Neutral je napisao/la:Nisu to šuplje priče, ako neko kritikuje naše, onda sam to ja.
Progres je vidljiv, u usporedbi sa prije emisije su bile odlične. Nema više na stotinu besmislenih pitanja samo da se odradi emisija.
U cemu je progres vidljiv?? O tome sto voditeljica ne zna ko je Ronaldo

Gosti o kojima ne bih trosio rijeci, sinoc Osim ko da je na pijaci: "Onaj mali, kako se zove, onaj mali sto igra u sredini...."(Kroos). Puše, okrece glavom...

Emir Hadzi..... WTF??!?!? On u programu uzivo pred cijelom nacijom naziva sudiju
DEBILOM.

Pouzdano znam da drzavna TV ima minimum 4 ili 5 kranova u studiju a oni koriste samo total i 2 kamere(fiksirane). Pa jbt, TV Pristina je imala vise maste. Pogledajte samo na HRT-u koliko znaci taj kran, kada se kadar spusta sa gore do samih sagovornika u studiju. Odmah je ljepse gledati. To su samo neki detalji koji su ljepsi za oko. Da ne pominjem njihove mini-reportaze iz Brazila koje su extra odradjene. To mi nismo mogli napraviti? Nagradne igre.... Neko pomenu Milu Horvat, pa zena je prekucala sve zenske voditeljice, zna pofino o fudbalu i jos izgleda extra. O kvalitetu slike ne bih trosio rijeci-propast ziva. Ako su ovo bile odlicne emisije, onda mogu misliti na sta je to licilo prije jer sam uvijek gledao profesionalce u svom poslu: HRT. RTS.....