kakve to veze ima organizacijski*?Kevin je napisao/la:gledam neki dan rtl, nova tv, hrt vijesti i dnevnike itd..
i gledam di je hr nogomet od našeg..sve televizije su popratile dinamo i hajduk, dolazak na aerodrom, predstavljanje malo protivnika, uzimaju izjave i tamo kod uzimanja izjava ima onih mikrofona jedno 5-6 televizija to prati, prenosi..
možemo se mi zavaravat i govorit naš klub neki bi bio u vrhu i to..ali organizacijski su oni miljama ispred, što se tiče svega...a mi imamo samo takve preduvjete, toliko rivalstava, derbija..
sve što treba je smanjiti ligu na 10, dogovoriti sa arenom prijenos svih utakmica i udariti na marketing i promociju lige...
al jok..
stvar je u tome da je BHT digao nos sto nisu dobili prenos protiv atromitosa, FTV nije ni pokusala, njjih to ne interresuje... normalno je (u njihovim napaćenim glavama) da nece ni intervjue uzimati, ni govoriti o toj utakmic... neki ponos za koji mi kišemo pretplatu
da ne pricam o drgim televizijama osim one koja prenosi
u nas je jedna uzasna stvar, a to je da ljudi koji rade na nekim funkcijama, iste obavljaju amaterski i bez ikakve ideje, pa tako ne znaju od za NULA KM napraviti bolji prenos nego ukljucivanje dvije minute prije pocetka i citanje sastavaa, ne znaju prenositi utakmicu gdje is u gubitku 1500 markaa, al onda na iducem prenosu dobijes 20 000
Face TV radi prenose odlicno, a ova drzavna i feederalna **** nek nastave prikazivati francuske filmove iz sedamdesetih, 123 kuhaj i ostale idiotluke a od sporta imamo *****