Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Real Madrid 1 000 000 000€ , C.Ronaldo 94 000 000€ , Kaka 65 000 000€ , Miralem Pjanic neprocjenjivo ! Neke stvari se nemogu kupiti novcem , za sve ostalo tu je Olympique Lyon 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:

psssstt
ne znam kolko ima, al znam koju neće uzetmadridista je napisao/la:E da vas pitam vas hajvane što navijate za Barcu Juve Man Utd i ostale male klubove koliko ono Real ima titula Lige Prvaka, aaaaaaaaaa?? da vas čujem

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Pa bolje ti je da za nijih navijaš manje ćeš razočarenja imati u životu.Ovo je bruka da neko ko potroši 250 mil eura ne može izbaciti Lyon koji ipak nije vrh evropskog nogometa.Ja sad postavljam pitanje:Hoće li Real uspjeti proći 1/8 finala prije smaka svijeta.Šta vi mislite o tome.LBJ MVP je napisao/la:**** mi se za patriotizam ja navijam za Real više navijam za Želju i našu repku,ali nću navijat za bayern naprimjer što je hasan igro u njih kad su mi najmrži klub isto tako nit ću za wolfburg navijat niti za lyonthe scouser je napisao/la:To je taj patriotizam i zelje za uspjehom domacih igraca.Je.bes Mireta,bitno je da Kristina nece u cetvrtinu finalaLBJ MVP je napisao/la:mirke **** ti mater u ovom trenutku ne znam kako se zove,ali saznaću takođe iste želje i pellegriniju pa koji je to panj od trenera sa onakvim igračima ne može proć pišljivog lyona,ako ne osvoji la ligu nož ću spremit da ga mučim i čuvaću pare za kartu u jednom pravcu da odem da ga mučim,a na kraju sezone i da dođu pjanić i shrek boli me **** ništa bez wengera ili kapela ili nekog trećeg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Koliko ima u moderno vrijeme ?madridista je napisao/la:E da vas pitam vas hajvane što navijate za Barcu Juve Man Utd i ostale male klubove koliko ono Real ima titula Lige Prvaka, aaaaaaaaaa?? da vas čujem
Kada novac ne igra toliku ulogu koliko je prije igrao ?
psst , ispali ste od vaseg "pencilina" Lyona

to sto ste kupovali,to bi vam Pjanic oprostio,al to sto njega niste, e to ne bi...

Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
e oces ih dugo gledat u ovom takmicenjuMElloo je napisao/la:![]()
![]()
od sad navijam za Sttutgart

i opet,ovi stihovi mi ne izlaze iz glave
Dzaba bilo konja vranih, po livadi razigranih
dzaba bilo sata i salasa
dzaba bilo njiva plodnih, vinograda blagorodnih
dzaba bilo karuca, cilasa
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Kad već ne znaš reći ću ti ja.madridista je napisao/la:E da vas pitam vas hajvane što navijate za Barcu Juve Man Utd i ostale male klubove koliko ono Real ima titula Lige Prvaka, aaaaaaaaaa?? da vas čujem
Ima 9 titula Lige prvaka i NIKAD VIŠE JE NEĆE OSVOJITI.
Furymaker je napisao/la:Neke stvari se nemogu kupiti novcem , za sve ostalo tu je Olympique Lyon
FK Pjetlovi
FRANK RIBERY je napisao/la:
Pa bolje ti je da za nijih navijaš manje ćeš razočarenja imati u životu.Ovo je bruka da neko ko potroši 250 mil eura ne može izbaciti Lyon koji ipak nije vrh evropskog nogometa.Ja sad postavljam pitanje:Hoće li Real uspjeti proći 1/8 finala prije smaka svijeta.Šta vi mislite o tome.
Zavisi kada ce da bude Smak sveta,ako bude pre 2100,ve verujem.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- the scouser
- Kontakt:
To su te nevjerovatne titule koje su osvojili pedesetih,kada ni tvoji roditelji jos nisu bili rođeni,kada je Europa bila u rasulu,kada nikom nije puc'o kur.ac za fudbal.madridista je napisao/la:E da vas pitam vas hajvane što navijate za Barcu Juve Man Utd i ostale male klubove koliko ono Real ima titula Lige Prvaka, aaaaaaaaaa?? da vas čujem
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Putuj Evropo nemoj više računati na frankovce,njima je teško taman kako su zaslužili
Pa moji frankovci ako Bog da Barca ce da brani naslov prvaka Evrope u sred Madrida,a vi nam nećete biti protivnici
Moje saučešće i glavu gore.Ne bi ni bio fazon da osvojite ligu prvaka u Madridu....pa ja 

