Ja pijem prije, u toku i nakon tekme.FaraonTM je napisao/la:Blago vama kad možete piti prije tekme. Ja mogu piti poslije utakmice
15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
man'te se alkohola, sad ce RAMAZAN ljudi!!!! uzivajte uz suho meso, kobasice, chickenburgere i hladnu Coca-Colu ili jedan hladni Red-Bull.....imaju sad i onaj Energy Drink od repke, kosta samo 1 KM.....pa izvolite!
Ma možete viGoalgetter je napisao/la:Ja pijem prije, u toku i nakon tekme.FaraonTM je napisao/la:Blago vama kad možete piti prije tekme. Ja mogu piti poslije utakmice
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:man'te se alkohola, sad ce RAMAZAN ljudi!!!! uzivajte uz suho meso, kobasice, chickenburgere i hladnu Coca-Colu ili jedan hladni Red-Bull.....imaju sad i onaj Energy Drink od repke, kosta samo 1 KM.....pa izvolite!

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ti kol'ko se dereš zadnjih dana ov'da po forumu, nećeš moći progovorit' za vrijeme tekme.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:man'te se alkohola, sad ce RAMAZAN ljudi!!!! uzivajte uz suho meso, kobasice, chickenburgere i hladnu Coca-Colu ili jedan hladni Red-Bull.....imaju sad i onaj Energy Drink od repke, kosta samo 1 KM.....pa izvolite!
sve mogu skontat,ali će mi do kraja života ostat nepoznanica kak'e veze ima piva i gledanje tekme? ono kao gajbu pive ispred sebe i gledaš tekmu....it makes no sense...on topic...sravnit će nas Argentina sa zemljom,ali prolazimo grupu xd
A.F.C. Bournemouth!
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
ja samo zelim dobro momcima ovdje na forumumandraX je napisao/la:Ti kol'ko se dereš zadnjih dana ov'da po forumu, nećeš moći progovorit' za vrijeme tekme.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:man'te se alkohola, sad ce RAMAZAN ljudi!!!! uzivajte uz suho meso, kobasice, chickenburgere i hladnu Coca-Colu ili jedan hladni Red-Bull.....imaju sad i onaj Energy Drink od repke, kosta samo 1 KM.....pa izvolite!
Forsira se po novinama zato sto ima pored Spanije najbolje igrace. I ima sasvim realne sanse da dogura do finala. Osim ako Aguero i Messi ne pokupe kakvu povredu.Chinaglia je napisao/la:ne znam da l' ćemo pobjedit', al' izgubit' nećemo sigurno .. previše se forsira Argentina u novinama, nemaju oni nikakvu šansu da osvoje SP
Kad su prave utakmice, nervoza te hvata ...drhtis, a ne stavljas nista u usta.
Kakvi ste vi navijaci kad hladno sve gledate, ja legnem ispod televizora i ne postoji nista tih 90 minuta sto me moze omesti.
Bas ce meni biti gotivnije zbog napitka ili grickalice.
Brate kad uhvati nervoza moras šat'pi prije tekme, i kad izadjes iz WC-a opet osjecas da mozes jos, koliko si nervozan.
Pa onda kad ti se stomak pocne uvrtat, najezis se kad ih snime u tunelu.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kakvi ste vi navijaci kad hladno sve gledate, ja legnem ispod televizora i ne postoji nista tih 90 minuta sto me moze omesti.
Bas ce meni biti gotivnije zbog napitka ili grickalice.
Brate kad uhvati nervoza moras šat'pi prije tekme, i kad izadjes iz WC-a opet osjecas da mozes jos, koliko si nervozan.
Pa onda kad ti se stomak pocne uvrtat, najezis se kad ih snime u tunelu.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
sve je to ok, al ja se pitam, sta nasi igraci ovako misle kad gledaju utakmicu, naprimjer veceras izmedju brazila i hrvatske.....sta li jedan Kolasinac misli? ili sta jedan Vrsajevic misli kad gleda tekmu? ili Ibisevic, i tkd.?......kako je kod njih stanje, jer ipak znaju da su oni za par dana na redu....ima li kod njih te neke nervoze? da li su opusteni gledajuci druge? i tkd....
boli tebe neka stvar sta ce ko piti i jesti, sto se uvijek vi fb vjernici i fb moralisti morate javljati i popovati drugima sta da rade, ti pij bozu i jedi hurmasice, ja cu pivu i kobasice, nije mi jasno sto spominjes uopste takve gluposti i hocete li ti i tebi slicni ikada shvatiti da nisu sve muslimani oko vasgringonjaOnajDrugi je napisao/la:man'te se alkohola, sad ce RAMAZAN ljudi!!!! uzivajte uz suho meso, kobasice, chickenburgere i hladnu Coca-Colu ili jedan hladni Red-Bull.....imaju sad i onaj Energy Drink od repke, kosta samo 1 KM.....pa izvolite!
sto se tice tekme bitno je ne primiti gol prvih 15 minuta kasniej ce sigurno pritisak spasti i bice lakse igrati, uz podrsku nasih navijaca plus brazilaca koji ce biti na nasoj strani ko zna mozda i do 3 boda na kraju mada bi bio zadovoljan i remijem

Upravo stigla.
