Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mirzatele
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la mirzatele » 30 jun 2014, 01:43

Amar Dzeko je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Spaha moze otici ali ne moze biti otjeran !!

Vodi nas na EP kapitenu jedini :bih: :bih: :bih:
Sve mogu razumjeti, različita mišljenja, ali da, kad već ne vjerujete u ove priče oko Spahića, onda nakon Nigerije da ovo možete pisati :facepalm:

:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Da,nakon jedne utakmice u kojoj je bio zrtva taktike nesposobnog selektora,trebamo zaboraviti sve utakmice u kojima je predvodio nasu odbranu i bio nas najbolji igrac a takvih je puno..Ja- :nene:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 30 jun 2014, 01:44

Neću ti ništa trubiti, sve je već rečeno. :rol:

Nosi ga sebi kući.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 30 jun 2014, 01:45

Ma kao sto po ostalim forumima i portalima ima placenika koji pisu za sve stranke, tako i ovdje ima par placenika koji ce opravdavati kapitena za sve. Ulica i ono kad odes sa rajom na kafu je mjerilo. Opsti stav sviju je Spahicu mrs iz reprezentacije, Dzeko malo se spusti na zemlju i opet budi onaj stari fini momak. Ovo je realno stanje, pa ga vi pravdajte koliko god zelite. Sam he sebi iskopao rupu kod navijaca. Vidjet cemo da li je i u savezu, mada ne vjerujem.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jun 2014, 05:58

SamoOstroINaPrvu je napisao/la:da li se ti sjecas bacanja dresa od strane patriote hasana
Kad je bacio dres? Ja se sjećam da je otrčao do atletske staze i bacio dres invalidu u kolicima. Nemoj mi Bahine demagogije ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 jun 2014, 06:05

Bacio je dres jer je bio nezadovoljan što je zamjenjen, pa je shvatio odmah pogrešku te je uzeo dres i dao ga čovjeku u invalidskim kolicima. I dalje neki žele predstaviti Hasana kao izdajnika, kao igrača koji se nije trudio. Ni sami ne znate historiju svoje reprezentacije a pljujete po pojedincima. Ne znate osnovne stvari a ulazili bi u neku diskusiju.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 30 jun 2014, 07:59

izdrzi kapitenu, pravi navijaci su uz tebe kao sto si ti godinama uz svoju BiH, ne daj se ljudino, otici ce safet i doci ce neki pravi selektor koji nas nece prodavati u bitnim utakmicama kao sto je radila gnjida iz zavidovica ;)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 30 jun 2014, 08:09

Kapiten je u godinama.
Istina ali isti taj moze da odigra u Bundesligi po 30 kusur tekmi - bolje ocjenjen svako kolo od xy njemaca, pa sada ne valja...
Drugu stvar kakva je postavka bila protiv Nigerije, pa on je protiv Nigerije igrao stopera i lijevog beka :facepalm: sve zbog limitirane postavke strucnjaka koji je nasu lijevu stranu izveo na streljanje u sve se to ubacio i Spaha koji je igrao lijevog stopera a po potrebi i lijevog beka..

Jeli to imamo boljeg od Spahica na poziciju stopera ?
Ko god je igrao lopte amaterski barem do 17,8 godine zna koliko je tesko igrati na toj poziciji. Da ne sirim..
A sto se tice rep.BIH mi se krpimo za drugog stopera a kamoli da na X stavljamo naseg najboljeg stopera.
Vranjes :shock: Sunjic :shock: ebavli bi vi i njima samo da uvezu 5 tekmi zaredom....a ne 70 kusur.
Bicakcic :shock: njega su vec "ovi" izresetali protiv Arg.

