15.06.2014. BIH - ARGENTINA

Svjetsko prvenstvo u fudbalu "Brazil 2014" - po prvi put u istoriji, reprezentacija Bosne i Hercegovine igraće na jednom velikom takmičenju.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci

BiH - Argentina

Pobjeda
90
40%
Neriješeno
78
35%
Poraz
58
26%

Ukupno glasova: 226

Goalgetter
Kontakt:

Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA

Post Postao/la Goalgetter » 12 jun 2014, 14:58

FaraonTM je napisao/la:Blago vama kad možete piti prije tekme. Ja mogu piti poslije utakmice :D
Ja pijem prije, u toku i nakon tekme. :rol:

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 12 jun 2014, 15:02

man'te se alkohola, sad ce RAMAZAN ljudi!!!! uzivajte uz suho meso, kobasice, chickenburgere i hladnu Coca-Colu ili jedan hladni Red-Bull.....imaju sad i onaj Energy Drink od repke, kosta samo 1 KM.....pa izvolite!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 12 jun 2014, 15:03

Goalgetter je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Blago vama kad možete piti prije tekme. Ja mogu piti poslije utakmice :D
Ja pijem prije, u toku i nakon tekme. :rol:
Ma možete vi :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 12 jun 2014, 15:04

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:man'te se alkohola, sad ce RAMAZAN ljudi!!!! uzivajte uz suho meso, kobasice, chickenburgere i hladnu Coca-Colu ili jedan hladni Red-Bull.....imaju sad i onaj Energy Drink od repke, kosta samo 1 KM.....pa izvolite!
slika
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 jun 2014, 15:05

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:man'te se alkohola, sad ce RAMAZAN ljudi!!!! uzivajte uz suho meso, kobasice, chickenburgere i hladnu Coca-Colu ili jedan hladni Red-Bull.....imaju sad i onaj Energy Drink od repke, kosta samo 1 KM.....pa izvolite!
Ti kol'ko se dereš zadnjih dana ov'da po forumu, nećeš moći progovorit' za vrijeme tekme. :mrgreen:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 12 jun 2014, 15:07

sve mogu skontat,ali će mi do kraja života ostat nepoznanica kak'e veze ima piva i gledanje tekme? ono kao gajbu pive ispred sebe i gledaš tekmu....it makes no sense...on topic...sravnit će nas Argentina sa zemljom,ali prolazimo grupu xd
A.F.C. Bournemouth!

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 12 jun 2014, 15:09

mandraX je napisao/la:
Ti kol'ko se dereš zadnjih dana ov'da po forumu, nećeš moći progovorit' za vrijeme tekme. :mrgreen:
ja samo zelim dobro momcima ovdje na forumu ;)......a sto se tice glasa, bice ga abd u nedelju/ponedeljak :)......HAJMOOO MOMCI, HAJMOOO BOSNO.......samo da raja nebi pljuvala po zmajevima u slucaju lose utakmice i rezultata.....

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 jun 2014, 15:12

Chinaglia je napisao/la:ne znam da l' ćemo pobjedit', al' izgubit' nećemo sigurno .. previše se forsira Argentina u novinama, nemaju oni nikakvu šansu da osvoje SP ;)
Forsira se po novinama zato sto ima pored Spanije najbolje igrace. I ima sasvim realne sanse da dogura do finala. Osim ako Aguero i Messi ne pokupe kakvu povredu.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 12 jun 2014, 15:18

Kad su prave utakmice, nervoza te hvata ...drhtis, a ne stavljas nista u usta.
Kakvi ste vi navijaci kad hladno sve gledate, ja legnem ispod televizora i ne postoji nista tih 90 minuta sto me moze omesti.
Bas ce meni biti gotivnije zbog napitka ili grickalice. :roll:
Brate kad uhvati nervoza moras šat'pi prije tekme, i kad izadjes iz WC-a opet osjecas da mozes jos, koliko si nervozan.
Pa onda kad ti se stomak pocne uvrtat, najezis se kad ih snime u tunelu.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 12 jun 2014, 15:22

sve je to ok, al ja se pitam, sta nasi igraci ovako misle kad gledaju utakmicu, naprimjer veceras izmedju brazila i hrvatske.....sta li jedan Kolasinac misli? ili sta jedan Vrsajevic misli kad gleda tekmu? ili Ibisevic, i tkd.?......kako je kod njih stanje, jer ipak znaju da su oni za par dana na redu....ima li kod njih te neke nervoze? da li su opusteni gledajuci druge? i tkd....

