osjetim zavist u tvojim komentarimaSaurman je napisao/la:Mora se Peri čestitati jer prodati igrača za 70 mil a koji je od 3 sezone u klubu odigrao tek jednu na nivou zaista je podvig.Utd sad mora preplaćivati igrače jer ne žele prelaziti u tim koji ne igra CL sjeti se da su samo za beka istresli 40 mil.Raul_64 je napisao/la:
jos ce ispast nije dobar posao , prodat DI Mariu za 70 miliona a prije 6 mjeseci ga svi prodavali za 30 milja
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Pa rezon sa Jamesom je jasan.
Pretplacen je
al je iznimno marketinski isplativ igrac
koji ce povecavati prodaju dresova > omoguciti vecu moc pregovaranja kod novog ugovora sa adidasom
biti nova zvijezda koju je citav svijet vidio > sto ce opet omogucit da sljedece sezone kad se bude vrsila nova raspodjela tv prava(gdje je RM ih stavio na tender) ce imati dodatni efekat
etc. etc.
U pogledu cijena , njihovi transferi ce biti slicni
ali James je iz van fudbalskih razloga mnogo jeftiniji za Madrid.
A to kako ce se pokazat na terenu ne zna niko.
Angel je bio mamojebac zadnju polusezonu igrajuci na specificnoj poziciji
a do tada je bio cisto prosjecno krilo kojeg si imao na bacanja
James je imao cisto prosjecnu sezonu u monacu
al je pokazao klasu na mundialu(pa kakva god bila konkurencija)a i 3 godine je mladji
ima iste sanse da uspije kao i Angel u Unitedu
Neke stvari je djaba pricati.
S njim se ide iz krajnosti u krajnost
uistinu je bio fenomenalan na toj poziciji zadnjih 6 mjeseci i dao potreban balans takvoj ekipi
ali nije bio nikakav mamojebac na krilu , daleko od toga
slovom i brojom nije rijesio nit imao ikakav impact ni na jednu utakmicu nokaut faze lige prvaka unazad 3 godine(minus ova prosla gdje opet je bio non faktor u dortmundu i prosjecan protiv bayerna)
utakmica protiv atletika u finalu je jedna prava od njega u tom takmicenju
za ove 4 njegove sezone
Pa gledali smo ga svaki dan i mec u Madridu kao krilo
njegovu rabonu i nepostojecu desnu nogu i ulaske u sredinu
i takav je bio nekonstantan vecinu karijere u Madridu
mislis da je sazrio sa 26,5 godina i da ce sad uslijedit 5 godina konstante dominacije gdje bi bio top 5 igraca svijeta ?
e to vidis ne znamo
Znam da je Madrid izabrao idealan momenat za njegovu prodaju i izvukao max maxova za njega.
A sta god uradio u Unitedu , tesko ces reci da je "jeftino prodan"..
Pretplacen je
al je iznimno marketinski isplativ igrac
koji ce povecavati prodaju dresova > omoguciti vecu moc pregovaranja kod novog ugovora sa adidasom
biti nova zvijezda koju je citav svijet vidio > sto ce opet omogucit da sljedece sezone kad se bude vrsila nova raspodjela tv prava(gdje je RM ih stavio na tender) ce imati dodatni efekat
etc. etc.
U pogledu cijena , njihovi transferi ce biti slicni
ali James je iz van fudbalskih razloga mnogo jeftiniji za Madrid.
A to kako ce se pokazat na terenu ne zna niko.
Angel je bio mamojebac zadnju polusezonu igrajuci na specificnoj poziciji
a do tada je bio cisto prosjecno krilo kojeg si imao na bacanja
James je imao cisto prosjecnu sezonu u monacu
al je pokazao klasu na mundialu(pa kakva god bila konkurencija)a i 3 godine je mladji
ima iste sanse da uspije kao i Angel u Unitedu
Da , Di Maria je idealan za vezni red kojeg ne zeli igrati.Furymaker je napisao/la:Ok , eto odlican posao , uzeli ste 60milki za limitirano krilo , imate Jamesa , Balea , Ronalda , Isca i Benzemu , dosta vam . Ja iskreno mislim da vam je Di Maria idealan igrac za vezni red jer moze povuci loptu i istrcati kontru za razliku od Kroosa , Alonsa i Modrica ( on moze , al ni blizu kao Di Maria ) .
Di Maria je sazrio u svakom smislu , na svijetu nema 10 igraca koji bolje mogu dodati i namiriti sansu od njega , ako i 5 boljih ima ,driblingom je top 3 na svijetu , Bale i Ronaldo mu nisu ni blizu u ta 2 aspekta igre , al su oba bolji sto se golova tice , al et . Presretan sam sto je otisao i mislim da je greska , vidit ce se sve .
Neke stvari je djaba pricati.
S njim se ide iz krajnosti u krajnost
uistinu je bio fenomenalan na toj poziciji zadnjih 6 mjeseci i dao potreban balans takvoj ekipi
ali nije bio nikakav mamojebac na krilu , daleko od toga
slovom i brojom nije rijesio nit imao ikakav impact ni na jednu utakmicu nokaut faze lige prvaka unazad 3 godine(minus ova prosla gdje opet je bio non faktor u dortmundu i prosjecan protiv bayerna)
utakmica protiv atletika u finalu je jedna prava od njega u tom takmicenju
za ove 4 njegove sezone
Pa gledali smo ga svaki dan i mec u Madridu kao krilo
njegovu rabonu i nepostojecu desnu nogu i ulaske u sredinu
i takav je bio nekonstantan vecinu karijere u Madridu
mislis da je sazrio sa 26,5 godina i da ce sad uslijedit 5 godina konstante dominacije gdje bi bio top 5 igraca svijeta ?
e to vidis ne znamo
Znam da je Madrid izabrao idealan momenat za njegovu prodaju i izvukao max maxova za njega.
A sta god uradio u Unitedu , tesko ces reci da je "jeftino prodan"..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Malo mi je glupa ta prica kao on ne zeli igrat u vezi.. Pa ko to pita igraca si zeli igrat . Igrat ce di ga trener stavi i kraj price.
Nego koliku on ima placu? A koliku James?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa imat ce oko 10 mil. sto RM nije mogao svakako ispratit.
James ima 7 mil.
al uzmes u obzir image rights
koje igraci reala za razliku od barcelone djele s klubom
a onda skontas koliko vise na tome zaradi James(pa i sam Real)
jer nije svacijih 5 miliona isto jel
Ronaldo ima 17 mil.
Benzema ima 7 mil.
kad uzmes onaj procenat image rightsa(60,70% koliki je vec)
ronaldo ti na kraju ispadne jeftiniji maltene..
James ima 7 mil.
al uzmes u obzir image rights
koje igraci reala za razliku od barcelone djele s klubom
a onda skontas koliko vise na tome zaradi James(pa i sam Real)
jer nije svacijih 5 miliona isto jel
Ronaldo ima 17 mil.
Benzema ima 7 mil.
kad uzmes onaj procenat image rightsa(60,70% koliki je vec)
ronaldo ti na kraju ispadne jeftiniji maltene..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Naravno da je Real mogao platiti, al nisu htjeli toliko.
Di Maria je prije 4,5 mjeseci potpisao novi ugovor do 2018 godine u kojem mu je povecana plata, sad je trazio da mu se duplo poveca.
Sindrom Ozila
Di Maria je prije 4,5 mjeseci potpisao novi ugovor do 2018 godine u kojem mu je povecana plata, sad je trazio da mu se duplo poveca.
Sindrom Ozila
Poenta je da je Di Maria nedavno potpisao ugovor novi i sad opet želi veću platu. Dobar je igrač i jako koristan i žao mi je što ide, al' šta je tu je bolje nego da sjedi na klupi.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Pa ti stvarno mislis da bi Carlo nezadovoljnog igraca stavio u vezu na stetu Luke ili Kroosa koji bi izgubio svoje mjesto zbog nekog ko ce pokazivati muda Bernabeu?Lillard je napisao/la:Malo mi je glupa ta prica kao on ne zeli igrat u vezi.. Pa ko to pita igraca si zeli igrat . Igrat ce di ga trener stavi i kraj price.
...
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 24 avg 2014, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
En el año 2010, a petición de José Mourinho, llegaron Di María (25) y Özil (15) por 40 millones de €uros. Cuatro años después: 120 millones €. 

