FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Realist
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Realist » 07 maj 2014, 23:45

Da li je moguće da neki od sljedećih igrača pojačaju Sarajevo na ljeto:Adnan Zahirović,Boris Pandža,Mehmed Alispahić,Miroslav Stevanović,Haris Bukva ?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 07 maj 2014, 23:47

Realist je napisao/la:Da li je moguće da neki od sljedećih igrača pojačaju Sarajevo na ljeto:Adnan Zahirović,Boris Pandža,Mehmed Alispahić,Miroslav Stevanović,Haris Bukva ?
Po meni nemoguce...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 07 maj 2014, 23:50

hilmo je napisao/la:
Realist je napisao/la:Da li je moguće da neki od sljedećih igrača pojačaju Sarajevo na ljeto:Adnan Zahirović,Boris Pandža,Mehmed Alispahić,Miroslav Stevanović,Haris Bukva ?
Po meni nemoguce...

zasto nemoguce? ;)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 07 maj 2014, 23:51

sekac je napisao/la:
stannis je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:kup kod divova :D :D :clap: :clap: :tokralju: :tokralju: :zviz: :zviz: :zviz: :clap: :clap: :D :D :D :D :) :) :D :bow: :opaopa: :bow: :opaopa:
Neka mašala. Nakon 20 godina ide drugi pehar. Čestitam. ;)
:guz:
Sta je sekac. Nisam ubrajao bozicne turnire. Zasto guz ?? :stop:
Zadnja izmjena: stannis, dana/u 07 maj 2014, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 maj 2014, 23:52

koliko ja znam negdje u novembru je ova uprava zavrsila posao s Tanom i evo vec rezultata ,osvojit cemo kup i u drugoj polusezoni imamo samo jedan poraz ,znaci zadrzati ovu ekipu i sa par pojacanja mi cemo sigurno dominirati .znam da nekima nije lahko al FK SARAJEVO ce da gazi samo naprijed .

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 07 maj 2014, 23:53

stannis je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:kup kod divova :D :D :clap: :clap: :tokralju: :tokralju: :zviz: :zviz: :zviz: :clap: :clap: :D :D :D :D :) :) :D :bow: :opaopa: :bow: :opaopa:
Hahahaha dečko je sisao svoja mala muda, došao malo da proba provocirat, ali izgleda da se vratio sisanju. Samo nam drugi put reci kakvog su okusa pačeniče :tralala:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 maj 2014, 23:54

Rule_hz je napisao/la:

zasto nemoguce? ;)
Zato sto ti igraci ne zele da igraju u PL BiH, radije ce igrati u drugoj spanskoj i njemackoj ligi nego kod nas. Mi mozda mozemo njih financijski ispostovsti ali nemaju oni volje za nase lige....

Colorado

Post Postao/la Colorado » 07 maj 2014, 23:54

Kako su se komsinice upalile :lol: :lol: KUP JE NAŠ ! :thumbup: :wave: :twisted:

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 07 maj 2014, 23:59

Lik je napisao/la:
stannis je napisao/la:
Hahahaha dečko je sisao svoja mala muda, došao malo da proba provocirat, ali izgleda da se vratio sisanju. Samo nam drugi put reci kakvog su okusa pačeniče :tralala:
Da jedem muda sto je Sarajevo u 20 godina "osvojilo" drugi pehar i to ne titulu, nego kup! HAHAHAH

Daj decko skontaj se sta pises... :crazy:

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 08 maj 2014, 00:01

hilmo je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:

zasto nemoguce? ;)
Zato sto ti igraci ne zele da igraju u PL BiH, radije ce igrati u drugoj spanskoj i njemackoj ligi nego kod nas. Mi mozda mozemo njih financijski ispostovsti ali nemaju oni volje za nase lige....

Tačno je da oni nemaju motiv da igraju PL BiH,ali treba uzeti u obzir da FK Sarajevo više nije klub sličan ostalima u ovoj ligi.Sarajevo je sada nešto sasvim drugo.Npr.to je klub koji bi s nekoliko pravih pojačanja kakvi su gore nabrojani mogao igrati i grupnu fazu Evropske lige.Radi se o odličnim igračima koji su trenutno u krizi i Sarajevo bi im moglo pružiti novu vitalnost.

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 08 maj 2014, 00:04

Realist je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:

zasto nemoguce? ;)

Tačno je da oni nemaju motiv da igraju PL BiH,ali treba uzeti u obzir da FK Sarajevo više nije klub sličan ostalima u ovoj ligi.Sarajevo je sada nešto sasvim drugo.Npr.to je klub koji bi s nekoliko pravih pojačanja kakvi su gore nabrojani mogao igrati i grupnu fazu Evropske lige.Radi se o odličnim igračima koji su trenutno u krizi i Sarajevo bi im moglo pružiti novu vitalnost.
Grupnoj fazi ?

