Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

suhi
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la suhi » 23 avg 2014, 21:53

Dzoni je napisao/la:

Nego jel u ponedeljak igramo ovu ligasku utakmicu?
Aha, u 8. Valja to natrpati 5-6 komada,red je :D
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 23 avg 2014, 21:58

suhi je napisao/la:
Dzoni je napisao/la:

Nego jel u ponedeljak igramo ovu ligasku utakmicu?
Aha, u 8. Valja to natrpati 5-6 komada,red je :D

Khedira u veznom redu i nema zime. :kafa:

Di Maria u Manchesteru,izgleda done deal.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 23 avg 2014, 22:09

Dzoni je napisao/la: Khedira u veznom redu i nema zime. :kafa:

Di Maria u Manchesteru,izgleda done deal.
Sami sto je vezao,vezao je :D Mozemo mi to i bez njega,da se ne znoji dzaba :mrgreen:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

SR4
Kontakt:

Post Postao/la SR4 » 23 avg 2014, 23:26

znaci Di Maria odlazi definitivno ajd dobro nek mu je sa srecom samo mi zamolio pojedince da za svaki kiks reala ne bude prica da je bio Di Maria mi bi to dobili jer kad je prosle sezone dosao Bejl niko ga vise nije ni spomenuo karlo ga je ucinio boljim igracem sad nek ide u mancester a nek Real gleda preko tv u ligi prvaka jer je igrat nece :nene: :nene:

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 24 avg 2014, 08:41

anhelito radi pet koraka nazad, sta ces :kafa:

70 MILIONA? :shock: PERO VOLIMO TE :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 24 avg 2014, 11:15

Mozda je Pero obecao premije igracima Swansea, da natjera dzavole da iskesiraju bez pitanja.

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 24 avg 2014, 11:54

Steta

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 24 avg 2014, 13:25

Hoce li nam biti u sastavu karla ancelotija najbolji igrac svijeta? Ili jos nije 100% sanirao povredu
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 24 avg 2014, 13:27

Carlo Ancelotti "Di María ha venido esta mañana, no se ha entrenado y aunque no es todavía oficial se está cerca de concluir su traspaso. Ha venido para despedirse, le hemos dado las gracias por lo que ha hecho en el club y le hemos deseado mucha suerte para el futuro",

"Di María está solucionado y Khedira se queda. Esta contento de quedarse y nosotros también. Mañana tenemos un jugador más que es muy importante para esta plantilla como Khedira"

znaci di maria ode vec danas najvjerovatnije a khedira ostaje u realu
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 24 avg 2014, 13:40

ne znam , sad odjednom ovdje hejt na di mariu od strane pojedinih forumasa ( realovih navijaca ) , misle da je 60mil izvuci za Di Mariu neki uspjeh , a momak im je najbolji igrac poslije Ronalda , dati za Balea 100 i prodati Di Mariu za 60 , not good. Ja kao Barcin navijac sam presretan sto ga necu gledati u Clasicima jer vam je on redovno bio daleko najbolji protiv nas , unatoc sto je Ronaldo zabijao tu i tamo , Di Maria je bio najopasniji i nece James ni priblizno raditi probleme kao Di Maria .
Hvala Pero :tokralju:

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 24 avg 2014, 13:43

Furymaker je napisao/la:ne znam , sad odjednom ovdje hejt na di mariu od strane pojedinih forumasa ( realovih navijaca ) , misle da je 60mil izvuci za Di Mariu neki uspjeh , a momak im je najbolji igrac poslije Ronalda , dati za Balea 100 i prodati Di Mariu za 60 , not good. Ja kao Barcin navijac sam presretan sto ga necu gledati u Clasicima jer vam je on redovno bio daleko najbolji protiv nas , unatoc sto je Ronaldo zabijao tu i tamo , Di Maria je bio najopasniji i nece James ni priblizno raditi probleme kao Di Maria .

napokon jedna normalna analiza :thumbup:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Ahonen
Kontakt:

Post Postao/la Ahonen » 24 avg 2014, 13:58

Furymaker je napisao/la:ne znam , sad odjednom ovdje hejt na di mariu od strane pojedinih forumasa ( realovih navijaca ) , misle da je 60mil izvuci za Di Mariu neki uspjeh , a momak im je najbolji igrac poslije Ronalda , dati za Balea 100 i prodati Di Mariu za 60 , not good. Ja kao Barcin navijac sam presretan sto ga necu gledati u Clasicima jer vam je on redovno bio daleko najbolji protiv nas , unatoc sto je Ronaldo zabijao tu i tamo , Di Maria je bio najopasniji i nece James ni priblizno raditi probleme kao Di Maria .
naravno da je uspjeh. recimo prije ove sezone on je bio limitirano krilo za koje nisi mogao izvuci 35 miliona i nakon dobrih 6 mjeseci i prve klasne sezone prodajes ga za tu svotu. jos znas da je ostao i igrao krilo ne bi mogao izvuci ni 40.
naravno da nije najbolji igrac poslije ronalda. to je bale a zatim modric.
redovno bio daleko najbolji? daleko najbolji igrac u classicima je ronaldo bio. cuj zabijao tu i tamo, yeah ono slucajno naslo se 13 golova protiv barce. koju je to utakmicu di maria rijesio ako je bio daleko najbolji? bio je vazda dobar , to ne sporim ali daleko najbolji. :facepalm:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 24 avg 2014, 14:00

