Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Reprezentacija Italije
Sissoko, veze ti nemaš. De Rossi je igrač koji daje 200% za Italiju u svakom meču. Odigro je 100-tinjak utak. i zabio 15-ak golova.
De Rossi je doktor nauka na svojoj poziciji! Meni lično najdraži igrač , podcjenjen je dosta od strane svih vjerovatno jer je samo igrao za Romu ali mu svaka čast na tome.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Zna li se koju formaciju ce igrati Conte i koje ce otprilike igrace koristiti?
Sretno im bilo, ali meni ova Italija nikad gore nije izgledala. Vecina ih je vec zagazila u tridesete, a ne znam imaju li 3-4 iole kvalitetna mladica koji ce biti okosnica reprezentacije. A posebno ce biti problematicna odbrana kroz koju godinu, atipicno za talijane da do sad nije isplivao niti jedan kvalitet stoper.
Sretno im bilo, ali meni ova Italija nikad gore nije izgledala. Vecina ih je vec zagazila u tridesete, a ne znam imaju li 3-4 iole kvalitetna mladica koji ce biti okosnica reprezentacije. A posebno ce biti problematicna odbrana kroz koju godinu, atipicno za talijane da do sad nije isplivao niti jedan kvalitet stoper.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Reko je da ce igrati sa 2 krila i 2 napadaca e sad kakva mu je to formacija ne znam...
Garant onda klasična 4-4-2 sa isturenim krilima na lijevoj i desnoj strani.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Cini mi se da je receno da ce igrati 352, samo sto se meni te formacije sa trojicom pozadi uopste ne svidjaju, prevazidjeno je to davno u danasnjem fudbalu.
Sto se krila tice, ne znam da li ce to biti Sciglio - Darmian ili ce recimo staviti Candrevu. Napad bi sad zasad bez Balotellija trebao izgledati Ciro - Saravi.
Sto se krila tice, ne znam da li ce to biti Sciglio - Darmian ili ce recimo staviti Candrevu. Napad bi sad zasad bez Balotellija trebao izgledati Ciro - Saravi.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlCapitano
- Kontakt:
3-5-2 opet.Conte's 11 in training: Buffon / Ranocchia Bonucci Astori (Ogbonna) / Candreva Parolo (Florenzi) DDR Marchisio De Sciglio / Immobile SES.
Izgleda da je Marotta i ovdje upleo prste pa ga tjera da igra formaciju koju Conte neće.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Nema Italija bekova koji bi trčali napad-odbrana 90.minuta za tu 3-5-2. Da se mene pita ja bih stavio klasičnu 4-4-2.
Buffon-Darmian,Ogbonna,Astori/Bonucci,De Sciglio - Insigne,Veratti,De Rossi,Candreva - El Shaarawy,Immobile
Insigne i Candreva kao krila, De Rossi kao fajter/destruktivac i Verrati koji bi kao trebao zamjeniti Pirla, mada nemoguće je to.
Buffon-Darmian,Ogbonna,Astori/Bonucci,De Sciglio - Insigne,Veratti,De Rossi,Candreva - El Shaarawy,Immobile
Insigne i Candreva kao krila, De Rossi kao fajter/destruktivac i Verrati koji bi kao trebao zamjeniti Pirla, mada nemoguće je to.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Boli me ba k, meni je Veratti veća zvijezda danas a šta je De Rossi odigrao ne utiče na ono što je danas.Šta mene briga šta je on prije odigrao, znam ko je danas cijenjeniji i koga traže da kupe, govorim o potražnji a De Rossi još malo pa penzija.Al očito vi to ne možete da svarite, teško vam skontat da neko ima drugačije mišljenje i još hej, došli na forum.Alen1987 je napisao/la:Sissoko, veze ti nemaš. De Rossi je igrač koji daje 200% za Italiju u svakom meču. Odigro je 100-tinjak utak. i zabio 15-ak golova.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- IlCapitano
- Kontakt:
Uglavnom, toliko o tome da su njega transfer politika i ambicije kluba sprječavale da igra 'modernije', sa krilima itd.FaraonTM je napisao/la:Nema Italija bekova koji bi trčali napad-odbrana 90.minuta za tu 3-5-2. Da se mene pita ja bih stavio klasičnu 4-4-2.
Trio kiksera u odbrani garantira sve osim čvrste odbrane. Marchisio može nešto kreirati, ali ne sa De Rossijem i Parolom koji su daleko od tipa igrača kao što su Vidal i Pogba da ga rasterete. A Immobile i SES neće jednu loptu primiti i zadržati u njegovom sistemu naprijed.
Italiji treba promjena, odstupanje od šablona, brža i modernija igra, a u ovoj postavci nemaš bukvalno niti jednog igrača koji će moći sam riješiti utakmicu. Možda SES, ali momak nije nikad igrao ovo što mu se sprema.
Kad budu svi kompletni ja se nadam ovako nečemu:

- IlPrincipe
- Kontakt:
Sta on sad otjerao Balotellija iz reprezentacije ili ?? ne kontam
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne vjerujem, ali se nadam.IlPrincipe je napisao/la:Sta on sad otjerao Balotellija iz reprezentacije ili ?? ne kontam
Mislim da mu je ovo nepozivanje samo 'vaspitna'.
