FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Nakamura
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Nakamura » 18 jul 2014, 01:15

nezz kako ste vi ostali upratili ali mene je nuspahic pozitivno izenadio pogotovo kad ga je makedonski komentator hvalio onda nema dalje raspucao se bas bio :thumbup: :thumbup:

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 18 jul 2014, 01:18

Nakamura je napisao/la:nezz kako ste vi ostali upratili ali mene je nuspahic pozitivno izenadio pogotovo kad ga je makedonski komentator hvalio onda nema dalje raspucao se bas bio :thumbup: :thumbup:
Gdje si gledao mec ili imas li neki snimak?

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 18 jul 2014, 01:20

mukitmovac je napisao/la:Bekric trenutno u Istambulu, sto, pojma nemam cekamo supera
sta me imas ti cekati,dosadan si lik,danas sam vam napisao sta mi je rekao,ponavljam:ako veceras ne zavrsi u inostranstvu za neki klub dolazi kod nas 100% posto i taj istanbul mozes spominjati samo za Stanu...pozz
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

bezeee
Kontakt:

Post Postao/la bezeee » 18 jul 2014, 01:20

sletili nasi prije 5 min.. :)

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 18 jul 2014, 01:21

Nakamura je napisao/la:nezz kako ste vi ostali upratili ali mene je nuspahic pozitivno izenadio pogotovo kad ga je makedonski komentator hvalio onda nema dalje raspucao se bas bio :thumbup: :thumbup:
Jednom je neko rek'o, da su Želju najbolje nosila "seljačka" djeca. Naravno, ne mislim da je Bihać selo (gluho bilo), al' Nuspahić 99,9% nije onaj gradski šminkerčić koji se naslikava s kafe na kafu, a trening odradi "jer je šef naredio". :)
Momak radi, usavršava se, haman ko Višća. Od njega će biti itekakva dobit čini mi se. Volio bih da Veca izbaci malo Marijana s gola :D bar u ligi.
Dado mora poraditi na fizici, da bude malo korpulentniji i da ide u duel. Ostalo će doći vremenom.

I je*emu majku, danas sam na yt. pregledao 10tak klipova, tj. tutorijala za npr. jači šut, preciznost, beckham style free kick ( :mrgreen: ) pa da ovo s youtube-a pokupe, imali bi šut za nešto, ovo govorim za sve, a ne da se lopta zaustavlja u petercu od tolike snage :mrgreen:
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 18 jul 2014, 01:24

Dobro je, malo je nezgodan rezultat pred revan, ali Bože moj, treća utakmica bez primljenog gola, disciplina na nivou to mi se sviđa, napuniti onaj lavor i samo jako u kost do pobjede! Naši sletili to je dobro, ovi će busem ići na tekmu, što nam je dodatna prednost u utorak!
Grbavica naš je Hram!!!

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 18 jul 2014, 01:26

ma bekric ceka da ide vani kao i svi drugi igraci. pa ako sve propadne prikljucit ce se pripremama a kad ce to biti vjerovatno do kraja prelaznog roka. opet je nas bekric zaduzio, a i nece imati kod nas neke aman zaman pare, tako da ako dode dobrodosao, ako ne, neke druge prilike ce doci.

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 18 jul 2014, 01:27

RiverPlate je napisao/la:Dobro je, malo je nezgodan rezultat pred revan, ali Bože moj, treća utakmica bez primljenog gola, disciplina na nivou to mi se sviđa, napuniti onaj lavor i samo jako u kost do pobjede! Naši sletili to je dobro, ovi će busem ići na tekmu, što nam je dodatna prednost u utorak!
mislim da su nasi sa avionom pokazali dozu zrelosti,sjetite se slovenije i nasi idu busem,normalno kad ti sam sebe dovedes u taj amaterizam da ce ti tu biti kraj takmicenja
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 18 jul 2014, 01:28

super je napisao/la:
RiverPlate je napisao/la:Dobro je, malo je nezgodan rezultat pred revan, ali Bože moj, treća utakmica bez primljenog gola, disciplina na nivou to mi se sviđa, napuniti onaj lavor i samo jako u kost do pobjede! Naši sletili to je dobro, ovi će busem ići na tekmu, što nam je dodatna prednost u utorak!
mislim da su nasi sa avionom pokazali dozu zrelosti,sjetite se slovenije i nasi idu busem,normalno kad ti sam sebe dovedes u taj amaterizam da ce ti tu biti kraj takmicenja

+1
Grbavica naš je Hram!!!

