3-5-2 opet.Conte's 11 in training: Buffon / Ranocchia Bonucci Astori (Ogbonna) / Candreva Parolo (Florenzi) DDR Marchisio De Sciglio / Immobile SES.
Izgleda da je Marotta i ovdje upleo prste pa ga tjera da igra formaciju koju Conte neće.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
3-5-2 opet.Conte's 11 in training: Buffon / Ranocchia Bonucci Astori (Ogbonna) / Candreva Parolo (Florenzi) DDR Marchisio De Sciglio / Immobile SES.
Boli me ba k, meni je Veratti veća zvijezda danas a šta je De Rossi odigrao ne utiče na ono što je danas.Šta mene briga šta je on prije odigrao, znam ko je danas cijenjeniji i koga traže da kupe, govorim o potražnji a De Rossi još malo pa penzija.Al očito vi to ne možete da svarite, teško vam skontat da neko ima drugačije mišljenje i još hej, došli na forum.Alen1987 je napisao/la:Sissoko, veze ti nemaš. De Rossi je igrač koji daje 200% za Italiju u svakom meču. Odigro je 100-tinjak utak. i zabio 15-ak golova.
Uglavnom, toliko o tome da su njega transfer politika i ambicije kluba sprječavale da igra 'modernije', sa krilima itd.FaraonTM je napisao/la:Nema Italija bekova koji bi trčali napad-odbrana 90.minuta za tu 3-5-2. Da se mene pita ja bih stavio klasičnu 4-4-2.
Buffon-Darmian,Ogbonna,Astori/Bonucci,De Sciglio - Insigne,Veratti,De Rossi,Candreva - El Shaarawy,Immobile
Insigne i Candreva kao krila, De Rossi kao fajter/destruktivac i Verrati koji bi kao trebao zamjeniti Pirla, mada nemoguće je to.

Ne vjerujem, ali se nadam.IlPrincipe je napisao/la:Sta on sad otjerao Balotellija iz reprezentacije ili ?? ne kontam
IlCapitano je napisao/la:Uglavnom, toliko o tome da su njega transfer politika i ambicije kluba sprječavale da igra 'modernije', sa krilima itd.FaraonTM je napisao/la:Nema Italija bekova koji bi trčali napad-odbrana 90.minuta za tu 3-5-2. Da se mene pita ja bih stavio klasičnu 4-4-2.
Buffon-Darmian,Ogbonna,Astori/Bonucci,De Sciglio - Insigne,Veratti,De Rossi,Candreva - El Shaarawy,Immobile
Insigne i Candreva kao krila, De Rossi kao fajter/destruktivac i Verrati koji bi kao trebao zamjeniti Pirla, mada nemoguće je to.
Trio kiksera u odbrani garantira sve osim čvrste odbrane. Marchisio može nešto kreirati, ali ne sa De Rossijem i Parolom koji su daleko od tipa igrača kao što su Vidal i Pogba da ga rasterete. A Immobile i SES neće jednu loptu primiti i zadržati u njegovom sistemu naprijed.
Previše ofanzivno i moderno za Talijane, možda više na 4-5-1 da baca jer 4-3-3 neće biti nikada
Italiji treba promjena, odstupanje od šablona, brža i modernija igra, a u ovoj postavci nemaš bukvalno niti jednog igrača koji će moći sam riješiti utakmicu. Možda SES, ali momak nije nikad igrao ovo što mu se sprema.
Kad budu svi kompletni ja se nadam ovako nečemu:
IlCapitano je napisao/la:3-5-2 opet.Conte's 11 in training: Buffon / Ranocchia Bonucci Astori (Ogbonna) / Candreva Parolo (Florenzi) DDR Marchisio De Sciglio / Immobile SES.![]()
Izgleda da je Marotta i ovdje upleo prste pa ga tjera da igra formaciju koju Conte neće.
IlPrincipe je napisao/la:Sta on sad otjerao Balotellija iz reprezentacije ili ?? ne kontam

MrMuscle je napisao/la:Pa Verratti je upravo preslikana kopija Pirla... malen, cvrst na nogama, jak sa loptom, pasovi vrhunski... jedina igrac na dunjaluku ovakvih karakteristika kao sto je Andreaa, jedini ima fantaziju u nogama... definitivno novi pirlo, a mozda ga I prekuca jer Andreaa u njegovim god I nije bas pruzao ovakve partije...
De rossi je zvijer al je tipican DMC radnik veliki (doduse za jednog zadnjeg veznog I nije los toliko prema naprijed, al nije ni blizu u tom segmentu Marcu) I definitivno ce igrati sa Marchom I Marcom u vezi jer ne vjerujem da ce Conte skartirati Verattia kao sto je radio Prandelli na mlin fudbalskom magu Motti koji je kreativan kao mrtav konj...
Al na koncu opet mislim da nismo culi posljednju rijec od Pirla, I da ce Brada jos uvijek igrati za Italiju I da ce EP biti njegovo posljednje takmicenje u karijeri jer ce mu tada u julu isteci I ugovor sa Juveom I tuto finito karijera...velika karijera...
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 6990_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;suhi je napisao/la:Koji smijesan napad,pa balo kakav god da je bolji je od sviju ovih skupa. Njegovo ponasanje na stranu,al u repki je bio dobar i sto se toga tice. Ovaj giovinco ne znam da mu je i u juveu igrao.
I ko je zaza ?
A vidim nesto mi nepoznato,prvi put cujemAndrej je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 6990_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;suhi je napisao/la:Koji smijesan napad,pa balo kakav god da je bolji je od sviju ovih skupa. Njegovo ponasanje na stranu,al u repki je bio dobar i sto se toga tice. Ovaj giovinco ne znam da mu je i u juveu igrao.
I ko je zaza ?
Marco je kompletniji igrac od pirla. I definitivno igrac oko kojeg se mora graditi ova repka.NeverGiveUp je napisao/la:
Daj bola dozovi se koga uspoređuješ sa Pirlom![]()
Daj Bože da Verrati bude upravo to, novi Pirlo, ali trenutno po meni ne bi smio biti ni u toj konverzaciji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.