PSVemirati je napisao/la:kevin, znas li grupu u kojoj je Željo ?
Torino
Hull City
Budućnost - Omonia 0:2
Nome Kalju - Lech 1:0
Molde - Gorica 4:1
PSVemirati je napisao/la:kevin, znas li grupu u kojoj je Željo ?
stavio sam za sve naše ekipe na tami bh klubovi u europiemirati je napisao/la:kevin, znas li grupu u kojoj je Željo ?
upravo to utakmica od koje će Široki sasvim dobro profitirati zato u čet svi moraju dati maksimum i izbaciti M. BoleslavuKevin je napisao/la:MORAMO PROC MLADU BOLESLAV I UGOSTITI LYON!!!!!!![]()
![]()
![]()
mogli smo bolje proc ali kad vec nismo onda smo barem najatraktivnijeg
a zamisli kakvu smo priliku imali kod 0:1...Android je napisao/la:Ja cu se ranit ako ne prodjemo ove Cehe u cetvrtak
A valjda ce Peko igrati u cetvrtak,nek nasi stave 5KM ulaz i imaju pun stadion,pa dolazak Lyona na Pecaru bi bio praznikKevin je napisao/la:a zamisli kakvu smo priliku imali kod 0:1...Android je napisao/la:Ja cu se ranit ako ne prodjemo ove Cehe u cetvrtak
da se nismo povukli i da je bilo imalo sreće možda bi sad već planirali i dogovorali s lyonom di će spavat..u royalu ili kod pipića![]()
![]()
![]()
što kažeš..ima da poludim ako ne prodjemo
Viper je napisao/la:Dajte prodjite ove levate da igrate protiv Lyona da opet u Zenicu dodje neka jaca ekipa![]()
Imate li uslove da igrate na Pecari ?Android je napisao/la:Viper je napisao/la:Dajte prodjite ove levate da igrate protiv Lyona da opet u Zenicu dodje neka jaca ekipa![]()
![]()
Nema Zenice ove godine,jedino kada dodjemo gore po bodove u ligi
Da,i za 3. i za 4.pretkolofranklampard8 je napisao/la:Imate li uslove da igrate na Pecari ?Android je napisao/la:Viper je napisao/la:Dajte prodjite ove levate da igrate protiv Lyona da opet u Zenicu dodje neka jaca ekipa![]()
![]()
Nema Zenice ove godine,jedino kada dodjemo gore po bodove u ligi
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 11 gostiju.