Odoh sad tražit' gdje ima najbolje sudžuke kupit', ona je na redu sad.
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
pa ja opominjem forumase muslimanske vjere, neznam zasto se ovi "drugi" uvijek nadju uvrijedeni?Baltazar je napisao/la:boli tebe neka stvar sta ce ko piti i jesti, sto se uvijek vi fb vjernici i fb moralisti morate javljati i popovati drugima sta da rade, ti pij bozu i jedi hurmasice, ja cu pivu i kobasice, nije mi jasno sto spominjes uopste takve gluposti i hocete li ti i tebi slicni ikada shvatiti da nisu sve muslimani oko vasgringonjaOnajDrugi je napisao/la:man'te se alkohola, sad ce RAMAZAN ljudi!!!! uzivajte uz suho meso, kobasice, chickenburgere i hladnu Coca-Colu ili jedan hladni Red-Bull.....imaju sad i onaj Energy Drink od repke, kosta samo 1 KM.....pa izvolite!
sto se tice tekme bitno je ne primiti gol prvih 15 minuta kasniej ce sigurno pritisak spasti i bice lakse igrati, uz podrsku nasih navijaca plus brazilaca koji ce biti na nasoj strani ko zna mozda i do 3 boda na kraju mada bi bio zadovoljan i remijem
pa ako su muslimani pravi sta ih ti imas opominjati valjda sami znaju. U ovoj zemlji nema 100 pravih vjernika ukljucujuci hodze i popove. Uglavnom svakom svoje i neka zavrsi na tome da ne spamamo temugringonjaOnajDrugi je napisao/la:pa ja opominjem forumase muslimanske vjere, neznam zasto se ovi "drugi" uvijek nadju uvrijedeni?Baltazar je napisao/la:boli tebe neka stvar sta ce ko piti i jesti, sto se uvijek vi fb vjernici i fb moralisti morate javljati i popovati drugima sta da rade, ti pij bozu i jedi hurmasice, ja cu pivu i kobasice, nije mi jasno sto spominjes uopste takve gluposti i hocete li ti i tebi slicni ikada shvatiti da nisu sve muslimani oko vasgringonjaOnajDrugi je napisao/la:man'te se alkohola, sad ce RAMAZAN ljudi!!!! uzivajte uz suho meso, kobasice, chickenburgere i hladnu Coca-Colu ili jedan hladni Red-Bull.....imaju sad i onaj Energy Drink od repke, kosta samo 1 KM.....pa izvolite!
Ništa mi nije jasno oko ovog HD-a signala sto uvodi BHRT. Iako imam mojaTV net paket opet moram doplatit da gledam BHT HD? Hm 
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Svojim odgovorom si samo pokazao kolko si ogranicen.Baltazar je napisao/la:boli tebe neka stvar sta ce ko piti i jesti, sto se uvijek vi fb vjernici i fb moralisti morate javljati i popovati drugima sta da rade, ti pij bozu i jedi hurmasice, ja cu pivu i kobasice, nije mi jasno sto spominjes uopste takve gluposti i hocete li ti i tebi slicni ikada shvatiti da nisu sve muslimani oko vasgringonjaOnajDrugi je napisao/la:man'te se alkohola, sad ce RAMAZAN ljudi!!!! uzivajte uz suho meso, kobasice, chickenburgere i hladnu Coca-Colu ili jedan hladni Red-Bull.....imaju sad i onaj Energy Drink od repke, kosta samo 1 KM.....pa izvolite!
Covjek je podijelio savjet, ti ga prihvati ako hoces, ako neces, nemoj, ignorisi ga.
Svakako da nije upuceno nemuslimanima, a takvih je realno mali broj na ovom forumu.
A ja duboko sazalijevam muslimane koji se opijaju, koji ne klanjaju, i sl...jer su u velikoj zabludi...takvi jos nisu shvatili smisao njihovog bivstvovanja na ovome svijetu...jer valja pred Nekim odgovarati za sve sto se cini, Jednoga dana.