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 18 jul 2014, 01:28

Odrastao sam sa Anesom, citav zivot je oosvetio nogometu. I dok je u mladjim kategorijama Jedinstva bio, kad dodje kuci nakon treninga, ocisti kopacke i ponovo sa nama nogomet igra. Pravo gradsko dijete, nikad ga u kaficima vidjao nisam poslije ponoci. Drago mi je sto ide pravim putem. Sretno jos jednom :)

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 18 jul 2014, 01:29

TMmanija2012 je napisao/la:
Gdje si gledao mec ili imas li neki snimak?

ma na makedonskom radiju slusao moglo se bas dobro razumijeti sta prica :bih:

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 18 jul 2014, 01:29

emirati je napisao/la:ma bekric ceka da ide vani kao i svi drugi igraci. pa ako sve propadne prikljucit ce se pripremama a kad ce to biti vjerovatno do kraja prelaznog roka. opet je nas bekric zaduzio, a i nece imati kod nas neke aman zaman pare, tako da ako dode dobrodosao, ako ne, neke druge prilike ce doci.
ja sam sa njim danas pricao i on je meni to rekao licno,ako on mene laze,lazem i ja vas al mislim momak je pravi zeljovac i ne vidim razloga da bi tu nesto muljao,rekao je cekam do veceras ako nebude nista dolazim u svoj klub

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 18 jul 2014, 01:31

Super imaal ikakvih habera za Bekrica?

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 18 jul 2014, 01:31

super je napisao/la:
emirati je napisao/la:ma bekric ceka da ide vani kao i svi drugi igraci. pa ako sve propadne prikljucit ce se pripremama a kad ce to biti vjerovatno do kraja prelaznog roka. opet je nas bekric zaduzio, a i nece imati kod nas neke aman zaman pare, tako da ako dode dobrodosao, ako ne, neke druge prilike ce doci.
ja sam sa njim danas pricao i on je meni to rekao licno,ako on mene laze,lazem i ja vas al mislim momak je pravi zeljovac i ne vidim razloga da bi tu nesto muljao,rekao je cekam do veceras ako nebude nista dolazim u svoj klub
nije on muljavac, posten decko 100%.

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 18 jul 2014, 01:32

emirati je napisao/la:
super je napisao/la:
nije on muljavac, posten decko 100%.
+1

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 18 jul 2014, 01:33

znal neko vise za ovog nuspahica odakle je ko je st aje gdje je igrao prije ??? Kako stojimo mi sa kartonima ????

Baske11
Kontakt:

Post Postao/la Baske11 » 18 jul 2014, 01:36

http://www.****.ba/clanak/19079702025 ... -Metalurga" onclick="window.open(this.href);return false; Neko je trazio prilike sa utakmice pa evo mu :)

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 18 jul 2014, 01:39

sta ukucat u sredini ?

Baske11
Kontakt:

Post Postao/la Baske11 » 18 jul 2014, 01:43

emirati je napisao/la:sta ukucat u sredini ?
Zadnja izmjena: Baske11, dana/u 18 jul 2014, 01:44, ukupno mijenjano 1 put.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 18 jul 2014, 01:43

Nakamura je napisao/la:znal neko vise za ovog nuspahica odakle je ko je st aje gdje je igrao prije ??? Kako stojimo mi sa kartonima ????
Anes je iz Bihaca prosao omladinsku skolu Jedinstva,ima 21 godinu.Prirodna pozicija mu je desno krilo,brz je,prodoran.Prosle sezone za Jedinstvo dao nekoliko jako bitnih golova koji su nas odrzali da se do kraja borimo za ulazak u PL.Decko ne ide po kafanama,ne pije,ne ostaje u gradu do nekih doba,sto jedan momak napisa gore posvetio se je fudbalu 100%,sto je najbitnije za jednog sportistu.Sigurno ce vam biti od velike koristi,sto je pokazao i danas kad je usao u igru.Ako dobije minutazu u Zelji siguran sam da ce je opravdati i da ce postati jedan od ljubimaca Manijaka,jer se bori srcem na terenu,i igra za navijace.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.