FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
nezz kako ste vi ostali upratili ali mene je nuspahic pozitivno izenadio pogotovo kad ga je makedonski komentator hvalio onda nema dalje raspucao se bas bio

-
TMmanija2012
- Kontakt:
Gdje si gledao mec ili imas li neki snimak?Nakamura je napisao/la:nezz kako ste vi ostali upratili ali mene je nuspahic pozitivno izenadio pogotovo kad ga je makedonski komentator hvalio onda nema dalje raspucao se bas bio![]()
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
sta me imas ti cekati,dosadan si lik,danas sam vam napisao sta mi je rekao,ponavljam:ako veceras ne zavrsi u inostranstvu za neki klub dolazi kod nas 100% posto i taj istanbul mozes spominjati samo za Stanu...pozzmukitmovac je napisao/la:Bekric trenutno u Istambulu, sto, pojma nemam cekamo supera
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
sletili nasi prije 5 min.. 
Jednom je neko rek'o, da su Želju najbolje nosila "seljačka" djeca. Naravno, ne mislim da je Bihać selo (gluho bilo), al' Nuspahić 99,9% nije onaj gradski šminkerčić koji se naslikava s kafe na kafu, a trening odradi "jer je šef naredio".Nakamura je napisao/la:nezz kako ste vi ostali upratili ali mene je nuspahic pozitivno izenadio pogotovo kad ga je makedonski komentator hvalio onda nema dalje raspucao se bas bio![]()
Momak radi, usavršava se, haman ko Višća. Od njega će biti itekakva dobit čini mi se. Volio bih da Veca izbaci malo Marijana s gola
Dado mora poraditi na fizici, da bude malo korpulentniji i da ide u duel. Ostalo će doći vremenom.
I je*emu majku, danas sam na yt. pregledao 10tak klipova, tj. tutorijala za npr. jači šut, preciznost, beckham style free kick (
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
-
RiverPlate
- Kontakt:
Dobro je, malo je nezgodan rezultat pred revan, ali Bože moj, treća utakmica bez primljenog gola, disciplina na nivou to mi se sviđa, napuniti onaj lavor i samo jako u kost do pobjede! Naši sletili to je dobro, ovi će busem ići na tekmu, što nam je dodatna prednost u utorak!
Grbavica naš je Hram!!!
ma bekric ceka da ide vani kao i svi drugi igraci. pa ako sve propadne prikljucit ce se pripremama a kad ce to biti vjerovatno do kraja prelaznog roka. opet je nas bekric zaduzio, a i nece imati kod nas neke aman zaman pare, tako da ako dode dobrodosao, ako ne, neke druge prilike ce doci.
- super
- Kontakt:
mislim da su nasi sa avionom pokazali dozu zrelosti,sjetite se slovenije i nasi idu busem,normalno kad ti sam sebe dovedes u taj amaterizam da ce ti tu biti kraj takmicenjaRiverPlate je napisao/la:Dobro je, malo je nezgodan rezultat pred revan, ali Bože moj, treća utakmica bez primljenog gola, disciplina na nivou to mi se sviđa, napuniti onaj lavor i samo jako u kost do pobjede! Naši sletili to je dobro, ovi će busem ići na tekmu, što nam je dodatna prednost u utorak!
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
-
RiverPlate
- Kontakt:
super je napisao/la:mislim da su nasi sa avionom pokazali dozu zrelosti,sjetite se slovenije i nasi idu busem,normalno kad ti sam sebe dovedes u taj amaterizam da ce ti tu biti kraj takmicenjaRiverPlate je napisao/la:Dobro je, malo je nezgodan rezultat pred revan, ali Bože moj, treća utakmica bez primljenog gola, disciplina na nivou to mi se sviđa, napuniti onaj lavor i samo jako u kost do pobjede! Naši sletili to je dobro, ovi će busem ići na tekmu, što nam je dodatna prednost u utorak!
+1
Grbavica naš je Hram!!!