Dino kad zaigra za BIH - uveze jedno barem pet, sest tekmi zaredom (odradi solidno za pocetak) mozemo da trljamo rukama.
Zukanovica je vrli strucnjak otpisao na ruzan nacin a vodio je eto Bicakcica i stavio ga protiv Argentine u igru (ako je bio povrijedjen) jer samo to razlog moze biti zasto nije igrao ove zadnje dvije tekme. :roll:
Zadnja izmjena: MB7, dana/u 30 jun 2014, 08:12, ukupno mijenjano 1 put.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 30 jun 2014, 08:11

nedokazni su ti nasi ljudi, tjeraju lika koji je kapiten i jos plus i ubjedljivo nas najbolji stoper trenutno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 jun 2014, 08:30

LenBias je napisao/la:izdrzi kapitenu, pravi navijaci su uz tebe kao sto si ti godinama uz svoju BiH, ne daj se ljudino, otici ce safet i doci ce neki pravi selektor koji nas nece prodavati u bitnim utakmicama kao sto je radila gnjida iz zavidovica ;)
:clap: :thumbup:

slika

Izdrži kapitenu! :bih:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 jun 2014, 08:32

Da 'oće istina izaći na vidjelo da sa osmijehom na licu trajno banujem forumaše koji pišu "Kapitenu izdrži, ne zaslužujemo te". :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 jun 2014, 08:35

Monolog je napisao/la:Da 'oće istina izaći na vidjelo da sa osmijehom na licu trajno banujem forumaše koji pišu "Kapitenu izdrži, ne zaslužujemo te". :D
:tralala:

Sram te i stid bilo, manijače.

Pridružujem se željama. :mrgreen: Čekam tu istinu da se pojedinci dobrovoljno izbrišu sa foruma. :cool:

Amir81
Kontakt:

Post Postao/la Amir81 » 30 jun 2014, 08:36

mandraX je napisao/la:
LenBias je napisao/la:izdrzi kapitenu, pravi navijaci su uz tebe kao sto si ti godinama uz svoju BiH, ne daj se ljudino, otici ce safet i doci ce neki pravi selektor koji nas nece prodavati u bitnim utakmicama kao sto je radila gnjida iz zavidovica ;)
:clap: :thumbup:

Izdrži kapitenu! :bih:
Vala ste se vas dvojica bas našli....Da niste kojim slučajem braća Spahić?? Može li iko od vas dvojice odgovoriti, otkud Spahićev brat s službenom iskaznicom???

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 jun 2014, 08:39

Amir81 je napisao/la: otkud Spahićev brat s službenom iskaznicom???
Sredio mu je Emir. :kafa:

Amir81
Kontakt:

Post Postao/la Amir81 » 30 jun 2014, 08:40

mandraX je napisao/la:
Amir81 je napisao/la: otkud Spahićev brat s službenom iskaznicom???
Sredio mu je Emir. :kafa:
Ne bi on to nikad uradio. On je naš kapiten :D

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 jun 2014, 08:56

Kada neko napise "Izdrži kapitenu" odmah mi slika qurave na kojoj prave redaljku. :urnebes:
Izdrzi kapitenu! :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 30 jun 2014, 09:02

Izdrzao nije. Emenike mu je gurao kako u prvom tako i drugom poluvremenu, tako da su mu oba oka ispadala...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 30 jun 2014, 09:39

Batko je napisao/la:Izdrzao nije. Emenike mu je gurao kako u prvom tako i drugom poluvremenu, tako da su mu oba oka ispadala...
Oplodio ga, bukvalno!

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 30 jun 2014, 09:51

Ne zaslužujemo te kapitenu. Odyebi.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 30 jun 2014, 10:25

kolasinac nije igrao jer psihicki pao nakon onog autogola protiv argentine,
dakle kad su uigravali kornere njegov zadatak je bio da ostane u centru, robusan, okretan, itd.
odmah na onom korneru on ide skroz udesno na stativu(po navici iz schalkea valjda)
na poluvremenu mu je pape ukazao, i rekao da je to njegov gol, na to ,momak je samo sutio,
poslije tekme mu je bilo toliko krivo i sto se blizila tekma s nigerijom poceo je ici od jednog do drugog trenera, doktora i zaliti se na bolove, da ga je strah, itd. (psiholog ogromna fula sa ovako mladm igracima onda) svim osim papetu
i onda su dr i baljic rekli papetu da ne moze igrati../
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 30 jun 2014, 10:29

:facepalm: :tokralju: :lol: :lol: :bow:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, bhfanatic14, Google Adsense [Bot], Meshko91, napapijri1987, Proximic, ZmajTuzla i 24 gosta.