Ma jest prije bilo nekih odgovora samo ne mogu naćiQUARESMA 18<<< je napisao/la:pa vjerovatno nije niko cim niko ne odgovara

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma jest prije bilo nekih odgovora samo ne mogu naćiQUARESMA 18<<< je napisao/la:pa vjerovatno nije niko cim niko ne odgovara
pa to im i jeste cijena, ove crne mi se skroz sviđaju.EmirSioux89 je napisao/la:Odlične patike, ja sam ih jednu godinu nosao.
U Lukavcu imaju oko 90KM "Wolf" je ime radnje, sad ne znam jel ima radnja u Tuzli...
Ako nađeš pod ovim imenom radnju u Tz, imaju 100%...I u mene su bile crne, odlična patikahoshafka je napisao/la:pa to im i jeste cijena, ove crne mi se skroz sviđaju.EmirSioux89 je napisao/la:Odlične patike, ja sam ih jednu godinu nosao.
U Lukavcu imaju oko 90KM "Wolf" je ime radnje, sad ne znam jel ima radnja u Tuzli...
Ma mora ih bit i u Tuzli, samo treba potražiti malo.
Super su sto se tice toga, mada sam ja malo profulao s izborom, mislio sam da ce mi vise odgovarat uz pantole i to, al ne idu bas, prave su sportske, al sam prezadovoljan kvalitetom i udobnoscu.acab je napisao/la:Kakve su , udobne I to , I kol'ko kesa znas li ?
ma tole, koša, eventualno kravata, zakonedgardavids je napisao/la:Ajmo raja, šta obući za bajram?
obuci duge gaćeedgardavids je napisao/la:Ajmo raja, šta obući za bajram?
rambo16 je napisao/la:nisu loše....samo kakve tole ćeš uparit sa ovom bojom patika?? xd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.