Naravno, ovaj forum nije za vjerske rasprave, i neka tako i ostane.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 12 jun 2014, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
boli tebe neka stvar sta ce ko piti i jesti, sto se uvijek vi fb vjernici i fb moralisti morate javljati i popovati drugima sta da rade, ti pij bozu i jedi hurmasice, ja cu pivu i kobasice, nije mi jasno sto spominjes uopste takve gluposti i hocete li ti i tebi slicni ikada shvatiti da nisu sve muslimani oko vas
sto se tice tekme bitno je ne primiti gol prvih 15 minuta kasniej ce sigurno pritisak spasti i bice lakse igrati, uz podrsku nasih navijaca plus brazilaca koji ce biti na nasoj strani ko zna mozda i do 3 boda na kraju mada bi bio zadovoljan i remijem[/quote]
pa ja opominjem forumase muslimanske vjere, neznam zasto se ovi "drugi" uvijek nadju uvrijedeni?[/quote]
pa ako su muslimani pravi sta ih ti imas opominjati valjda sami znaju. U ovoj zemlji nema 100 pravih vjernika ukljucujuci hodze i popove. Uglavnom svakom svoje i neka zavrsi na tome da ne spamamo temu[/quote]
pa dobro, u pravu si kad kazes da je svako za sebe odgovoran, al ljudi moraju medjusobno da se opominju, sta valja a sta ne valja, da nebi "propali", to je sasvim dobar cin....al ok, svako ima svoje misljenje, i to moram da respektujem.....nisam imao namjeru da nekog provociram ili slicno i meni je jasno da je ovdje tema fudbal, al citajuci neke izjave forumasa uvezi docekivanja tekme s alkoholom i slicnim, htjeo sam ih samo opomenuti
....a sad dalje o fudbalu....
sto se tice tekme bitno je ne primiti gol prvih 15 minuta kasniej ce sigurno pritisak spasti i bice lakse igrati, uz podrsku nasih navijaca plus brazilaca koji ce biti na nasoj strani ko zna mozda i do 3 boda na kraju mada bi bio zadovoljan i remijem[/quote]
pa ja opominjem forumase muslimanske vjere, neznam zasto se ovi "drugi" uvijek nadju uvrijedeni?[/quote]
pa ako su muslimani pravi sta ih ti imas opominjati valjda sami znaju. U ovoj zemlji nema 100 pravih vjernika ukljucujuci hodze i popove. Uglavnom svakom svoje i neka zavrsi na tome da ne spamamo temu[/quote]
pa dobro, u pravu si kad kazes da je svako za sebe odgovoran, al ljudi moraju medjusobno da se opominju, sta valja a sta ne valja, da nebi "propali", to je sasvim dobar cin....al ok, svako ima svoje misljenje, i to moram da respektujem.....nisam imao namjeru da nekog provociram ili slicno i meni je jasno da je ovdje tema fudbal, al citajuci neke izjave forumasa uvezi docekivanja tekme s alkoholom i slicnim, htjeo sam ih samo opomenuti
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Podrska stize sa svih strana

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
boli tebe neka stvar sta ce ko piti i jesti, sto se uvijek vi fb vjernici i fb moralisti morate javljati i popovati drugima sta da rade, ti pij bozu i jedi hurmasice, ja cu pivu i kobasice, nije mi jasno sto spominjes uopste takve gluposti i hocete li ti i tebi slicni ikada shvatiti da nisu sve muslimani oko vas
Svojim odgovorom si samo pokazao kolko si ogranicen.
Covjek je podijelio savjet, ti ga prihvati ako hoces, ako neces, nemoj, ignorisi ga.
Svakako da nije upuceno nemuslimanima, a takvih je realno mali broj na ovom forumu.
A ja duboko sazalijevam muslimane koji se opijaju, koji ne klanjaju, i sl...jer su u velikoj zabludi...takvi jos nisu shvatili smisao njihovog bivstvovanja na ovome svijetu...jer valja pred Nekim odgovarati za sve sto se cini, Jednoga dana.
Naravno, ovaj forum nije za vjerske rasprave, i neka tako i ostane.[/quote]
hvala drug na razumijevanju! i dobro je da ima jos neki koji razmisljaju kao ja
Svojim odgovorom si samo pokazao kolko si ogranicen.
Naravno, ovaj forum nije za vjerske rasprave, i neka tako i ostane.[/quote]
hvala drug na razumijevanju! i dobro je da ima jos neki koji razmisljaju kao ja
Haj' bola ne ser'te više, rijaset.ba i uživajte.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.