Nemam pojma druze. Vidim i ja to. Za ne prepoznat igrace sad i onda.SipakUlicar1922 je napisao/la:Slazem se stobom sto se tice zadnjih pojacanja. Medjutim, sta se desava sa Blagojevicem, Jankovicem, Hebibovicem, Hajdarovicem i svim ostalim starosjediocima koji su zarili i palili prije 4-5 mjeseci? Tu nesto nije uredu. Kako to da su isti igraci "zaboravili" igrati lopte za 4-5 mjeseci? Zasto nema volje, borbe?MostaracVelezovac je napisao/la:Vidi, Feja je dokazao da iznadprosjecni trenerski strucnjak jer svi znamo kakve smo sve ublehe imali na klupi. Ali da li je ukakio motku s ovim pojacanjima - jeste. On je na onoj emisiji Rodjeni Rodjeni emisiji govorio kako je njegova greska da on ne izvlaci najbolje od svojih igraca. Mislim sad da nije. Njegova je greska to sto ih je doveo jer ovi igraci ne znaju bolje i on je iz njih izvukao sve sto oni imaju.
Odbrana i vezni red, pa i do nekle. Al napad, pogotovo desna strana i centar - ja stvarno ne znam sta su oni vidjeli u njima i kako su ovi momci dosli u Velez.
Da li je moguce da je njima toliko trebao Okic da ih pokrene u kontrama i gurne prema golu?