IlCapitano je napisao/la:Uglavnom, toliko o tome da su njega transfer politika i ambicije kluba sprječavale da igra 'modernije', sa krilima itd.FaraonTM je napisao/la:Nema Italija bekova koji bi trčali napad-odbrana 90.minuta za tu 3-5-2. Da se mene pita ja bih stavio klasičnu 4-4-2.
Trio kiksera u odbrani garantira sve osim čvrste odbrane. Marchisio može nešto kreirati, ali ne sa De Rossijem i Parolom koji su daleko od tipa igrača kao što su Vidal i Pogba da ga rasterete. A Immobile i SES neće jednu loptu primiti i zadržati u njegovom sistemu naprijed.
Previše ofanzivno i moderno za Talijane, možda više na 4-5-1 da baca jer 4-3-3 neće biti nikada
Italiji treba promjena, odstupanje od šablona, brža i modernija igra, a u ovoj postavci nemaš bukvalno niti jednog igrača koji će moći sam riješiti utakmicu. Možda SES, ali momak nije nikad igrao ovo što mu se sprema.
Kad budu svi kompletni ja se nadam ovako nečemu:
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- L'Avvocato
- Kontakt:
IlCapitano je napisao/la:3-5-2 opet.Conte's 11 in training: Buffon / Ranocchia Bonucci Astori (Ogbonna) / Candreva Parolo (Florenzi) DDR Marchisio De Sciglio / Immobile SES.![]()
Izgleda da je Marotta i ovdje upleo prste pa ga tjera da igra formaciju koju Conte neće.
Nemoj ga, dobar je Memo
Baš me zanima kako će Italija da djeluje s Conteom na klupi. Formaciju svi igrači već poznaju, samo je pitanje njihove reakcije na Conteov mentalitet. Mada bi to trebalo biti baš pozitivno, jer je u jednoj anketi Gazzette većina igrača izrazila želju da radi sa njim.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
IlPrincipe je napisao/la:Sta on sad otjerao Balotellija iz reprezentacije ili ?? ne kontam
Pa koliko sam ja mogao shvatiti, nije ga zvao jer se mora uigravati i privikavati na novi klub, a protiv Norveske bi ionako bio suspendiran tako da ga se nije isplatilo zvati samo radi jedne prijateljske utakmice.
Mada, moguce da je u jednu ruku "vaspitna", ne mozemo to jos znati.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Italiji će najveći problem u budućnosti biti Pirlov nasljednik.
Takav se uopće ne nazire. De Rossi i Veratti su igračine, ali nisu tipovi igrača kod kojih je lopta uvijek sigurna.
Marchisia da ne spominjem.
Takav se uopće ne nazire. De Rossi i Veratti su igračine, ali nisu tipovi igrača kod kojih je lopta uvijek sigurna.
Marchisia da ne spominjem.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Pa Verratti je upravo preslikana kopija Pirla... malen, cvrst na nogama, jak sa loptom, pasovi vrhunski... jedina igrac na dunjaluku ovakvih karakteristika kao sto je Andreaa, jedini ima fantaziju u nogama... definitivno novi pirlo, a mozda ga I prekuca jer Andreaa u njegovim god I nije bas pruzao ovakve partije...
De rossi je zvijer al je tipican DMC radnik veliki (doduse za jednog zadnjeg veznog I nije los toliko prema naprijed, al nije ni blizu u tom segmentu Marcu) I definitivno ce igrati sa Marchom I Marcom u vezi jer ne vjerujem da ce Conte skartirati Verattia kao sto je radio Prandelli na mlin fudbalskom magu Motti koji je kreativan kao mrtav konj...
Al na koncu opet mislim da nismo culi posljednju rijec od Pirla, I da ce Brada jos uvijek igrati za Italiju I da ce EP biti njegovo posljednje takmicenje u karijeri jer ce mu tada u julu isteci I ugovor sa Juveom I tuto finito karijera...velika karijera...
De rossi je zvijer al je tipican DMC radnik veliki (doduse za jednog zadnjeg veznog I nije los toliko prema naprijed, al nije ni blizu u tom segmentu Marcu) I definitivno ce igrati sa Marchom I Marcom u vezi jer ne vjerujem da ce Conte skartirati Verattia kao sto je radio Prandelli na mlin fudbalskom magu Motti koji je kreativan kao mrtav konj...
Al na koncu opet mislim da nismo culi posljednju rijec od Pirla, I da ce Brada jos uvijek igrati za Italiju I da ce EP biti njegovo posljednje takmicenje u karijeri jer ce mu tada u julu isteci I ugovor sa Juveom I tuto finito karijera...velika karijera...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- IlPrincipe
- Kontakt:
El Shaarawy je zbog lagane povredice pošteđen ovu utakmicu.

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Reprezentacija Italije
Mislim da ce Giovinca staviti od prve. Ne moze igrati sa 2 napadaca koji su nesposobni primiti loptu i nesto s njom uraditi.
Inace, iako je Holandija podmladjena ocekujem njihovu laganu pobjedu. Ova Italija izgleda ocajno.
Inace, iako je Holandija podmladjena ocekujem njihovu laganu pobjedu. Ova Italija izgleda ocajno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.