Sta ti je veliki trener,kakve igracine je napravio od njihjuanitomaravillaa je napisao/la:En el año 2010, a petición de José Mourinho, llegaron Di María (25) y Özil (15) por 40 millones de €uros. Cuatro años después: 120 millones €.

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
suhi je napisao/la:Sta ti je veliki trener,kakve igracine je napravio od njihjuanitomaravillaa je napisao/la:En el año 2010, a petición de José Mourinho, llegaron Di María (25) y Özil (15) por 40 millones de €uros. Cuatro años después: 120 millones €.

-
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
zipa ovo,mozda su oni i zabili koji go protiv atl.m ali mi nismo skontali
zipa ovo,mozda su oni i zabili koji go protiv atl.m ali mi nismo skontali

- AlfredBorden
- Kontakt:
pero je najveca faca u historiji fudbala, covjece 

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jel u Realu postoje opklade neke, tipa ko izgubi mora u sezonu ući sa što retardiranijom frizurom? Jest da je nemoguće sa trona srušiti prošlosezonskog Benzemu, ali svaka čast Baleu na trudu.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Pa Ozil nije ni zaigrao kod CarlaMozambik je napisao/la:suhi je napisao/la:Sta ti je veliki trener,kakve igracine je napravio od njihjuanitomaravillaa je napisao/la:En el año 2010, a petición de José Mourinho, llegaron Di María (25) y Özil (15) por 40 millones de €uros. Cuatro años después: 120 millones €.

Inace,glupa prodaja.Prodati afirmisanog igraca,a dovesti klinca koji je odigrao 4 dobre utakmice na SP je idiotski posao.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
dobro bola' izadji iz ormara...AlfredBorden je napisao/la:pero je najveca faca u historiji fudbala, covjece

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- AlfredBorden
- Kontakt:
kakvim si ti homo stvarima preokupiran, pravi kules

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
al ga i ti pereš sa ovim parolaškim izjavamaAlfredBorden je napisao/la:pero je najveca faca u historiji fudbala, covjece

fale ti uskličnici na kraju

Pero je najveca faca u historiji Barce 

Njemu ne znaju reci ne
predsednici padaju kapiteni odlaze a sve zbog pere 

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.