Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Gdje si gledao mec ili imas li neki snimak?Nakamura je napisao/la:nezz kako ste vi ostali upratili ali mene je nuspahic pozitivno izenadio pogotovo kad ga je makedonski komentator hvalio onda nema dalje raspucao se bas bio![]()
sta me imas ti cekati,dosadan si lik,danas sam vam napisao sta mi je rekao,ponavljam:ako veceras ne zavrsi u inostranstvu za neki klub dolazi kod nas 100% posto i taj istanbul mozes spominjati samo za Stanu...pozzmukitmovac je napisao/la:Bekric trenutno u Istambulu, sto, pojma nemam cekamo supera
Jednom je neko rek'o, da su Želju najbolje nosila "seljačka" djeca. Naravno, ne mislim da je Bihać selo (gluho bilo), al' Nuspahić 99,9% nije onaj gradski šminkerčić koji se naslikava s kafe na kafu, a trening odradi "jer je šef naredio".Nakamura je napisao/la:nezz kako ste vi ostali upratili ali mene je nuspahic pozitivno izenadio pogotovo kad ga je makedonski komentator hvalio onda nema dalje raspucao se bas bio![]()
mislim da su nasi sa avionom pokazali dozu zrelosti,sjetite se slovenije i nasi idu busem,normalno kad ti sam sebe dovedes u taj amaterizam da ce ti tu biti kraj takmicenjaRiverPlate je napisao/la:Dobro je, malo je nezgodan rezultat pred revan, ali Bože moj, treća utakmica bez primljenog gola, disciplina na nivou to mi se sviđa, napuniti onaj lavor i samo jako u kost do pobjede! Naši sletili to je dobro, ovi će busem ići na tekmu, što nam je dodatna prednost u utorak!
super je napisao/la:mislim da su nasi sa avionom pokazali dozu zrelosti,sjetite se slovenije i nasi idu busem,normalno kad ti sam sebe dovedes u taj amaterizam da ce ti tu biti kraj takmicenjaRiverPlate je napisao/la:Dobro je, malo je nezgodan rezultat pred revan, ali Bože moj, treća utakmica bez primljenog gola, disciplina na nivou to mi se sviđa, napuniti onaj lavor i samo jako u kost do pobjede! Naši sletili to je dobro, ovi će busem ići na tekmu, što nam je dodatna prednost u utorak!
TMmanija2012 je napisao/la:Gdje si gledao mec ili imas li neki snimak?Nakamura je napisao/la:nezz kako ste vi ostali upratili ali mene je nuspahic pozitivno izenadio pogotovo kad ga je makedonski komentator hvalio onda nema dalje raspucao se bas bio![]()
ja sam sa njim danas pricao i on je meni to rekao licno,ako on mene laze,lazem i ja vas al mislim momak je pravi zeljovac i ne vidim razloga da bi tu nesto muljao,rekao je cekam do veceras ako nebude nista dolazim u svoj klubemirati je napisao/la:ma bekric ceka da ide vani kao i svi drugi igraci. pa ako sve propadne prikljucit ce se pripremama a kad ce to biti vjerovatno do kraja prelaznog roka. opet je nas bekric zaduzio, a i nece imati kod nas neke aman zaman pare, tako da ako dode dobrodosao, ako ne, neke druge prilike ce doci.
nije on muljavac, posten decko 100%.super je napisao/la:ja sam sa njim danas pricao i on je meni to rekao licno,ako on mene laze,lazem i ja vas al mislim momak je pravi zeljovac i ne vidim razloga da bi tu nesto muljao,rekao je cekam do veceras ako nebude nista dolazim u svoj klubemirati je napisao/la:ma bekric ceka da ide vani kao i svi drugi igraci. pa ako sve propadne prikljucit ce se pripremama a kad ce to biti vjerovatno do kraja prelaznog roka. opet je nas bekric zaduzio, a i nece imati kod nas neke aman zaman pare, tako da ako dode dobrodosao, ako ne, neke druge prilike ce doci.
+1emirati je napisao/la:nije on muljavac, posten decko 100%.super je napisao/la:ja sam sa njim danas pricao i on je meni to rekao licno,ako on mene laze,lazem i ja vas al mislim momak je pravi zeljovac i ne vidim razloga da bi tu nesto muljao,rekao je cekam do veceras ako nebude nista dolazim u svoj klubemirati je napisao/la:ma bekric ceka da ide vani kao i svi drugi igraci. pa ako sve propadne prikljucit ce se pripremama a kad ce to biti vjerovatno do kraja prelaznog roka. opet je nas bekric zaduzio, a i nece imati kod nas neke aman zaman pare, tako da ako dode dobrodosao, ako ne, neke druge prilike ce doci.
emirati je napisao/la:sta ukucat u sredini ?
Anes je iz Bihaca prosao omladinsku skolu Jedinstva,ima 21 godinu.Prirodna pozicija mu je desno krilo,brz je,prodoran.Prosle sezone za Jedinstvo dao nekoliko jako bitnih golova koji su nas odrzali da se do kraja borimo za ulazak u PL.Decko ne ide po kafanama,ne pije,ne ostaje u gradu do nekih doba,sto jedan momak napisa gore posvetio se je fudbalu 100%,sto je najbitnije za jednog sportistu.Sigurno ce vam biti od velike koristi,sto je pokazao i danas kad je usao u igru.Ako dobije minutazu u Zelji siguran sam da ce je opravdati i da ce postati jedan od ljubimaca Manijaka,jer se bori srcem na terenu,i igra za navijace.Nakamura je napisao/la:znal neko vise za ovog nuspahica odakle je ko je st aje gdje je igrao prije ??? Kako stojimo mi sa kartonima ????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.