Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
fcsforever
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Grci smješteni u Bristolu. Sad bio tamo i vidim onog brku sa presice (spavač)...pokažem "prst dole"...gleda stari i ne progovara.
Nije BHT kriva sto ste vi dali Senadu da radi prenos, al i posteno je od vas ako vam je FACE uletio veci keš da oni raderammstein je napisao/la:proslu utakmicu sarajeva, ne znam jesi pratio sa Haugesundom, na svakom koraku su bili igraci sarajeva, uprava, utakmica, gdje god sse okrenes, OSIM naravno na federalnoj i drzavnoj
grad oblijepljen plakatima, na radiju , na tv reklama za tekmu itd...
i ova sa atromitosom isto tako...
Face TV nije sama od sebe radila prenos tekme , dobro smo pogurali taj prenos itd itd.
Dobar pokusaj, Face nije dobio prijenos zbog para jer je bht nudio VISE, nego zuato sto su radili prenos utakmice sa Haugesundom koji BHT nije HTIO da radilisander je napisao/la:Nije BHT kriva sto ste vi dali Senadu da radi prenos, al i posteno je od vas ako vam je FACE uletio veci keš da oni raderammstein je napisao/la:proslu utakmicu sarajeva, ne znam jesi pratio sa Haugesundom, na svakom koraku su bili igraci sarajeva, uprava, utakmica, gdje god sse okrenes, OSIM naravno na federalnoj i drzavnoj
grad oblijepljen plakatima, na radiju , na tv reklama za tekmu itd...
i ova sa atromitosom isto tako...
Face TV nije sama od sebe radila prenos tekme , dobro smo pogurali taj prenos itd itd.
zato je i sada Face TV DOBIO PRAVO PRENOSA UTAKMICE a i zaradit ce fine parice, i oni i mi na prenosu... to ti je kad ti u drzavnoj televiziji rade babini sinovi pa ne znaju izracunati DUGOROCNU zaradu, nego samo trneutnu...
ako se kokom srecom i kojim cudom plasiramo u Play off opet ce face dobiiti pravo prenosa,,... samo jer oovi guzicari prenose samo ono sto im donosi lovu... FUJ
a to za lovu i ulijetanje je SMIJESNo
onaj face je najveci odron od televizije, mozda ikad vidjen na ovim prostorima
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
lafomamone
- Kontakt:
One smetljare sa BHT( dabogda je Dodik unistio) treba udaljiti od naseg kluba za sva vremena. Sarajevo igra sa Clujom jednu od najvaznijih utakmica nasih klubova ikada, a Karamehmedovic iz Pariza prenosi atletski miting, kao to je ipak vazniji dogadjaj. Mars, dabogda vas Mile i Covic rastavili na proste faktore 
Za Haugesund sam ti govorio, a eto vjerovatno vam BHT nije ništa nudio za tu utakmicu, a moje mišljenje je da je FACE najveći odron od televizije jer onaj teferič i seljakluk se ne vidja ni na albanskim televizijamarammstein je napisao/la:Dobar pokusaj, Face nije dobio prijenos zbog para jer je bht nudio VISE, nego zuato sto su radili prenos utakmice sa Haugesundom koji BHT nije HTIO da radi![]()
Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito
Prenosi FACE TVsolar1987 je napisao/la:prenosil ko sarajevo ?
Sent from my HTC Vision using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nije, za domacu nije ,a za gostujuci prijenos FACE tv je automatski dobila pravo prenosa , cak su nasi ih pogurali u nekim stvarimalisander je napisao/la:Za Haugesund sam ti govorio, a eto vjerovatno vam BHT nije ništa nudio za tu utakmicu, a moje mišljenje je da je FACE najveći odron od televizije jer onaj teferič i seljakluk se ne vidja ni na albanskim televizijamarammstein je napisao/la:Dobar pokusaj, Face nije dobio prijenos zbog para jer je bht nudio VISE, nego zuato sto su radili prenos utakmice sa Haugesundom koji BHT nije HTIO da radi![]()
za ovu sad tekmu jeste stigla ponuda BHT , bolja od facea, ali samo zato sto su namirisali lovu od Grka
Dobro da su radili neke tematske eimisije sa Siljkom, Osimom, Muharemovicem onda sigurno ne bi bili odron...
Boli na qrac sto je nekom odron... mi imamo svoju TV koja nas ispostuje svaki put, kako ni sami sebe ne bi...
A vi ganjajte/sanjajte CNN, Skysport, Sportklub...
Boli na qrac sto je nekom odron... mi imamo svoju TV koja nas ispostuje svaki put, kako ni sami sebe ne bi...
-
fcsforever
- Kontakt:
Dzanelemi je napisao/la:Dobro da su radili neke tematske eimisije sa Siljkom, Osimom, Muharemovicem onda sigurno ne bi bili odron...
sa Lutvom ce raditi najgledaniju emisiju...DAJ SAPU
Treba zalutati u postove ovog @fcsforever, i vidjeti da u prosjeku u svakom drugom postu spomene Lutvu, što će ti dati do znanja da je dečko zaljubljen..
