Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Mozda je Pero obecao premije igracima Swansea, da natjera dzavole da iskesiraju bez pitanja.
Steta
Hoce li nam biti u sastavu karla ancelotija najbolji igrac svijeta? Ili jos nije 100% sanirao povredu
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Carlo Ancelotti "Di María ha venido esta mañana, no se ha entrenado y aunque no es todavía oficial se está cerca de concluir su traspaso. Ha venido para despedirse, le hemos dado las gracias por lo que ha hecho en el club y le hemos deseado mucha suerte para el futuro",
"Di María está solucionado y Khedira se queda. Esta contento de quedarse y nosotros también. Mañana tenemos un jugador más que es muy importante para esta plantilla como Khedira"
znaci di maria ode vec danas najvjerovatnije a khedira ostaje u realu
"Di María está solucionado y Khedira se queda. Esta contento de quedarse y nosotros también. Mañana tenemos un jugador más que es muy importante para esta plantilla como Khedira"
znaci di maria ode vec danas najvjerovatnije a khedira ostaje u realu
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
ne znam , sad odjednom ovdje hejt na di mariu od strane pojedinih forumasa ( realovih navijaca ) , misle da je 60mil izvuci za Di Mariu neki uspjeh , a momak im je najbolji igrac poslije Ronalda , dati za Balea 100 i prodati Di Mariu za 60 , not good. Ja kao Barcin navijac sam presretan sto ga necu gledati u Clasicima jer vam je on redovno bio daleko najbolji protiv nas , unatoc sto je Ronaldo zabijao tu i tamo , Di Maria je bio najopasniji i nece James ni priblizno raditi probleme kao Di Maria .
Hvala Pero
Hvala Pero
Furymaker je napisao/la:ne znam , sad odjednom ovdje hejt na di mariu od strane pojedinih forumasa ( realovih navijaca ) , misle da je 60mil izvuci za Di Mariu neki uspjeh , a momak im je najbolji igrac poslije Ronalda , dati za Balea 100 i prodati Di Mariu za 60 , not good. Ja kao Barcin navijac sam presretan sto ga necu gledati u Clasicima jer vam je on redovno bio daleko najbolji protiv nas , unatoc sto je Ronaldo zabijao tu i tamo , Di Maria je bio najopasniji i nece James ni priblizno raditi probleme kao Di Maria .
Hvala Pero
napokon jedna normalna analiza
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
naravno da je uspjeh. recimo prije ove sezone on je bio limitirano krilo za koje nisi mogao izvuci 35 miliona i nakon dobrih 6 mjeseci i prve klasne sezone prodajes ga za tu svotu. jos znas da je ostao i igrao krilo ne bi mogao izvuci ni 40.Furymaker je napisao/la:ne znam , sad odjednom ovdje hejt na di mariu od strane pojedinih forumasa ( realovih navijaca ) , misle da je 60mil izvuci za Di Mariu neki uspjeh , a momak im je najbolji igrac poslije Ronalda , dati za Balea 100 i prodati Di Mariu za 60 , not good. Ja kao Barcin navijac sam presretan sto ga necu gledati u Clasicima jer vam je on redovno bio daleko najbolji protiv nas , unatoc sto je Ronaldo zabijao tu i tamo , Di Maria je bio najopasniji i nece James ni priblizno raditi probleme kao Di Maria .
Hvala Pero
naravno da nije najbolji igrac poslije ronalda. to je bale a zatim modric.
redovno bio daleko najbolji? daleko najbolji igrac u classicima je ronaldo bio. cuj zabijao tu i tamo, yeah ono slucajno naslo se 13 golova protiv barce. koju je to utakmicu di maria rijesio ako je bio daleko najbolji? bio je vazda dobar , to ne sporim ali daleko najbolji.
O vasem se jadu zabavite, nas pustite da tugujemo ili da se veselimo.