Odrastao sam sa Anesom, citav zivot je oosvetio nogometu. I dok je u mladjim kategorijama Jedinstva bio, kad dodje kuci nakon treninga, ocisti kopacke i ponovo sa nama nogomet igra. Pravo gradsko dijete, nikad ga u kaficima vidjao nisam poslije ponoci. Drago mi je sto ide pravim putem. Sretno jos jednom 
TMmanija2012 je napisao/la:Gdje si gledao mec ili imas li neki snimak?Nakamura je napisao/la:nezz kako ste vi ostali upratili ali mene je nuspahic pozitivno izenadio pogotovo kad ga je makedonski komentator hvalio onda nema dalje raspucao se bas bio![]()
ma na makedonskom radiju slusao moglo se bas dobro razumijeti sta prica
- super
- Kontakt:
ja sam sa njim danas pricao i on je meni to rekao licno,ako on mene laze,lazem i ja vas al mislim momak je pravi zeljovac i ne vidim razloga da bi tu nesto muljao,rekao je cekam do veceras ako nebude nista dolazim u svoj klubemirati je napisao/la:ma bekric ceka da ide vani kao i svi drugi igraci. pa ako sve propadne prikljucit ce se pripremama a kad ce to biti vjerovatno do kraja prelaznog roka. opet je nas bekric zaduzio, a i nece imati kod nas neke aman zaman pare, tako da ako dode dobrodosao, ako ne, neke druge prilike ce doci.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Super imaal ikakvih habera za Bekrica?
nije on muljavac, posten decko 100%.super je napisao/la:ja sam sa njim danas pricao i on je meni to rekao licno,ako on mene laze,lazem i ja vas al mislim momak je pravi zeljovac i ne vidim razloga da bi tu nesto muljao,rekao je cekam do veceras ako nebude nista dolazim u svoj klubemirati je napisao/la:ma bekric ceka da ide vani kao i svi drugi igraci. pa ako sve propadne prikljucit ce se pripremama a kad ce to biti vjerovatno do kraja prelaznog roka. opet je nas bekric zaduzio, a i nece imati kod nas neke aman zaman pare, tako da ako dode dobrodosao, ako ne, neke druge prilike ce doci.
- super
- Kontakt:
+1emirati je napisao/la:nije on muljavac, posten decko 100%.super je napisao/la:ja sam sa njim danas pricao i on je meni to rekao licno,ako on mene laze,lazem i ja vas al mislim momak je pravi zeljovac i ne vidim razloga da bi tu nesto muljao,rekao je cekam do veceras ako nebude nista dolazim u svoj klubemirati je napisao/la:ma bekric ceka da ide vani kao i svi drugi igraci. pa ako sve propadne prikljucit ce se pripremama a kad ce to biti vjerovatno do kraja prelaznog roka. opet je nas bekric zaduzio, a i nece imati kod nas neke aman zaman pare, tako da ako dode dobrodosao, ako ne, neke druge prilike ce doci.
znal neko vise za ovog nuspahica odakle je ko je st aje gdje je igrao prije ??? Kako stojimo mi sa kartonima ????
http://www.****.ba/clanak/19079702025 ... -Metalurga" onclick="window.open(this.href);return false; Neko je trazio prilike sa utakmice pa evo mu 
sta ukucat u sredini ?
emirati je napisao/la:sta ukucat u sredini ?
Zadnja izmjena: Baske11, dana/u 18 jul 2014, 01:44, ukupno mijenjano 1 put.
Anes je iz Bihaca prosao omladinsku skolu Jedinstva,ima 21 godinu.Prirodna pozicija mu je desno krilo,brz je,prodoran.Prosle sezone za Jedinstvo dao nekoliko jako bitnih golova koji su nas odrzali da se do kraja borimo za ulazak u PL.Decko ne ide po kafanama,ne pije,ne ostaje u gradu do nekih doba,sto jedan momak napisa gore posvetio se je fudbalu 100%,sto je najbitnije za jednog sportistu.Sigurno ce vam biti od velike koristi,sto je pokazao i danas kad je usao u igru.Ako dobije minutazu u Zelji siguran sam da ce je opravdati i da ce postati jedan od ljubimaca Manijaka,jer se bori srcem na terenu,i igra za navijace.Nakamura je napisao/la:znal neko vise za ovog nuspahica odakle je ko je st aje gdje je igrao prije ??? Kako stojimo mi sa kartonima ????
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Levin, Lokomotifa i 71 gost.