A da ima kompleks potvrdiće vam statistika da u svom svakom postu spomene Fudbalski klub Željezničar.
Face TV-u svaka čast što prenosi Sarajevo, ali ta televizija je amaterska kao i svi ljudi koji rade u njoj - ovo se samo odnosi na prijenose sportkih događaja. Saki tj. Maki se uživi u prenos kao da prenosi svoj meč sa PES-a kod kuće a ne na primjer meč reprezentacije ili meč pretkola EL.
[youtube][/youtube]
A evo šta kaže jedan pitar o tome:
[youtube][/youtube]
A da ima kompleks potvrdiće vam statistika da u svom svakom postu spomene Fudbalski klub Željezničar.
Face TV-u svaka čast što prenosi Sarajevo, ali ta televizija je amaterska kao i svi ljudi koji rade u njoj - ovo se samo odnosi na prijenose sportkih događaja. Saki tj. Maki se uživi u prenos kao da prenosi svoj meč sa PES-a kod kuće a ne na primjer meč reprezentacije ili meč pretkola EL.
[youtube][/youtube]
A evo šta kaže jedan pitar o tome:
[youtube][/youtube]
Ja te volim, volim Željo..
-
lafomamone
- Kontakt:
Kada dodjete u situaciju ili priliku da vas Maki prenosi onda imate pravo da kritikujete, do sada ste samo nijemi posmatraci i dezurna kmecala 
Nas Face TV neće više prenositi jer uvlakači i poltroni tako slabo odrade prenos da u jednom navijaju za Želju a u jednom za Sarajevo..
I nismo mi kao vi da svoja prava damo za siću, zato i nije bilo prenosa, i neće niko Želju prenositi za 5000 KM upamtite to
A što se tiče kritikovanja, to svako ima pravo, jer su oni prenosili i moju reprezentaciju. A i živimo u demokratskom društvu zar ne, ili si ti neki neandertalac možda ?
I nismo mi kao vi da svoja prava damo za siću, zato i nije bilo prenosa, i neće niko Želju prenositi za 5000 KM upamtite to
A što se tiče kritikovanja, to svako ima pravo, jer su oni prenosili i moju reprezentaciju. A i živimo u demokratskom društvu zar ne, ili si ti neki neandertalac možda ?
-
lafomamone
- Kontakt:
Ma prenosice vas za 2 hiljade kao sto ce vam biti sponzor prvi koji ponudi bar 50 tisuca
Problem je sto takvih nema
Hoćetel' se ugasiti za siću? 
Nisi upoznat sa pričom o sponzorima, i tu se ne dajemo za siću za razliku od nekih ravaku, koji hoće da budu rame uz rame sa namalafomamone je napisao/la:Ma prenosice vas za 2 hiljade kao sto ce vam biti sponzor prvi koji ponudi bar 50 tisuca![]()
Tema je Premijer liga BiH - opcenito a ne "Mokri snovi"Krokodil je napisao/la:Hoćetel' se ugasiti za siću?
Ima li vas još, stvarno sam raspoložen da dijelim neznalicama šamare
Meni face tv kao lokalna televizija iz Kragujevca, sa onim nikotinskim glasom mrtvog marjana, fuj, jeftina prica proslih vremena.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
gio10 je napisao/la:Nas Face TV neće više prenositi jer uvlakači i poltroni tako slabo odrade prenos da u jednom navijaju za Želju a u jednom za Sarajevo..![]()
Jah, tako isto ne dajete sponzorstov za siću... Kako ono Osim reče jednom(aludirajući tada na naše sponzorstvo Visit Malaysia koje je tad bio cini mi se 150 000 EUR), ne može se željezničar prodati za 150 000 EUR, 250 000 EUR je minimalno da bi necije ime stajalo na dresu. Pa je zimus Siljak smanjio tu pricu na 50 000 EUR... Ali qrca graha sad nema ni toliko, siguran sam da bi sad i za 25 000 EUR pristali.
Vjerujem ja da je FACE htio raditi i vas, ali vama malo para, kontate da ste neka sila, da ako ne bude prenosa doci ce vam 20 000 na stadion, u stvari ste goli k... od ovce... sa 8000 navijaca u najbitnioj utakmici u sezoni.
Sad kad s ove distance gleda, bolje je sto nije bilo prenosa, jer bi ste ubili volju kod vasih navijaca sirom BiH da vas prate... Ovako onima koji nisu bili na tekmi mozete pricati price o pehu, o greski jednog igraca itd itd...
Dok vi skontate neke stvari kako funkcionisu proteci ce puno Miljacke.
Zadnja izmjena: Dzanelemi, dana/u 31 jul 2014, 14:14, ukupno mijenjano 1 put.
Pa valjda vi spadate pod temu? Ili vi igrate neku drugu ligu, al' ne za siću.gio10 je napisao/la:Tema je Premijer liga BiH - opcenito a ne "Mokri snovi"Krokodil je napisao/la:Hoćetel' se ugasiti za siću?
Ima li vas još, stvarno sam raspoložen da dijelim neznalicama šamare
Šamaraš nas, evo bridi mi zicagu kol'ko si jak.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.