Jos jedna pobjeda i 12. utakmica bez poraza (Bayern ce biti nista kakav cemo mi niz imati

). Momcima svaka cast na igri. Realno, vidilo se da smo bolji i spremniji. Ali, ono cemu se najvise posvetilo paznje tokom cijele sedmice (koncentracija) nije bilo na nivou. Jaci timovi bi to iskoristili mnogo bolje. Ipak, 1000% sam siguran da smo igrali koliko nam je trebalo. Onaj njihov golman nam se treba zahvaliti ako mu povecaju platu ili ode negdje, pa covjek je k'o Neuer, pogotovo u 2. poluvremenu, a i ona precka nam je svima smanjila zivot za nekoliko godina. Popovic proradio, ali i ostatak ekipe, pa mislim da smo jedina ekipa kojoj svi igraci znaju zabit', samo jos treba Dragojevicu pustiti da puca penal

Sve dobro bilo, ali POSJETA

Sve ok, raja misli kisa ce, subota pa da se malo izadje, sve ja razumijem, pa i ja izlazim i ja pijem kafe, ali ne bih mijenjao ono iscekivanje pred utakmicu, cekanje u redu, osjecaj kad ulazim na tribine, pa kad padne go, kad stadion zagrmi

RAja bila odlicna, s obzirom na brojku, a popravicemo se sigurno (odmah sad u nicaZe). Poslije utakmice neki govore losa igra ovo ono, ma samo utakmicu po utakmicu i bice to sve uredu. Treba vjerovati ovim momcima, strucnom stabu i svima koji rade na VELEZU, jer im nije lahko, jedino ih mi podrzavamo, ali cemo zato bojiti Evropske metropole u crveno, a 'oni' ce nas gledati na tv-u.
FORZA VELEŽ