Vala stvarno nisi normalan gdje ćeš keca stavit ccinvincible1921 je napisao/la:i vi bi u evropuja jos veca bduala 1 stavi...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vala stvarno nisi normalan gdje ćeš keca stavit ccinvincible1921 je napisao/la:i vi bi u evropuja jos veca bduala 1 stavi...
Aha. Onda nisam dobro vidio. Bio sam na centralnoj negdje na sredini.ammarc je napisao/la:Nije, Hodzica je preskocila, predamnom se sve desilo![]()
Slazem se da si "bduala"invincible1921 je napisao/la:i vi bi u evropuja jos veca bduala 1 stavi...
U pravu si brate za one galamdžije, smuči ti se u neka doba.drakensang je napisao/la:Puno serete o Haurdiću. Nije ga išlo, pa šta, biće bolje. Gledam iza mene frajer sjedi, **** sve živo Haurdiću i Feji psuje šta treba i ne treba, vjerovatno jer pred ženom ne smije ništa reći --- Zvonke je pravi tlak igrač - čim uđe tlak skače
Za razliku od prošlih utakmica, vidim da se raja polako budi. Vraćaju se neki momci na tribine, bilo je dosta dobro iza gola i biće još bolje. Idemo Čeliku skinuti skalp!
Samo onaj Vladavić leti ono je čudo jedno. Uhvati ga frajer za vrat nećeš dalje!
Neces vjerovati buraz,cijelu noc kontam kud bas sad u Zenicu.Njima nikad vise nije bila potrebna pobjeda msc,a mi u naletu kojeg nesmijemo prekinuti.Ma da su nam sve braca tamo moramo na pobjedu.A kvalitetniji smo sad 100%,i zbog toga ipak tipujem na 3 boda iz Zenice.Njima svaka cast al brate nek se vade na drugima,svakako u ligi pun k... odrona,nek nadju nekog da ih isklanfaju.vidis da se definise tabela,nesmijemo zaostajati sekunde.RezervniGolman je napisao/la:Bit ce zajebano protiv Čelika kojem gori ali yebat mu mater idemo se nadigravat. Teren cemo sigurno imat dobar još samo suđenje
Volim ova inteligentna razmišljanja starih mostarskih lisicakimbo je napisao/la:Najbolje su ove pobjede s jednim golom razlike.
Bodovi se osvajaju a euforija smanjuje i dovodi u normalu. Bit ce ovo fina prica ove godine ...
Celik nije losa ekipa ali idemo na 3 boda. Ako nista gurnut ce nam Zlaja jednu dvi u forrodjenisa je napisao/la:Neces vjerovati buraz,cijelu noc kontam kud bas sad u Zenicu.Njima nikad vise nije bila potrebna pobjeda msc,a mi u naletu kojeg nesmijemo prekinuti.Ma da su nam sve braca tamo moramo na pobjedu.A kvalitetniji smo sad 100%,i zbog toga ipak tipujem na 3 boda iz Zenice.Njima svaka cast al brate nek se vade na drugima,svakako u ligi pun k... odrona,nek nadju nekog da ih isklanfaju.vidis da se definise tabela,nesmijemo zaostajati sekunde.RezervniGolman je napisao/la:Bit ce zajebano protiv Čelika kojem gori ali yebat mu mater idemo se nadigravat. Teren cemo sigurno imat dobar još samo suđenje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.