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Daj ba, ne raspravljaj se. Nije lik kompetentan.samosarajvo je napisao/la:ja ti rekoh da nije nemoguce, vrati se u 2009 i sve ce ti biti jasnostannis je napisao/la:Ja ti samo predlazem da vidis jedno, a to je Dinamov put do grupne faze i to prvi put. Prvo izracunaj koliko su ulozili miliona, miliona i koliko se cekali tu grupnu fazu, pa ces skontati da svi koji sanjate od grupnoj fazi ili puno igrate menadera ili nemate blage veze o zivotu.samosarajvo je napisao/la:ne znam sjecas li se 2009 gdje nas je jedna stativaa koju je pogodio Hadzica (a isao je sam na golmana) kostala plasmana u grupu EL
logika ti je vrh, 2008 nismo igrali europu a 2009 nas stativa sprijeci za najveci uspijeh u bh fudbalu
Ja ti kazem da samo realno gledas timove s balkana koliko su ulozili novca i svega ostalog da bi dosli do grupne faze. Najbolji primjer sam ti dao Dinamo. Kakve su igrace dovodili i kolike su sume potrosilo za konacni cilj.
Vi kontate pobjedili raspali Celik koji nema pet igraca da valja i vec vi u grupnoj fazi. Onda dode Kukesi za koji nikad niko nije cuo i preslusa vas kao da ste s San Marina.
Malo realnosti. Mogu i ja sanjati svasta...
Puno se spominješ u kontekstu damu, dojiš li ih dojišstannis je napisao/la:Jeste igrali u grupnoj fazi ?? Pusti ti meni da je ovo, da je ono. Da su babi muda, bila bi deda.
Ja ti kazem da samo realno gledas timove s balkana koliko su ulozili novca i svega ostalog da bi dosli do grupne faze. Najbolji primjer sam ti dao Dinamo. Kakve su igrace dovodili i kolike su sume potrosilo za konacni cilj.
Vi kontate pobjedili raspali Celik koji nema pet igraca da valja i vec vi u grupnoj fazi. Onda dode Kukesi za koji nikad niko nije cuo i preslusa vas kao da ste s San Marina.

ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
realno je da je pred nama svijetla buducnost ,a sto se tice evrope moze mo ispasti u prvom pred kolu a mozemo u cetvrto proci to se nikad ne zna .ono sto je bitno da zadrzimo kostur ekipe i par pojacanja i ja se ne brinem .naredne godine su bordo bojestannis je napisao/la:Jeste igrali u grupnoj fazi ?? Pusti ti meni da je ovo, da je ono. Da su babi muda, bila bi deda.

Trenutno korisnika/ca: 061657451, ado-hz, Aduka87, ajdohordas, Amcho1, Amidzaa, Armija1987, AuroraBorealis, AvantiBL, benko21, Bilosta, Bing [Bot], boki86, bordobijeli, broj6, budzak, CentarsutNaClanak921, Confiance, Cora1946, Cwirek, Direktorcic, ErosViverosViv, Fudo, Hajdeee, head88, Hrasno15, iliyaa8, J1897, JimmyPage, JuricaSpindl, Konzerva, miguelramos, mire971, misstianopenaldo, mma_hz, mnon46, MojaMalenkost, MostarNeretva, Mostarska, Napapijri, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Pantelija, PeppermintSA, Rodman, SAMO BORDO, SamoDaKazeem, sekac, skoJaa, StarmoCity, Tarapi, Tatamata1946, THEC, Uvijeknapravojstrani, Vjecnobordo, VolimoSarajevo i 419 gostiju.