Da,nakon jedne utakmice u kojoj je bio zrtva taktike nesposobnog selektora,trebamo zaboraviti sve utakmice u kojima je predvodio nasu odbranu i bio nas najbolji igrac a takvih je puno..Ja-Amar Dzeko je napisao/la:Sve mogu razumjeti, različita mišljenja, ali da, kad već ne vjerujete u ove priče oko Spahića, onda nakon Nigerije da ovo možete pisatimirzatele je napisao/la:Spaha moze otici ali ne moze biti otjeran !!
Vodi nas na EP kapitenu jedini![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Emir Spahić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Emir Spahić
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Nosi ga sebi kući.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Kad je bacio dres? Ja se sjećam da je otrčao do atletske staze i bacio dres invalidu u kolicima. Nemoj mi Bahine demagogijeSamoOstroINaPrvu je napisao/la:da li se ti sjecas bacanja dresa od strane patriote hasana
Istina ali isti taj moze da odigra u Bundesligi po 30 kusur tekmi - bolje ocjenjen svako kolo od xy njemaca, pa sada ne valja...
Drugu stvar kakva je postavka bila protiv Nigerije, pa on je protiv Nigerije igrao stopera i lijevog beka
Jeli to imamo boljeg od Spahica na poziciju stopera ?
Ko god je igrao lopte amaterski barem do 17,8 godine zna koliko je tesko igrati na toj poziciji. Da ne sirim..
A sto se tice rep.BIH mi se krpimo za drugog stopera a kamoli da na X stavljamo naseg najboljeg stopera.
Vranjes
Bicakcic
Dino kad zaigra za BIH - uveze jedno barem pet, sest tekmi zaredom (odradi solidno za pocetak) mozemo da trljamo rukama.
Zukanovica je vrli strucnjak otpisao na ruzan nacin a vodio je eto Bicakcica i stavio ga protiv Argentine u igru (ako je bio povrijedjen) jer samo to razlog moze biti zasto nije igrao ove zadnje dvije tekme.
LenBias je napisao/la:izdrzi kapitenu, pravi navijaci su uz tebe kao sto si ti godinama uz svoju BiH, ne daj se ljudino, otici ce safet i doci ce neki pravi selektor koji nas nece prodavati u bitnim utakmicama kao sto je radila gnjida iz zavidovica

Izdrži kapitenu!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Da 'oće istina izaći na vidjelo da sa osmijehom na licu trajno banujem forumaše koji pišu "Kapitenu izdrži, ne zaslužujemo te".
Sram te i stid bilo, manijače.
Pridružujem se željama.
Vala ste se vas dvojica bas našli....Da niste kojim slučajem braća Spahić?? Može li iko od vas dvojice odgovoriti, otkud Spahićev brat s službenom iskaznicom???mandraX je napisao/la:LenBias je napisao/la:izdrzi kapitenu, pravi navijaci su uz tebe kao sto si ti godinama uz svoju BiH, ne daj se ljudino, otici ce safet i doci ce neki pravi selektor koji nas nece prodavati u bitnim utakmicama kao sto je radila gnjida iz zavidovica![]()
![]()
Izdrži kapitenu!
Sredio mu je Emir.Amir81 je napisao/la: otkud Spahićev brat s službenom iskaznicom???
Ne bi on to nikad uradio. On je naš kapitenmandraX je napisao/la:Sredio mu je Emir.Amir81 je napisao/la: otkud Spahićev brat s službenom iskaznicom???
- Probisvjet
- Kontakt:
Izdrzi kapitenu!
Oplodio ga, bukvalno!Batko je napisao/la:Izdrzao nije. Emenike mu je gurao kako u prvom tako i drugom poluvremenu, tako da su mu oba oka ispadala...
dakle kad su uigravali kornere njegov zadatak je bio da ostane u centru, robusan, okretan, itd.
odmah na onom korneru on ide skroz udesno na stativu(po navici iz schalkea valjda)
na poluvremenu mu je pape ukazao, i rekao da je to njegov gol, na to ,momak je samo sutio,
poslije tekme mu je bilo toliko krivo i sto se blizila tekma s nigerijom poceo je ici od jednog do drugog trenera, doktora i zaliti se na bolove, da ga je strah, itd. (psiholog ogromna fula sa ovako mladm igracima onda) svim osim papetu
i onda su dr i baljic rekli papetu da ne moze igrati../
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, 313, adrenaline323, antibot, Appollon, AzRimiRzA, Beduin, bh22, Bing [Bot], bordobijeli, Brix, Burberry46, darker10, dena24, Elddar, emir79, Fudo, Futbol, General505, GG3, Goalgetter, Godfather, GrbavicaHrammm, guillermo, harko35, invincible1921, inzomni, izdzezveubrazil, JimmyPage, JoeBleck, Jurica95, KarlMarx, kouadio, lakilone, LenyYoro15, Maestro^^, maho_sa, Matterhorn22, misstianopenaldo, Mocvara1991, Mostarac12345, napapijri1987, NebeskaSila96, perun, prisonbreak, Rauber33, Rio12345, RoadRunner85, rossonero85, s4mke, Scholl, seha77, Shevko, Sheyi, soccerfan, Soli, Sveti, TefalTava, TofiTofita, Trifunov, TripleThreat, Turo, Venom, Wilshere10, Zeko87 i 303 gosta.