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Slavi ti te titule veceras.madridista je napisao/la:E da vas pitam vas hajvane što navijate za Barcu Juve Man Utd i ostale male klubove koliko ono Real ima titula Lige Prvaka, aaaaaaaaaa?? da vas čujem

Ozbiljni klubovi napreduju u takmicenju. Cirkus ostaje cirkus. Tu samo kao fin dekor ovom takmicenju.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
nije fazon samo pokupovat najbolje
....najsmjesniji klub Real Madrid C.F.

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
neznam al znam da se to ove sezone nece povecatmadridista je napisao/la:E da vas pitam vas hajvane što navijate za Barcu Juve Man Utd i ostale male klubove koliko ono Real ima titula Lige Prvaka, aaaaaaaaaa?? da vas čujem

HZSA87
- moustapha
- Kontakt:
Vidim ti dole u potpisu Dule Vujosevic i Partizan.LBJ MVP je napisao/la:**** mi se za patriotizam ja navijam za Real više navijam za Želju i našu repku,ali nću navijat za bayern naprimjer što je hasan igro u njih kad su mi najmrži klub isto tako nit ću za wolfburg navijat niti za lyonthe scouser je napisao/la:To je taj patriotizam i zelje za uspjehom domacih igraca.Je.bes Mireta,bitno je da Kristina nece u cetvrtinu finalaLBJ MVP je napisao/la:mirke **** ti mater u ovom trenutku ne znam kako se zove,ali saznaću takođe iste želje i pellegriniju pa koji je to panj od trenera sa onakvim igračima ne može proć pišljivog lyona,ako ne osvoji la ligu nož ću spremit da ga mučim i čuvaću pare za kartu u jednom pravcu da odem da ga mučim,a na kraju sezone i da dođu pjanić i shrek boli me **** ništa bez wengera ili kapela ili nekog trećeg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mali, njihovi navijaci se ne ponasaju tako, oni znaju podnijeti poraz

a psovati zvijezdi evropskog nogometa mater na forumu njegove drzave je cisti idiotizam
- -Barcelona-
- Kontakt:
mozda kad perez kupi ligu prvaka.......FRANK RIBERY je napisao/la: Pa bolje ti je da za nijih navijaš manje ćeš razočarenja imati u životu.Ovo je bruka da neko ko potroši 250 mil eura ne može izbaciti Lyon koji ipak nije vrh evropskog nogometa.Ja sad postavljam pitanje:Hoće li Real uspjeti proći 1/8 finala prije smaka svijeta.Šta vi mislite o tome.
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
evo navijač barse će ti reci u zadnjih 8 g nešto se nesjećam a ti do ujutru računaj 71 72 73 74 75 godmadridista je napisao/la:E da vas pitam vas hajvane što navijate za Barcu Juve Man Utd i ostale male klubove koliko ono Real ima titula Lige Prvaka, aaaaaaaaaa?? da vas čujem

Zadnja izmjena: harinjo, dana/u 10 mar 2010, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
sto igrate onda ako se vadite na to...jednostavno cekajte da vas stignu ostali...madridista je napisao/la:E da vas pitam vas hajvane što navijate za Barcu Juve Man Utd i ostale male klubove koliko ono Real ima titula Lige Prvaka, aaaaaaaaaa?? da vas čujem

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.