NeretvanskaPastrmka je napisao/la:@drakensang druze meni je 48 kuka i ja sam stariji ali sam bio iza gola s momcima i nissm ih tako dozivljavao nego kao pravu ekipu. Ja kao dzuturum ne mogu uticati na talijansku ultru s dedare. Izgleda da im je najvaznije ko ima ljepsu frizuru ili vece ruke. Ok i to ali njihovo mjesto je iza gola. Ne sumnjam u povratak 90% starije raje kad bude rezultata na gostovanja ali yebo to kad mi se kuci sminkerises. Ja sam obicno na dedari ali u subotu mi se nesto prevrnulo u glavi pri dolasku na stadion tako da sam produzio. Valjda iduca sezona donese i taj povratak starije raje jer izrazi lica onih mladica kad je dedara zaorila to najbolje oslikava
Svaka ti cast sto si produzio. Valjda ce ih jos produziti. Na kraju krajeva, nije vazno odakle navijas, vec kako navijas.
Nesto gledam ovaj nas stadion, mogli bih ga opet obojiti da je sav crven, da se zna kod koga se igra. Izlapilo vise...
Kad sam vec kod stadiona, jesmo li mu zvanicno promjenili ime u "Rodjeni" ili ne? Ima vec nekoliko godina, uprava je pricala o tome.