Real samo pokušaje preko Ronalda, dok je u Bayernu Ribery i Robben. Sramotno nakon tolikog uloženog novca ispasti od treće ekipe Francuskog prvenstva.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
sto si naivanSajoni je napisao/la:Putuj Evropo nemoj više računati na frankovce,njima je teško taman kako su zaslužiliPa moji frankovci ako Bog da Barca ce da brani naslov prvaka Evrope u sred Madrida,a vi nam nećete biti protivnici
Moje saučešće i glavu gore.Ne bi ni bio fazon da osvojite ligu prvaka u Madridu....pa ja
Putuj Evropo nemoj više računati na frankovce,njima je teško taman kako su zaslužiliQUARESMA 18<<< je napisao/la:sto si naivanSajoni je napisao/la:Putuj Evropo nemoj više računati na frankovce,njima je teško taman kako su zaslužiliPa moji frankovci ako Bog da Barca ce da brani naslov prvaka Evrope u sred Madrida,a vi nam nećete biti protivnici
Moje saučešće i glavu gore.Ne bi ni bio fazon da osvojite ligu prvaka u Madridu....pa ja
I Uefa kao organizacija , da se prekine taj niz velikih uspjeha i titula , red bi bio da netko drugi osvoji , a ne Real Madrid19TM87 je napisao/la:realov slijedeci transfer Miralem Pjanic
Hahahaahhahaha....Odličan 5!!!Takav sam naslov i očekivao hhahaha...Svaka čast družeFurymaker je napisao/la:quote by marca , madrid sport magazine
Adiós Champions, adiós Pellegrini
Pa ako ti misliš da jeste to je tvoj problem.Niko nije rekao da Lyon nije veliki klub već da nije vrh evropskog nogometa tj. ne može osvojiti Lp.To sam htio da kažem.Wonderkid je napisao/la:Jako ste, jako slabi![]()
@RIBERY
Lyon nije veliki klub![]()
![]()
![]()
Nek je Bayern, smijurija od ekipe
To je tvoje subjektivno mišljenje.Bayern je već osvajao Lp za tvoju informaciju.Nego ko će sad vraćati silne kredite Reala ili će i oni u stečaj ko Portsmouth.Možda će ovi navijači Reala skupljati novac kao za žrtve Haitija.Ova večerašnja katastrofa odgovara zemljotresu jačine 9,5 po rihteru.Wonderkid je napisao/la:U svakom slucaju ce prije osvojit nego Bayern.FRANK RIBERY je napisao/la:Pa ako ti misliš da jeste to je tvoj problem.Niko nije rekao da Lyon nije veliki klub već da nije vrh evropskog nogometa tj. ne može osvojiti Lp.To sam htio da kažem.Wonderkid je napisao/la:Jako ste, jako slabi![]()
@RIBERY
Lyon nije veliki klub![]()
![]()
![]()
Nek je Bayern, smijurija od ekipe
Vjerujem da češ nakon te pregladane tekme ponovo doći na forum i ovaj put provocirati rosonere.Furymaker je napisao/la:hajd hajd , dosta vise
Pustite ih nek slave trofeje .
Sto se mene tice odoh gledati Manchester , dosta od mene provokacija za danas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.