FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
Ne mogu da vjerujem...
Katastrofa...
Katastrofa...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Sta ima veze, nek produ.
Nadam se da ce u cetvrtinifinala dobiti jednog od engleskih velikana.
Nadam se da ce u cetvrtinifinala dobiti jednog od engleskih velikana.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
zlatandr je napisao/la:orebro je jedan od nas hahaha zasluzena pobjeda Bajerna

Daj odluci se ,kud ces, sta ces.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne mogu vjerovati, ubili smo ih, razvalili i Patriot ubaci nekog dječaka. Jao, trebali smo još makar dati dva gola.
Nisam zadovoljan, više sam razočaran. Ribery-a ne mogu prepoznati, ali sada Viole moraju napadati nas da bi dali gol, a mi imamo Bilala i Arjena. Kontra kao kontra, očekujem pobijedu i na strani i veliko slavlje.
Nisam zadovoljan, više sam razočaran. Ribery-a ne mogu prepoznati, ali sada Viole moraju napadati nas da bi dali gol, a mi imamo Bilala i Arjena. Kontra kao kontra, očekujem pobijedu i na strani i veliko slavlje.
a on je i sugerirao za onaj blago receno nepostojeci crveni kartonmoustapha je napisao/la:Pa on i nije lose sudio veceras. Krivac za vecerasnju gresku kod drugog gola Bayerna je linijski sudija.Genghis je napisao/la:Ni vise ni manje nego on ..odlicno sudio prosle godine pa dobio angazman ...Wolverine je napisao/la:nisam gledo tekmu, malo upalim stream a vidim da se svi zale na sudjenje, jel onaj celavi mutavac sudi?

slusas ovdje kako ce Bayern poderati Fiorentinu i onda gledas kako taj isti tim pobjedjuje na jedivite jade uz obilatu pomoc sudija

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Ovo je nevjerovatno. Pa ocito je zasto ovaj lik sudi. Mada se on uopste ne cini toliko zao koliko je nesposoban. Nije vidio sta se desilo, pa je otisao pomocniku koji je kriv za ovo. Nebitno, ova trojka je sramota UEFA organizacije. Ne smijem ni pomisliti sta ce raditi na SP. Bar sam pogodio Bayern na kladionici ako mi je to za neku utjehu. Ako Fiorentina bude ovako igrala kuci, vjerovatno prolazi.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
neutral nemoj molim te nemoj bit smjesan. vi trebali njih dobit 2-3 razlike? ma daj budi realan. remi fiorentina zaslusila.Neutral je napisao/la:Ne mogu vjerovati, ubili smo ih, razvalili i Patriot ubaci nekog dječaka. Jao, trebali smo još makar dati dva gola.
Zadnja izmjena: A_d_0, dana/u 17 feb 2010, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
**** je majku prosle godine plavima, ove godine ljubicastima, kako je celo lood to nisu istine,,,, katastrofa, nadam se da ce fiorentina proci
Najgore sto neki Norvezani, Svedani, Danci i ostali sude.
Kako ce on suditi kad uopce ne zna sta je fudbal?
Kako ce on suditi kad uopce ne zna sta je fudbal?
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Ovo uopšte nije bio offside...Svaki igraš Fiorentine je bio iza lopte...
drago mi je da je bayern dobio zabare. povoljan rezultat veceras, zabari moraju napadnuti od prve minute u revansu i mogao bi ih bayern razvalit na kontrama.
molimNeutral je napisao/la:Ne mogu vjerovati, ubili smo ih, razvalili i Patriot ubaci nekog dječaka. Jao, trebali smo još makar dati dva gola.

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
koju si ti utakmicu gledao ????Neutral je napisao/la:Ne mogu vjerovati, ubili smo ih, razvalili i Patriot ubaci nekog dječaka. Jao, trebali smo još makar dati dva gola.
Također ista situacijaTrasimaco je napisao/la:Bar sam pogodio Bayern na kladionici ako mi je to za neku utjehu. Ako Fiorentina bude ovako igrala kuci, vjerovatno prolazi.

