Ma jest prije bilo nekih odgovora samo ne mogu naćiQUARESMA 18<<< je napisao/la:pa vjerovatno nije niko cim niko ne odgovara
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Allegri je gospodin!
http://www.google.ba/imgres?imgurl=http ... t=0&ndsp=8" onclick="window.open(this.href);return false;
Zna l' neko ima l' kod nas ovih tena ?
Zna l' neko ima l' kod nas ovih tena ?
Volim te Željo !
Imam ja ove Sambe, u intersportu prosle godine znam da su bile

Gdje kupiti tene na ovaj fazon, boja nije bitna, samo eto da su dizajnom slicne i da nemaju nekih logo-a po sebi...
Imas Caterpillarove slicne tim u Office Shoesu, pogledaj im na stranici kako izgledaju, ali mi se cine slicnim tim, tamo ih mozes i naruciti, pa da ti stignu kuci 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- EmirSioux89
- Kontakt:
Odlične patike, ja sam ih jednu godinu nosao.
U Lukavcu imaju oko 90KM "Wolf" je ime radnje, sad ne znam jel ima radnja u Tuzli...
U Lukavcu imaju oko 90KM "Wolf" je ime radnje, sad ne znam jel ima radnja u Tuzli...
Manchester United!
pa to im i jeste cijena, ove crne mi se skroz sviđaju.EmirSioux89 je napisao/la:Odlične patike, ja sam ih jednu godinu nosao.
Ma mora ih bit i u Tuzli, samo treba potražiti malo.
Pustiću sunce da topi ljubav!
-
edgardavids
- Kontakt:
Ajmo raja, šta obući za bajram?
- EmirSioux89
- Kontakt:
Ako nađeš pod ovim imenom radnju u Tz, imaju 100%...I u mene su bile crne, odlična patikahoshafka je napisao/la:pa to im i jeste cijena, ove crne mi se skroz sviđaju.EmirSioux89 je napisao/la:Odlične patike, ja sam ih jednu godinu nosao.
Ma mora ih bit i u Tuzli, samo treba potražiti malo.
Manchester United!
- mehmedagic
- Kontakt:
¸Ima li ko prijedloga za tene koje (za zimu)
Znaci da su u stilu kežual ili ultra, po mogucnosti adidas ili nike, znaci nesta na fazon gazella posto imam gazelle ali ne bih da ih **** po ledu i snijegu
Znaci da su u stilu kežual ili ultra, po mogucnosti adidas ili nike, znaci nesta na fazon gazella posto imam gazelle ali ne bih da ih **** po ledu i snijegu
Super su sto se tice toga, mada sam ja malo profulao s izborom, mislio sam da ce mi vise odgovarat uz pantole i to, al ne idu bas, prave su sportske, al sam prezadovoljan kvalitetom i udobnoscu.acab je napisao/la:Kakve su , udobne I to , I kol'ko kesa znas li ?
120KM bile mozda, al nemoj mi bas vjerovat, kazem prosle godine sam ih kupio
ma tole, koša, eventualno kravata, zakonedgardavids je napisao/la:Ajmo raja, šta obući za bajram?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- mordfustang
- Kontakt:
Jučer uzeo,jako udobne
šta mislite?

šta mislite?

nisu loše....samo kakve tole ćeš uparit sa ovom bojom patika?? xd
A.F.C. Bournemouth!
- tyler durden
- Kontakt:
obuci duge gaćeedgardavids je napisao/la:Ajmo raja, šta obući za bajram?
Odlazi Safete.
- mordfustang
- Kontakt:
rambo16 je napisao/la:nisu loše....samo kakve tole ćeš uparit sa ovom bojom patika?? xd
Ne znam kako si to zaključio,ova boja ide uz sve
izgledaju jako fine 
15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, MrPink, nerkolfc i 25 gostiju.