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 08 maj 2014, 00:21

ne znam sjecas li se 2009 gdje nas je jedna stativaa koju je pogodio Hadzica (a isao je sam na golmana) kostala plasmana u grupu EL

Uz malo srece( i u zrijebu i na terenu) te dosta jaku ekipu za nase uslove nije nemoguca misija

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 08 maj 2014, 00:24

samosarajvo je napisao/la:ne znam sjecas li se 2009 gdje nas je jedna stativaa koju je pogodio Hadzica (a isao je sam na golmana) kostala plasmana u grupu EL

Uz malo srece( i u zrijebu i na terenu) te dosta jaku ekipu za nase uslove nije nemoguca misija
Ja ti samo predlazem da vidis jedno, a to je Dinamov put do grupne faze i to prvi put. Prvo izracunaj koliko su ulozili miliona, miliona i koliko se cekali tu grupnu fazu, pa ces skontati da svi koji sanjate od grupnoj fazi ili puno igrate menadera ili nemate blage veze o zivotu.

Ispadat od Kukešija i Zete iz Golubovaca sezonu i ranije, i da vec sljedece udete u grupnu fazu s Barice, Todorovicem, Trivunovicem itd. :clap:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 08 maj 2014, 00:26

stannis je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:ne znam sjecas li se 2009 gdje nas je jedna stativaa koju je pogodio Hadzica (a isao je sam na golmana) kostala plasmana u grupu EL

Ja ti samo predlazem da vidis jedno, a to je Dinamov put do grupne faze i to prvi put. Prvo izracunaj koliko su ulozili miliona, miliona i koliko se cekali tu grupnu fazu, pa ces skontati da svi koji sanjate od grupnoj fazi ili puno igrate menadera ili nemate blage veze o zivotu.

Ispadat od Kukešija i Zete iz Golubovaca sezonu i ranije, i da vec sljedece udete u grupnu fazu s Barice, Todorovicem, Trivunovicem itd. :clap:
ja ti rekoh da nije nemoguce, vrati se u 2009 i sve ce ti biti jasno
logika ti je vrh, 2008 nismo igrali europu a 2009 nas stativa sprijeci za najveci uspijeh u bh fudbalu

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 maj 2014, 00:27

nemoj odgovarati.

Nadam se da ce neko od moderatora brzo reagovati :thumbup:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

koala
Kontakt:

Post Postao/la koala » 08 maj 2014, 00:28

samosarajvo je napisao/la:
stannis je napisao/la:

ja ti rekoh da nije nemoguce, vrati se u 2009 i sve ce ti biti jasno
logika ti je vrh, 2008 nismo igrali europu a 2009 nas stativa sprijeci za najveci uspijeh u bh fudbalu
Daj ba, ne raspravljaj se. Nije lik kompetentan.

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 08 maj 2014, 00:30

Jeste igrali u grupnoj fazi ?? Pusti ti meni da je ovo, da je ono. Da su babi muda, bila bi deda.
Ja ti kazem da samo realno gledas timove s balkana koliko su ulozili novca i svega ostalog da bi dosli do grupne faze. Najbolji primjer sam ti dao Dinamo. Kakve su igrace dovodili i kolike su sume potrosilo za konacni cilj.

Vi kontate pobjedili raspali Celik koji nema pet igraca da valja i vec vi u grupnoj fazi. Onda dode Kukesi za koji nikad niko nije cuo i preslusa vas kao da ste s San Marina.

Malo realnosti. Mogu i ja sanjati svasta...

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 08 maj 2014, 00:34

stannis je napisao/la:Jeste igrali u grupnoj fazi ?? Pusti ti meni da je ovo, da je ono. Da su babi muda, bila bi deda.
Ja ti kazem da samo realno gledas timove s balkana koliko su ulozili novca i svega ostalog da bi dosli do grupne faze. Najbolji primjer sam ti dao Dinamo. Kakve su igrace dovodili i kolike su sume potrosilo za konacni cilj.

Vi kontate pobjedili raspali Celik koji nema pet igraca da valja i vec vi u grupnoj fazi. Onda dode Kukesi za koji nikad niko nije cuo i preslusa vas kao da ste s San Marina.

Puno se spominješ u kontekstu damu, dojiš li ih dojiš :clap: od muke dakako :tralala:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 maj 2014, 00:37

stannis je napisao/la:Jeste igrali u grupnoj fazi ?? Pusti ti meni da je ovo, da je ono. Da su babi muda, bila bi deda.

realno je da je pred nama svijetla buducnost ,a sto se tice evrope moze mo ispasti u prvom pred kolu a mozemo u cetvrto proci to se nikad ne zna .ono sto je bitno da zadrzimo kostur ekipe i par pojacanja i ja se ne brinem .naredne godine su bordo boje :D

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 08 maj 2014, 00:40

koji god klub uspije doći na prag grupne faze EL, to može samo izazvati pozitivan efekat na cijelu ligu, i time olakšati i drugim klubovima da lakše prolaze pretkola i da se bore za grupnu fazu EL, jer time jača državni koeficijent. Sarajevu puno sreće. :bih:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, bosnas_, hz35, mosarajvosa83, nedimmmm1337 i 72 gosta.