Ja pijem prije, u toku i nakon tekme.FaraonTM je napisao/la:Blago vama kad možete piti prije tekme. Ja mogu piti poslije utakmice

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Ja pijem prije, u toku i nakon tekme.FaraonTM je napisao/la:Blago vama kad možete piti prije tekme. Ja mogu piti poslije utakmice
Ma možete viGoalgetter je napisao/la:Ja pijem prije, u toku i nakon tekme.FaraonTM je napisao/la:Blago vama kad možete piti prije tekme. Ja mogu piti poslije utakmice
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:man'te se alkohola, sad ce RAMAZAN ljudi!!!! uzivajte uz suho meso, kobasice, chickenburgere i hladnu Coca-Colu ili jedan hladni Red-Bull.....imaju sad i onaj Energy Drink od repke, kosta samo 1 KM.....pa izvolite!
Ti kol'ko se dereš zadnjih dana ov'da po forumu, nećeš moći progovorit' za vrijeme tekme.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:man'te se alkohola, sad ce RAMAZAN ljudi!!!! uzivajte uz suho meso, kobasice, chickenburgere i hladnu Coca-Colu ili jedan hladni Red-Bull.....imaju sad i onaj Energy Drink od repke, kosta samo 1 KM.....pa izvolite!
ja samo zelim dobro momcima ovdje na forumumandraX je napisao/la:Ti kol'ko se dereš zadnjih dana ov'da po forumu, nećeš moći progovorit' za vrijeme tekme.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:man'te se alkohola, sad ce RAMAZAN ljudi!!!! uzivajte uz suho meso, kobasice, chickenburgere i hladnu Coca-Colu ili jedan hladni Red-Bull.....imaju sad i onaj Energy Drink od repke, kosta samo 1 KM.....pa izvolite!
Forsira se po novinama zato sto ima pored Spanije najbolje igrace. I ima sasvim realne sanse da dogura do finala. Osim ako Aguero i Messi ne pokupe kakvu povredu.Chinaglia je napisao/la:ne znam da l' ćemo pobjedit', al' izgubit' nećemo sigurno .. previše se forsira Argentina u novinama, nemaju oni nikakvu šansu da osvoje SP
boli tebe neka stvar sta ce ko piti i jesti, sto se uvijek vi fb vjernici i fb moralisti morate javljati i popovati drugima sta da rade, ti pij bozu i jedi hurmasice, ja cu pivu i kobasice, nije mi jasno sto spominjes uopste takve gluposti i hocete li ti i tebi slicni ikada shvatiti da nisu sve muslimani oko vasgringonjaOnajDrugi je napisao/la:man'te se alkohola, sad ce RAMAZAN ljudi!!!! uzivajte uz suho meso, kobasice, chickenburgere i hladnu Coca-Colu ili jedan hladni Red-Bull.....imaju sad i onaj Energy Drink od repke, kosta samo 1 KM.....pa izvolite!
pa ja opominjem forumase muslimanske vjere, neznam zasto se ovi "drugi" uvijek nadju uvrijedeni?Baltazar je napisao/la:boli tebe neka stvar sta ce ko piti i jesti, sto se uvijek vi fb vjernici i fb moralisti morate javljati i popovati drugima sta da rade, ti pij bozu i jedi hurmasice, ja cu pivu i kobasice, nije mi jasno sto spominjes uopste takve gluposti i hocete li ti i tebi slicni ikada shvatiti da nisu sve muslimani oko vasgringonjaOnajDrugi je napisao/la:man'te se alkohola, sad ce RAMAZAN ljudi!!!! uzivajte uz suho meso, kobasice, chickenburgere i hladnu Coca-Colu ili jedan hladni Red-Bull.....imaju sad i onaj Energy Drink od repke, kosta samo 1 KM.....pa izvolite!
sto se tice tekme bitno je ne primiti gol prvih 15 minuta kasniej ce sigurno pritisak spasti i bice lakse igrati, uz podrsku nasih navijaca plus brazilaca koji ce biti na nasoj strani ko zna mozda i do 3 boda na kraju mada bi bio zadovoljan i remijem
pa ako su muslimani pravi sta ih ti imas opominjati valjda sami znaju. U ovoj zemlji nema 100 pravih vjernika ukljucujuci hodze i popove. Uglavnom svakom svoje i neka zavrsi na tome da ne spamamo temugringonjaOnajDrugi je napisao/la:pa ja opominjem forumase muslimanske vjere, neznam zasto se ovi "drugi" uvijek nadju uvrijedeni?Baltazar je napisao/la:boli tebe neka stvar sta ce ko piti i jesti, sto se uvijek vi fb vjernici i fb moralisti morate javljati i popovati drugima sta da rade, ti pij bozu i jedi hurmasice, ja cu pivu i kobasice, nije mi jasno sto spominjes uopste takve gluposti i hocete li ti i tebi slicni ikada shvatiti da nisu sve muslimani oko vasgringonjaOnajDrugi je napisao/la:man'te se alkohola, sad ce RAMAZAN ljudi!!!! uzivajte uz suho meso, kobasice, chickenburgere i hladnu Coca-Colu ili jedan hladni Red-Bull.....imaju sad i onaj Energy Drink od repke, kosta samo 1 KM.....pa izvolite!
sto se tice tekme bitno je ne primiti gol prvih 15 minuta kasniej ce sigurno pritisak spasti i bice lakse igrati, uz podrsku nasih navijaca plus brazilaca koji ce biti na nasoj strani ko zna mozda i do 3 boda na kraju mada bi bio zadovoljan i remijem
Svojim odgovorom si samo pokazao kolko si ogranicen.Baltazar je napisao/la:boli tebe neka stvar sta ce ko piti i jesti, sto se uvijek vi fb vjernici i fb moralisti morate javljati i popovati drugima sta da rade, ti pij bozu i jedi hurmasice, ja cu pivu i kobasice, nije mi jasno sto spominjes uopste takve gluposti i hocete li ti i tebi slicni ikada shvatiti da nisu sve muslimani oko vasgringonjaOnajDrugi je napisao/la:man'te se alkohola, sad ce RAMAZAN ljudi!!!! uzivajte uz suho meso, kobasice, chickenburgere i hladnu Coca-Colu ili jedan hladni Red-Bull.....imaju sad i onaj Energy Drink od repke, kosta samo 1 KM.....pa izvolite!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.