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Trasimaco je napisao/la:Ovo je nevjerovatno. Pa ocito je zasto ovaj lik sudi. Mada se on uopste ne cini toliko zao koliko je nesposoban. Nije vidio sta se desilo, pa je otisao pomocniku koji je kriv za ovo. Nebitno, ova trojka je sramota UEFA organizacije. Ne smijem ni pomisliti sta ce raditi na SP. Bar sam pogodio Bayern na kladionici ako mi je to za neku utjehu. Ako Fiorentina bude ovako igrala kuci, vjerovatno prolazi.
Kako to ???
Da se brani svih 90 minuta, i da ubacimo neko dijete da im daje loptu za gol. Makar sam od tebe očekivao malo konkretniji odgovor, ljudi nisu pole prešli a zabili su gol , ali eto.
Pojedinci jedva čekaju nešto da mogu mazlumati po ovoj temi, ali ovo je 15 pobijeda zaredom

@ JameS 23
Šutevi 13-4, u okvir mi 7 oni 1. Oni jedan u okvir na asistenciju našeg igrača. U nas cijelu utakmicu lopta, dominirali smo, stvarali prilike. Kani se rasprava

@SilenT
Isto to tebe pitam, očigledno si gledao pogrešnu. Sada razlaz.
Auf gehts Bayern.
- roy_makaay
- Kontakt:
Kako ga je zasluzila hajd reci?Evo ja cu ti reci Pickastom igrom eto kako!Lahko je 90 minuta branit se sa 11 igraca,kad je izmjena izlazit ko moj djed iz dzamije.Vidjet cemo kad trebadnu napast kuci kad otvore prostor krilima Bayerna kako ce biti.A_d_0 je napisao/la:neutral nemoj molim te nemoj bit smjesan. vi trebali njih dobit 2-3 razlike? ma daj budi realan. remi fiorentina zaslusila.Neutral je napisao/la:Ne mogu vjerovati, ubili smo ih, razvalili i Patriot ubaci nekog dječaka. Jao, trebali smo još makar dati dva gola.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
fuj je*** ti fudbal ovakav
zgadio mi se pravo fudbal samo zbog ovakvih moronskih sudaca
valja onog ovreba i slične njemu gledati na svjetskom prvenstvu
bayern nije bio ništa bolji od viola, gosti su zaslužili bod
p.s. kada se gilardino okliznuo u jednom od napada fiorentine u prvom poluvremenu padao sam od smijeha
nikad igrač nije bio, kloc bio kloc će i ostati

p.s. kada se gilardino okliznuo u jednom od napada fiorentine u prvom poluvremenu padao sam od smijeha

Zadnja izmjena: Mirza_Hordas, dana/u 17 feb 2010, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- JuveSissoko
- Kontakt:
Kakva kradja,ovaj Van Gal ima srece to je cudo jedno,Prandelli kralj
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Očigledno da neki nemaju veze, ali ostavimo to za jedan drugi put, sada je vrijeme za veselje i slavlje.
U uzvratu ako Bog da, karte su malo drugačije. Fiorentina je ta koja mora napasti i to im je suicidno, imamo dva strašna krila i siguran sam da ćemo to ako Bog da iskoristiti, te dotući kao što smo i Juventus.
Muller treba ostati na klupi a Ivica započeti.
U uzvratu ako Bog da, karte su malo drugačije. Fiorentina je ta koja mora napasti i to im je suicidno, imamo dva strašna krila i siguran sam da ćemo to ako Bog da iskoristiti, te dotući kao što smo i Juventus.
Muller treba ostati na klupi a Ivica započeti.
bayer 04 je napisao/la:Ovo uopšte nije bio offside...Svaki igraš Fiorentine je bio iza lopte...

A je li Klose bio ispred lopte? Lopta se gleda kad je odbrana iza nje.
Stvarno ne mogu da povjerujem da sam ovako nesto vidio.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
cirkus pravi, frajer 2 metra u offside-u, ne znam jel ovaj oci ima?!?
crveni karton??? prvo kreten robben naletio , jest ovaj lakat malo podigao, ali dati crveni smijesno....
fiorentina ako bude ovako igrala u revansu prolazi ove firaune
crveni karton??? prvo kreten robben naletio , jest ovaj lakat malo podigao, ali dati crveni smijesno....
fiorentina ako bude ovako igrala u revansu prolazi ove firaune
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.