RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

vm22
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la vm22 » 23 avg 2014, 20:48

invincible1921 je napisao/la:i vi bi u evropu :oops: ja jos veca bduala 1 stavi...
Vala stvarno nisi normalan gdje ćeš keca stavit cc

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 avg 2014, 21:08

ammarc je napisao/la:Nije, Hodzica je preskocila, predamnom se sve desilo :)
Aha. Onda nisam dobro vidio. Bio sam na centralnoj negdje na sredini.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 23 avg 2014, 21:23

Ma dobro je da smo pobjedili,nadam se da je POP skinuo maler sa ovim golom i da će nastaviti dalje sa postizanjem.Pobjeda je bitna,a u svakoj utakmici će biti nešto što nije po planu,hebiga to je fudbal.
Blagoje :tokralju: :tokralju: :tokralju: još samo da se spremi 100%.Šansi smo imali,ali eto dva gola su nam bila dovoljna,idemo dalje u srijedu u Zenicu po nove bodove.Samo nek igraju bez opterećenja tad smo najjači.Idemo dalje ovo je ako se ne varam 11 utakmica bez poraza. :tokralju: :bih:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 23 avg 2014, 21:31

invincible1921 je napisao/la:i vi bi u evropu :oops: ja jos veca bduala 1 stavi...
Slazem se da si "bduala" ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 avg 2014, 21:34

Ani nosio ekipu u prvom poluvremenu, baš kao i protiv Mladosti u drugom kehn'o. Blagoje u drugom poluvremenu do 70-e minute diktirao tempo, bilo ga svukuda, i onda stao. Motoričke sposobnosti ekipe su nebitne kada se ne učestvuje kolektivno u razbijanju taktike protivnika.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 23 avg 2014, 21:47

Kako se moze procitati iz vasih reakcija,mozemo biti zadovoljni igrom ali jos nam skripi realizacija.To se vidi iz dosadasnjih rezultata,ili remi ili pobjeda sa 1 razlike.Eh znam da bi svi mi voljeli trpati po 3-4 komada svima,al jbg.neide nista preko noci pa ni to.Iskreno mnogo sam sretniji sto nam igra ima glavu i rep,a u tim uslovima ce i napad proraditi.Najbitnije je da nase ambicije oko konacnog plasmana nisu nerealne,moramo strpljivo i mukotrpno nastaviti sa dobrim radom i rezultat nece izostati.Evo se i tabela pomalo profilira,gore smo i tu kanimo i hocemo ostati.Mi imamo naseg Feju maestra i dobru skupinu fudbalera koji ce nam na kraju donijeti toliko iscekivanu Evropu.Mozda cak docekamo od nasih cijenjenih lafo navijaca da se udostoje i ponekad navrate na stadion da malo podrze ovaj nas projekat povratka Veleza u vrh BH nogometa

VELEZ MOSTAR :ljepota: :ljepota: :ljepota:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 23 avg 2014, 21:51

Puno serete o Haurdiću. Nije ga išlo, pa šta, biće bolje. Gledam iza mene frajer sjedi, J**+ sve živo Haurdiću i Feji psuje šta treba i ne treba, vjerovatno jer pred ženom ne smije ništa reći --- Zvonke je pravi tlak igrač - čim uđe tlak skače

Za razliku od prošlih utakmica, vidim da se raja polako budi. Vraćaju se neki momci na tribine, bilo je dosta dobro iza gola i biće još bolje. Idemo Čeliku skinuti skalp!

Samo onaj Vladavić leti ono je čudo jedno. Uhvati ga frajer za vrat nećeš dalje!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 23 avg 2014, 21:54

Ljudi sta je sa pomocnim?
je li ko gledao dokle su radovi?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

hercegovac236
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac236 » 23 avg 2014, 22:03

Biće "u kost" u srijedu. Čelik ima samo dva boda tako da vjerujem da će biti grubo i domaćinski. Sreća pa je dobar teren tako da se može igrati tehnički dotjerano.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 23 avg 2014, 22:07

Nisam bio na tekmi, radio. Kažu raja strašno Velež odigrao, samo ne zna zabiti gola. To je to, stara boljka kao što neko je već napisao. Nek treniraju samo u šesnestercu **** ga ja :D

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 23 avg 2014, 22:22

drakensang je napisao/la:Puno serete o Haurdiću. Nije ga išlo, pa šta, biće bolje. Gledam iza mene frajer sjedi, **** sve živo Haurdiću i Feji psuje šta treba i ne treba, vjerovatno jer pred ženom ne smije ništa reći --- Zvonke je pravi tlak igrač - čim uđe tlak skače

Za razliku od prošlih utakmica, vidim da se raja polako budi. Vraćaju se neki momci na tribine, bilo je dosta dobro iza gola i biće još bolje. Idemo Čeliku skinuti skalp!