O vasem se jadu zabavite, nas pustite da tugujemo ili da se veselimo.

Samo da pojasnim na kraju, posljednji puta. Di Maria je zelio otici puno prije nego se James uopste spominjao u vezi Reala. Odmah nakon decime su pozvani on, Benzema i Ramos na razgovore, vec tada je odbio ugovor, a na pocetku SP je izjavio da ne zna gdje ce nastaviti karijeru.

Znaci James nema nikakve veze sa Di Mariom, on je doveden jer je dobar igrac, ali prevenstveno kao medijska zvijezda koja ce nam u buducnosti donijeti masne nofce.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 24 avg 2014, 14:02

10 mil. godisnje od Reala ne bi dobio svakako
nit mjesto startera na krilu

i mozda protiv barcelone je bio ponajbolji igrac
al u ligi prvaka je odigrao jednu klasnu utakmicu za 4 godine(kada je bilo bitno)

jos ce ispast nije dobar posao , prodat DI Mariu za 70 miliona a prije 6 mjeseci ga svi prodavali za 30 milja :damn:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 24 avg 2014, 14:05

Raul_64 je napisao/la:10 mil. godisnje od Reala ne bi dobio svakako

al u ligi prvaka je odigrao jednu klasnu utakmicu za 4 godine(kada je bilo bitno)

jos ce ispast nije dobar posao , prodat DI Mariu za 70 miliona a prije 6 mjeseci ga svi prodavali za 30 milja :damn:

vrijeme ce pokazati glupo je sad prognozirati
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 24 avg 2014, 14:06

Pa moze dobar biti potez za United svakako ako ih vrati u LP i odgra sjajnu sezonu.

Al svakako , tesko moze biti los posao za Real prodati nekog za 70 miliona.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 24 avg 2014, 14:09

Raul_64 je napisao/la:Pa moze dobar biti potez za United svakako ako ih vrati u LP i odgra sjajnu sezonu.

Al svakako , tesko moze biti los posao za Real prodati nekog za 70 miliona.
nece biti lose ako se James dokaze ali ako imo losu sezonu a toliko placen a prodali Di Mariu onda ce biti kuku majko
Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 24 avg 2014, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
MrUnited,OfficialAgent.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 24 avg 2014, 14:10

Raul_64 je napisao/la:10 mil. godisnje od Reala ne bi dobio svakako

Ok , eto odlican posao , uzeli ste 60milki za limitirano krilo , imate Jamesa , Balea , Ronalda , Isca i Benzemu , dosta vam . Ja iskreno mislim da vam je Di Maria idealan igrac za vezni red jer moze povuci loptu i istrcati kontru za razliku od Kroosa , Alonsa i Modrica ( on moze , al ni blizu kao Di Maria ) .
Di Maria je sazrio u svakom smislu , na svijetu nema 10 igraca koji bolje mogu dodati i namiriti sansu od njega , ako i 5 boljih ima ,driblingom je top 3 na svijetu , Bale i Ronaldo mu nisu ni blizu u ta 2 aspekta igre , al su oba bolji sto se golova tice , al et . Presretan sam sto je otisao i mislim da je greska , vidit ce se sve .

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 avg 2014, 14:16

Raul_64 je napisao/la:
Mora se Peri čestitati jer prodati igrača za 70 mil a koji je od 3 sezone u klubu odigrao tek jednu na nivou zaista je podvig.Utd sad mora preplaćivati igrače jer ne žele prelaziti u tim koji ne igra CL sjeti se da su samo za beka istresli 40 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

SR4
Kontakt:

Post Postao/la SR4 » 24 avg 2014, 14:17

definitivno najrazmazeniji navijaci na svijetu smo mi navijaci reala pa nema kluba na svijetu sto je uvjek u vrhu sto se tice transfera kao real zamislite da real svake godine mora prodat dva tri najbolja igraca a dovesti neke anonimuse kao sto vecina klubova radi 70 milki za Di Mariu fantastican posao jer do zadnji pola godine svi ste ga pljuvali i sad odjednom on je sve u realu ljudi moji igraci odlaze klub je vjecan :kafa: :kafa:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.