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 12 jun 2014, 15:28

boli tebe neka stvar sta ce ko piti i jesti, sto se uvijek vi fb vjernici i fb moralisti morate javljati i popovati drugima sta da rade, ti pij bozu i jedi hurmasice, ja cu pivu i kobasice, nije mi jasno sto spominjes uopste takve gluposti i hocete li ti i tebi slicni ikada shvatiti da nisu sve muslimani oko vas

sto se tice tekme bitno je ne primiti gol prvih 15 minuta kasniej ce sigurno pritisak spasti i bice lakse igrati, uz podrsku nasih navijaca plus brazilaca koji ce biti na nasoj strani ko zna mozda i do 3 boda na kraju mada bi bio zadovoljan i remijem

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 jun 2014, 15:29

slika

Upravo stigla. :njanjanja: :opaopa:

Odoh sad tražit' gdje ima najbolje sudžuke kupit', ona je na redu sad. :mrgreen:

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 12 jun 2014, 15:41

Baltazar je napisao/la:
boli tebe neka stvar sta ce ko piti i jesti, sto se uvijek vi fb vjernici i fb moralisti morate javljati i popovati drugima sta da rade, ti pij bozu i jedi hurmasice, ja cu pivu i kobasice, nije mi jasno sto spominjes uopste takve gluposti i hocete li ti i tebi slicni ikada shvatiti da nisu sve muslimani oko vas

sto se tice tekme bitno je ne primiti gol prvih 15 minuta kasniej ce sigurno pritisak spasti i bice lakse igrati, uz podrsku nasih navijaca plus brazilaca koji ce biti na nasoj strani ko zna mozda i do 3 boda na kraju mada bi bio zadovoljan i remijem
pa ja opominjem forumase muslimanske vjere, neznam zasto se ovi "drugi" uvijek nadju uvrijedeni?

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 12 jun 2014, 15:47

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:
Baltazar je napisao/la:

pa ja opominjem forumase muslimanske vjere, neznam zasto se ovi "drugi" uvijek nadju uvrijedeni?
pa ako su muslimani pravi sta ih ti imas opominjati valjda sami znaju. U ovoj zemlji nema 100 pravih vjernika ukljucujuci hodze i popove. Uglavnom svakom svoje i neka zavrsi na tome da ne spamamo temu

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 12 jun 2014, 15:50

Ništa mi nije jasno oko ovog HD-a signala sto uvodi BHRT. Iako imam mojaTV net paket opet moram doplatit da gledam BHT HD? Hm :crazy:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 12 jun 2014, 15:54

Baltazar je napisao/la:

Svojim odgovorom si samo pokazao kolko si ogranicen.

Covjek je podijelio savjet, ti ga prihvati ako hoces, ako neces, nemoj, ignorisi ga.
Svakako da nije upuceno nemuslimanima, a takvih je realno mali broj na ovom forumu.
A ja duboko sazalijevam muslimane koji se opijaju, koji ne klanjaju, i sl...jer su u velikoj zabludi...takvi jos nisu shvatili smisao njihovog bivstvovanja na ovome svijetu...jer valja pred Nekim odgovarati za sve sto se cini, Jednoga dana.
Naravno, ovaj forum nije za vjerske rasprave, i neka tako i ostane.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 12 jun 2014, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 12 jun 2014, 15:55

sto se tice tekme bitno je ne primiti gol prvih 15 minuta kasniej ce sigurno pritisak spasti i bice lakse igrati, uz podrsku nasih navijaca plus brazilaca koji ce biti na nasoj strani ko zna mozda i do 3 boda na kraju mada bi bio zadovoljan i remijem[/quote]

pa ja opominjem forumase muslimanske vjere, neznam zasto se ovi "drugi" uvijek nadju uvrijedeni?[/quote]

pa ako su muslimani pravi sta ih ti imas opominjati valjda sami znaju. U ovoj zemlji nema 100 pravih vjernika ukljucujuci hodze i popove. Uglavnom svakom svoje i neka zavrsi na tome da ne spamamo temu[/quote]

pa dobro, u pravu si kad kazes da je svako za sebe odgovoran, al ljudi moraju medjusobno da se opominju, sta valja a sta ne valja, da nebi "propali", to je sasvim dobar cin....al ok, svako ima svoje misljenje, i to moram da respektujem.....nisam imao namjeru da nekog provociram ili slicno i meni je jasno da je ovdje tema fudbal, al citajuci neke izjave forumasa uvezi docekivanja tekme s alkoholom i slicnim, htjeo sam ih samo opomenuti ;)....a sad dalje o fudbalu....:)

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 12 jun 2014, 15:55

Podrska stize sa svih strana :D :D
slika
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 12 jun 2014, 15:57

sto se tice tekme bitno je ne primiti gol prvih 15 minuta kasniej ce sigurno pritisak spasti i bice lakse igrati, uz podrsku nasih navijaca plus brazilaca koji ce biti na nasoj strani ko zna mozda i do 3 boda na kraju mada bi bio zadovoljan i remijem[/quote]

Svojim odgovorom si samo pokazao kolko si ogranicen.

Covjek je podijelio savjet, ti ga prihvati ako hoces, ako neces, nemoj, ignorisi ga.
Svakako da nije upuceno nemuslimanima, a takvih je realno mali broj na ovom forumu.
A ja duboko sazalijevam muslimane koji se opijaju, koji ne klanjaju, i sl...jer su u velikoj zabludi...takvi jos nisu shvatili smisao njihovog bivstvovanja na ovome svijetu...jer valja pred Nekim odgovarati za sve sto se cini, Jednoga dana.
Naravno, ovaj forum nije za vjerske rasprave, i neka tako i ostane.[/quote]

hvala drug na razumijevanju! i dobro je da ima jos neki koji razmisljaju kao ja ;)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 jun 2014, 16:00

Haj' bola ne ser'te više, rijaset.ba i uživajte.

Zaključano

Natrag na “Reprezentacija BiH na SP u Brazilu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.