Samo da pojasnim na kraju, posljednji puta. Di Maria je zelio otici puno prije nego se James uopste spominjao u vezi Reala. Odmah nakon decime su pozvani on, Benzema i Ramos na razgovore, vec tada je odbio ugovor, a na pocetku SP je izjavio da ne zna gdje ce nastaviti karijeru.
Znaci James nema nikakve veze sa Di Mariom, on je doveden jer je dobar igrac, ali prevenstveno kao medijska zvijezda koja ce nam u buducnosti donijeti masne nofce.
Samo da pojasnim na kraju, posljednji puta. Di Maria je zelio otici puno prije nego se James uopste spominjao u vezi Reala. Odmah nakon decime su pozvani on, Benzema i Ramos na razgovore, vec tada je odbio ugovor, a na pocetku SP je izjavio da ne zna gdje ce nastaviti karijeru.
Znaci James nema nikakve veze sa Di Mariom, on je doveden jer je dobar igrac, ali prevenstveno kao medijska zvijezda koja ce nam u buducnosti donijeti masne nofce.
10 mil. godisnje od Reala ne bi dobio svakako
nit mjesto startera na krilu
i mozda protiv barcelone je bio ponajbolji igrac
al u ligi prvaka je odigrao jednu klasnu utakmicu za 4 godine(kada je bilo bitno)
jos ce ispast nije dobar posao , prodat DI Mariu za 70 miliona a prije 6 mjeseci ga svi prodavali za 30 milja
al u ligi prvaka je odigrao jednu klasnu utakmicu za 4 godine(kada je bilo bitno)
jos ce ispast nije dobar posao , prodat DI Mariu za 70 miliona a prije 6 mjeseci ga svi prodavali za 30 milja
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Raul_64 je napisao/la:10 mil. godisnje od Reala ne bi dobio svakako
vrijeme ce pokazati glupo je sad prognozirati
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Pa moze dobar biti potez za United svakako ako ih vrati u LP i odgra sjajnu sezonu.
Al svakako , tesko moze biti los posao za Real prodati nekog za 70 miliona.
nece biti lose ako se James dokaze ali ako imo losu sezonu a toliko placen a prodali Di Mariu onda ce biti kuku majkoRaul_64 je napisao/la:Pa moze dobar biti potez za United svakako ako ih vrati u LP i odgra sjajnu sezonu.
Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 24 avg 2014, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Ok , eto odlican posao , uzeli ste 60milki za limitirano krilo , imate Jamesa , Balea , Ronalda , Isca i Benzemu , dosta vam . Ja iskreno mislim da vam je Di Maria idealan igrac za vezni red jer moze povuci loptu i istrcati kontru za razliku od Kroosa , Alonsa i Modrica ( on moze , al ni blizu kao Di Maria ) .Raul_64 je napisao/la:10 mil. godisnje od Reala ne bi dobio svakako
Di Maria je sazrio u svakom smislu , na svijetu nema 10 igraca koji bolje mogu dodati i namiriti sansu od njega , ako i 5 boljih ima ,driblingom je top 3 na svijetu , Bale i Ronaldo mu nisu ni blizu u ta 2 aspekta igre , al su oba bolji sto se golova tice , al et . Presretan sam sto je otisao i mislim da je greska , vidit ce se sve .
Mora se Peri čestitati jer prodati igrača za 70 mil a koji je od 3 sezone u klubu odigrao tek jednu na nivou zaista je podvig.Utd sad mora preplaćivati igrače jer ne žele prelaziti u tim koji ne igra CL sjeti se da su samo za beka istresli 40 mil.Raul_64 je napisao/la:
1974---1975---1976---2001---2013---2020
definitivno najrazmazeniji navijaci na svijetu smo mi navijaci reala pa nema kluba na svijetu sto je uvjek u vrhu sto se tice transfera kao real zamislite da real svake godine mora prodat dva tri najbolja igraca a dovesti neke anonimuse kao sto vecina klubova radi 70 milki za Di Mariu fantastican posao jer do zadnji pola godine svi ste ga pljuvali i sad odjednom on je sve u realu ljudi moji igraci odlaze klub je vjecan

osjetim zavist u tvojim komentarimaSaurman je napisao/la:Mora se Peri čestitati jer prodati igrača za 70 mil a koji je od 3 sezone u klubu odigrao tek jednu na nivou zaista je podvig.Utd sad mora preplaćivati igrače jer ne žele prelaziti u tim koji ne igra CL sjeti se da su samo za beka istresli 40 mil.Raul_64 je napisao/la:
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Pa rezon sa Jamesom je jasan.
Pretplacen je
al je iznimno marketinski isplativ igrac
koji ce povecavati prodaju dresova > omoguciti vecu moc pregovaranja kod novog ugovora sa adidasom
biti nova zvijezda koju je citav svijet vidio > sto ce opet omogucit da sljedece sezone kad se bude vrsila nova raspodjela tv prava(gdje je RM ih stavio na tender) ce imati dodatni efekat
etc. etc.
U pogledu cijena , njihovi transferi ce biti slicni
ali James je iz van fudbalskih razloga mnogo jeftiniji za Madrid.
A to kako ce se pokazat na terenu ne zna niko.
Angel je bio mamojebac zadnju polusezonu igrajuci na specificnoj poziciji
a do tada je bio cisto prosjecno krilo kojeg si imao na bacanja
James je imao cisto prosjecnu sezonu u monacu
al je pokazao klasu na mundialu(pa kakva god bila konkurencija)a i 3 godine je mladji
ima iste sanse da uspije kao i Angel u Unitedu
Neke stvari je djaba pricati.
S njim se ide iz krajnosti u krajnost
uistinu je bio fenomenalan na toj poziciji zadnjih 6 mjeseci i dao potreban balans takvoj ekipi
ali nije bio nikakav mamojebac na krilu , daleko od toga
slovom i brojom nije rijesio nit imao ikakav impact ni na jednu utakmicu nokaut faze lige prvaka unazad 3 godine(minus ova prosla gdje opet je bio non faktor u dortmundu i prosjecan protiv bayerna)
utakmica protiv atletika u finalu je jedna prava od njega u tom takmicenju
za ove 4 njegove sezone
Pa gledali smo ga svaki dan i mec u Madridu kao krilo
njegovu rabonu i nepostojecu desnu nogu i ulaske u sredinu
i takav je bio nekonstantan vecinu karijere u Madridu
mislis da je sazrio sa 26,5 godina i da ce sad uslijedit 5 godina konstante dominacije gdje bi bio top 5 igraca svijeta ?
e to vidis ne znamo
Znam da je Madrid izabrao idealan momenat za njegovu prodaju i izvukao max maxova za njega.
A sta god uradio u Unitedu , tesko ces reci da je "jeftino prodan"..
Pretplacen je
al je iznimno marketinski isplativ igrac
koji ce povecavati prodaju dresova > omoguciti vecu moc pregovaranja kod novog ugovora sa adidasom
biti nova zvijezda koju je citav svijet vidio > sto ce opet omogucit da sljedece sezone kad se bude vrsila nova raspodjela tv prava(gdje je RM ih stavio na tender) ce imati dodatni efekat
etc. etc.
U pogledu cijena , njihovi transferi ce biti slicni
ali James je iz van fudbalskih razloga mnogo jeftiniji za Madrid.
A to kako ce se pokazat na terenu ne zna niko.