Samo onaj Vladavić leti ono je čudo jedno. Uhvati ga frajer za vrat nećeš dalje!
U pravu si brate za one galamdžije, smuči ti se u neka doba.
A radi igrača tipa Vlada, Ćelo i Janko se dolazi na utakmice.Imo je Ćelo danas par poteza vrhunskih, doktor.
Šta je Vlada radio birvaktile onim levatima u Federalnoj! :oops:

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 23 avg 2014, 23:23

Dobra tekma...ja zadovoljan, stvaramo sanse kad hocemo :D Posjeta je mogla bit i bolja ali s obzirom na protivnika dobra...Sta je sa Barisicem oce li moc igrat u zenici?? Imam osjecaj da je pravo dobar igrac i da bi mogao ubrzo eksplodirati :D Svi u Zenicu :!: :!:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 23 avg 2014, 23:31

Svaka čast svima, ali onaj semafor od Zvonića mi nikad minute odigrao ne bi. Pa fraer je k'o rasvjeta a pregled igre ima k'o Saša Matić. I čim je Blagojević izašao pomrle su ideje o igri naprijed. Srećom ušao Vlada pa pokušavao solo prodorima nešto. Uostalom znamo svi s čim uvijek muku mučimo. Do 16 bez problema,a nakon toga, pa da ga jeb'eš niko ne smije loptu da opali. :roll:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 23 avg 2014, 23:35

Bit ce zajebano protiv Čelika kojem gori ali yebat mu mater idemo se nadigravat. Teren cemo sigurno imat dobar još samo suđenje
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 23 avg 2014, 23:37

Najbolje su ove pobjede s jednim golom razlike. ;)

Bodovi se osvajaju a euforija smanjuje i dovodi u normalu. Bit ce ovo fina prica ove godine ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 avg 2014, 23:38

kao što sam i rekao, bit će yebeno kontra vezira, pa tako očekujem i kontra Čelika, i zato NEMA MJESTA EUFORIJI. :twisted:

Naš starac polako počinje ličiti na fin kolektiv kao nekada, samo da još poboljšaju tu efikasnost, i ništa više ne tražim. :twisted:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 23 avg 2014, 23:45

RezervniGolman je napisao/la:Bit ce zajebano protiv Čelika kojem gori ali yebat mu mater idemo se nadigravat. Teren cemo sigurno imat dobar još samo suđenje
Neces vjerovati buraz,cijelu noc kontam kud bas sad u Zenicu.Njima nikad vise nije bila potrebna pobjeda msc,a mi u naletu kojeg nesmijemo prekinuti.Ma da su nam sve braca tamo moramo na pobjedu.A kvalitetniji smo sad 100%,i zbog toga ipak tipujem na 3 boda iz Zenice.Njima svaka cast al brate nek se vade na drugima,svakako u ligi pun k... odrona,nek nadju nekog da ih isklanfaju.vidis da se definise tabela,nesmijemo zaostajati sekunde.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 23 avg 2014, 23:46

kimbo je napisao/la:Najbolje su ove pobjede s jednim golom razlike. ;)

Bodovi se osvajaju a euforija smanjuje i dovodi u normalu. Bit ce ovo fina prica ove godine ...
Volim ova inteligentna razmišljanja starih mostarskih lisica :thumbup:
KLUB SVIH NAS.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 23 avg 2014, 23:49

rodjenisa je napisao/la:
RezervniGolman je napisao/la:Bit ce zajebano protiv Čelika kojem gori ali yebat mu mater idemo se nadigravat. Teren cemo sigurno imat dobar još samo suđenje
Neces vjerovati buraz,cijelu noc kontam kud bas sad u Zenicu.Njima nikad vise nije bila potrebna pobjeda msc,a mi u naletu kojeg nesmijemo prekinuti.Ma da su nam sve braca tamo moramo na pobjedu.A kvalitetniji smo sad 100%,i zbog toga ipak tipujem na 3 boda iz Zenice.Njima svaka cast al brate nek se vade na drugima,svakako u ligi pun k... odrona,nek nadju nekog da ih isklanfaju.vidis da se definise tabela,nesmijemo zaostajati sekunde.
Celik nije losa ekipa ali idemo na 3 boda. Ako nista gurnut ce nam Zlaja jednu dvi u for :urnebes:
KLUB SVIH NAS.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 23 avg 2014, 23:56

Ma brat moj ,da se nelazemo mi smo trenutno za koplje ispred Celika,jednostavno nemoguce porediti ni u jednom segmentu.Ja kontam kako u Hercegovini konkurenciju proturiti iza,od ovih Bosanaca smo odradili Sarajvo uspjesno,znaci jos oba susjeda i "ruco babo"Treba nam RA,to nam sad najvise gori,ostalo mi imamo,sad ce te stvari odlucivati.Moramo pod hitno animirati RA i ostalu publiku.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []