Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Furymaker
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Furymaker » 10 mar 2010, 23:03

Real Madrid 1 000 000 000€ , C.Ronaldo 94 000 000€ , Kaka 65 000 000€ , Miralem Pjanic neprocjenjivo ! Neke stvari se nemogu kupiti novcem , za sve ostalo tu je Olympique Lyon :)

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 10 mar 2010, 23:03

slika

psssstt

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 10 mar 2010, 23:03

madridista je napisao/la:E da vas pitam vas hajvane što navijate za Barcu Juve Man Utd i ostale male klubove koliko ono Real ima titula Lige Prvaka, aaaaaaaaaa?? da vas čujem
ne znam kolko ima, al znam koju neće uzet :P

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 10 mar 2010, 23:04

:( :( :( od sad navijam za Sttutgart

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 10 mar 2010, 23:04

LBJ MVP je napisao/la:
the scouser je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:mirke **** ti mater u ovom trenutku ne znam kako se zove,ali saznaću takođe iste želje i pellegriniju pa koji je to panj od trenera sa onakvim igračima ne može proć pišljivog lyona,ako ne osvoji la ligu nož ću spremit da ga mučim i čuvaću pare za kartu u jednom pravcu da odem da ga mučim,a na kraju sezone i da dođu pjanić i shrek boli me **** ništa bez wengera ili kapela ili nekog trećeg :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :roll: :evil: :oops: :oops: :oops: :oops: :( :( :( :( :( :( :( :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :roll: :roll: slika
To je taj patriotizam i zelje za uspjehom domacih igraca.Je.bes Mireta,bitno je da Kristina nece u cetvrtinu finala :roll:
**** mi se za patriotizam ja navijam za Real više navijam za Želju i našu repku,ali nću navijat za bayern naprimjer što je hasan igro u njih kad su mi najmrži klub isto tako nit ću za wolfburg navijat niti za lyon
Pa bolje ti je da za nijih navijaš manje ćeš razočarenja imati u životu.Ovo je bruka da neko ko potroši 250 mil eura ne može izbaciti Lyon koji ipak nije vrh evropskog nogometa.Ja sad postavljam pitanje:Hoće li Real uspjeti proći 1/8 finala prije smaka svijeta.Šta vi mislite o tome.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 10 mar 2010, 23:05

madridista je napisao/la:E da vas pitam vas hajvane što navijate za Barcu Juve Man Utd i ostale male klubove koliko ono Real ima titula Lige Prvaka, aaaaaaaaaa?? da vas čujem
Koliko ima u moderno vrijeme ?
Kada novac ne igra toliku ulogu koliko je prije igrao ?
psst , ispali ste od vaseg "pencilina" Lyona :)

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 10 mar 2010, 23:05

to sto ste kupovali,to bi vam Pjanic oprostio,al to sto njega niste, e to ne bi... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 10 mar 2010, 23:05

MElloo je napisao/la::( :( :( od sad navijam za Sttutgart
e oces ih dugo gledat u ovom takmicenju :mrgreen:
i opet,ovi stihovi mi ne izlaze iz glave

Dzaba bilo konja vranih, po livadi razigranih
dzaba bilo sata i salasa
dzaba bilo njiva plodnih, vinograda blagorodnih
dzaba bilo karuca, cilasa
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 10 mar 2010, 23:06

Kad već ne znaš reći ću ti ja.
Ima 9 titula Lige prvaka i NIKAD VIŠE JE NEĆE OSVOJITI.
Furymaker je napisao/la:Neke stvari se nemogu kupiti novcem , za sve ostalo tu je Olympique Lyon :)
FK Pjetlovi

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 mar 2010, 23:06

FRANK RIBERY je napisao/la:
Pa bolje ti je da za nijih navijaš manje ćeš razočarenja imati u životu.Ovo je bruka da neko ko potroši 250 mil eura ne može izbaciti Lyon koji ipak nije vrh evropskog nogometa.Ja sad postavljam pitanje:Hoće li Real uspjeti proći 1/8 finala prije smaka svijeta.Šta vi mislite o tome.

Zavisi kada ce da bude Smak sveta,ako bude pre 2100,ve verujem. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 10 mar 2010, 23:06

To su te nevjerovatne titule koje su osvojili pedesetih,kada ni tvoji roditelji jos nisu bili rođeni,kada je Europa bila u rasulu,kada nikom nije puc'o kur.ac za fudbal.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 10 mar 2010, 23:06

Putuj Evropo nemoj više računati na frankovce,njima je teško taman kako su zaslužili :D Pa moji frankovci ako Bog da Barca ce da brani naslov prvaka Evrope u sred Madrida,a vi nam nećete biti protivnici :D Moje saučešće i glavu gore.Ne bi ni bio fazon da osvojite ligu prvaka u Madridu....pa ja ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 10 mar 2010, 23:06

Slavi ti te titule veceras. :lol: To je jedino sto ostaje. Hala Madrid! :lol:

Ozbiljni klubovi napreduju u takmicenju. Cirkus ostaje cirkus. Tu samo kao fin dekor ovom takmicenju.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 10 mar 2010, 23:06

nije fazon samo pokupovat najbolje ;) ....najsmjesniji klub Real Madrid C.F.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

vedran86
Kontakt:

Post Postao/la vedran86 » 10 mar 2010, 23:06

neznam al znam da se to ove sezone nece povecat :D
HZSA87

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 10 mar 2010, 23:07

Slika govori TISUĆU rijeci. :mrgreen:

slika
#divovi

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 10 mar 2010, 23:07

LBJ MVP je napisao/la:
the scouser je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:mirke **** ti mater u ovom trenutku ne znam kako se zove,ali saznaću takođe iste želje i pellegriniju pa koji je to panj od trenera sa onakvim igračima ne može proć pišljivog lyona,ako ne osvoji la ligu nož ću spremit da ga mučim i čuvaću pare za kartu u jednom pravcu da odem da ga mučim,a na kraju sezone i da dođu pjanić i shrek boli me **** ništa bez wengera ili kapela ili nekog trećeg :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :roll: :evil: :oops: :oops: :oops: :oops: :( :( :( :( :( :( :( :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :roll: :roll: slika
To je taj patriotizam i zelje za uspjehom domacih igraca.Je.bes Mireta,bitno je da Kristina nece u cetvrtinu finala :roll:
**** mi se za patriotizam ja navijam za Real više navijam za Želju i našu repku,ali nću navijat za bayern naprimjer što je hasan igro u njih kad su mi najmrži klub isto tako nit ću za wolfburg navijat niti za lyon
Vidim ti dole u potpisu Dule Vujosevic i Partizan.
Mali, njihovi navijaci se ne ponasaju tako, oni znaju podnijeti poraz ;) ;)
a psovati zvijezdi evropskog nogometa mater na forumu njegove drzave je cisti idiotizam

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 10 mar 2010, 23:08

FRANK RIBERY je napisao/la: Pa bolje ti je da za nijih navijaš manje ćeš razočarenja imati u životu.Ovo je bruka da neko ko potroši 250 mil eura ne može izbaciti Lyon koji ipak nije vrh evropskog nogometa.Ja sad postavljam pitanje:Hoće li Real uspjeti proći 1/8 finala prije smaka svijeta.Šta vi mislite o tome.
mozda kad perez kupi ligu prvaka.......
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 10 mar 2010, 23:08

evo navijač barse će ti reci u zadnjih 8 g nešto se nesjećam a ti do ujutru računaj 71 72 73 74 75 god :mrgreen: :P :lol: MIRALEM PJAANIĆ :o
Zadnja izmjena: harinjo, dana/u 10 mar 2010, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.

HARIS_2
Kontakt:

Post Postao/la HARIS_2 » 10 mar 2010, 23:08

sto igrate onda ako se vadite na to...jednostavno cekajte da vas stignu ostali... :lol: :D

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.