Angel je bio mamojebac zadnju polusezonu igrajuci na specificnoj poziciji
a do tada je bio cisto prosjecno krilo kojeg si imao na bacanja
James je imao cisto prosjecnu sezonu u monacu
al je pokazao klasu na mundialu(pa kakva god bila konkurencija)a i 3 godine je mladji
ima iste sanse da uspije kao i Angel u Unitedu
Da , Di Maria je idealan za vezni red kojeg ne zeli igrati.Furymaker je napisao/la:Ok , eto odlican posao , uzeli ste 60milki za limitirano krilo , imate Jamesa , Balea , Ronalda , Isca i Benzemu , dosta vam . Ja iskreno mislim da vam je Di Maria idealan igrac za vezni red jer moze povuci loptu i istrcati kontru za razliku od Kroosa , Alonsa i Modrica ( on moze , al ni blizu kao Di Maria ) .
Di Maria je sazrio u svakom smislu , na svijetu nema 10 igraca koji bolje mogu dodati i namiriti sansu od njega , ako i 5 boljih ima ,driblingom je top 3 na svijetu , Bale i Ronaldo mu nisu ni blizu u ta 2 aspekta igre , al su oba bolji sto se golova tice , al et . Presretan sam sto je otisao i mislim da je greska , vidit ce se sve .
Neke stvari je djaba pricati.
S njim se ide iz krajnosti u krajnost
uistinu je bio fenomenalan na toj poziciji zadnjih 6 mjeseci i dao potreban balans takvoj ekipi
ali nije bio nikakav mamojebac na krilu , daleko od toga
slovom i brojom nije rijesio nit imao ikakav impact ni na jednu utakmicu nokaut faze lige prvaka unazad 3 godine(minus ova prosla gdje opet je bio non faktor u dortmundu i prosjecan protiv bayerna)
utakmica protiv atletika u finalu je jedna prava od njega u tom takmicenju
za ove 4 njegove sezone
Pa gledali smo ga svaki dan i mec u Madridu kao krilo
njegovu rabonu i nepostojecu desnu nogu i ulaske u sredinu
i takav je bio nekonstantan vecinu karijere u Madridu
mislis da je sazrio sa 26,5 godina i da ce sad uslijedit 5 godina konstante dominacije gdje bi bio top 5 igraca svijeta ?
e to vidis ne znamo
Znam da je Madrid izabrao idealan momenat za njegovu prodaju i izvukao max maxova za njega.
A sta god uradio u Unitedu , tesko ces reci da je "jeftino prodan"..
Malo mi je glupa ta prica kao on ne zeli igrat u vezi.. Pa ko to pita igraca si zeli igrat . Igrat ce di ga trener stavi i kraj price.
Nego koliku on ima placu? A koliku James?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nego koliku on ima placu? A koliku James?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa imat ce oko 10 mil. sto RM nije mogao svakako ispratit.
James ima 7 mil.
al uzmes u obzir image rights
koje igraci reala za razliku od barcelone djele s klubom
a onda skontas koliko vise na tome zaradi James(pa i sam Real)
jer nije svacijih 5 miliona isto jel
Ronaldo ima 17 mil.
Benzema ima 7 mil.
kad uzmes onaj procenat image rightsa(60,70% koliki je vec)
ronaldo ti na kraju ispadne jeftiniji maltene..
James ima 7 mil.
al uzmes u obzir image rights
koje igraci reala za razliku od barcelone djele s klubom
a onda skontas koliko vise na tome zaradi James(pa i sam Real)
jer nije svacijih 5 miliona isto jel
Ronaldo ima 17 mil.
Benzema ima 7 mil.
kad uzmes onaj procenat image rightsa(60,70% koliki je vec)
ronaldo ti na kraju ispadne jeftiniji maltene..
Naravno da je Real mogao platiti, al nisu htjeli toliko.
Di Maria je prije 4,5 mjeseci potpisao novi ugovor do 2018 godine u kojem mu je povecana plata, sad je trazio da mu se duplo poveca.
Sindrom Ozila
Di Maria je prije 4,5 mjeseci potpisao novi ugovor do 2018 godine u kojem mu je povecana plata, sad je trazio da mu se duplo poveca.
Sindrom Ozila
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.