Ma ja bih da se postavi video nadzor,pa bujrum ispostaviš degenu račun kući i zabraniš mu prilaz stadionu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Posto sam bio banovan da se osvrnem i ja na utakmicu u subotu. Ono sto me je najvise obradovalo da nije bilo ni jednog nacionalistickog povika sa tribina. Prilikom dolaska na stadion nisam skrenuo desno na dedaru nego produzio iza gola nakon nekoliko godina. Ono sto sam zatekao tamo me odusevilo. Ti mladi golobradi momci nove generacije RA su drama. Ima potencijala dobrog za naredne godine. Brato nema im po 15ak godina a vratovi ko u buldoga i glasne zice ko u nekog Aston Vilinog cetrdesetogodisnjaka ali fali im starije ekipe na tribini. Njihov elan kad krene dedara se ne moze opisati. Zato apel starijoj RAjo s dedare da manje nosi kecvi gela na glavi i spancira bicepse u potkosulji a vise se ukljuci u direktnu podrsku jer to fali ovim momcima. S onih 500 starijih s dedare RA je beton kako kuci tako i na gostovanjima. Ono sto me jako iznenadilo je dodjela nagrade od strane 2-3 clana RA koji nakon toga nisu bili iza gola nego na dedari. Ne kontamjesu li oni RA samo kad se treba spancirat ili? ?? Zamolio bi vas da ne prigovarate ovim momcima koji su do zabrane bili na svim gostovanjima (a vecina ih ne radi ili konobarise za petnesku) o svom trosku i direktno ucestvovali u donosenju bodova iz zenice bijeljine ist sarajeva travnika trebinja itd U vezi utakmice ocekivana pobje
da jer smo kvalitetnija ekipa.. Tako sam poludio bio nakon onog prekida i da nisam bio onako pjan ida mi nije bilo lijeno napustat tribinu iza gola i ic na dedaru nayebao bi im se mayke u picku. Pa ne mogu skontat onaj mentalni sklop majku i bolesnu zatupljenu. Vodimo 1:0 i da ih zavrsimo s golom dva oni prave sranja i dovode utakmicu u pitanje. Nemojte vise nikad doc usta vam se pokenjam. Ne trebaju nam kleroalkonacionalisti koji su mudonje samo onda kad je iza njih 4 milje ljudi daj bola fuj fuj. Izjava onog seljaka karacica me nije nimalo iznenadila jer svi znamo o kakvoj se osobi radi iz njegovih ranijih glupiranja. Jedino me nasmijala njegova izjava da je Velez imao 2 polusanse a oni 3 stopostotne
Ovako je sreća pa nije utakmica imala rezultatski značaj,prekino bi je sudija 100%.I još poserem se Vladi Jagodiću na spisak.