RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MostaracVelezovac » 20 okt 2014, 16:13

SipakUlicar1922 je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Vidi, Feja je dokazao da iznadprosjecni trenerski strucnjak jer svi znamo kakve smo sve ublehe imali na klupi. Ali da li je ukakio motku s ovim pojacanjima - jeste. On je na onoj emisiji Rodjeni Rodjeni emisiji govorio kako je njegova greska da on ne izvlaci najbolje od svojih igraca. Mislim sad da nije. Njegova je greska to sto ih je doveo jer ovi igraci ne znaju bolje i on je iz njih izvukao sve sto oni imaju.

Odbrana i vezni red, pa i do nekle. Al napad, pogotovo desna strana i centar - ja stvarno ne znam sta su oni vidjeli u njima i kako su ovi momci dosli u Velez.
Slazem se stobom sto se tice zadnjih pojacanja. Medjutim, sta se desava sa Blagojevicem, Jankovicem, Hebibovicem, Hajdarovicem i svim ostalim starosjediocima koji su zarili i palili prije 4-5 mjeseci? Tu nesto nije uredu. Kako to da su isti igraci "zaboravili" igrati lopte za 4-5 mjeseci? Zasto nema volje, borbe?
Nemam pojma druze. Vidim i ja to. Za ne prepoznat igrace sad i onda.
Da li je moguce da je njima toliko trebao Okic da ih pokrene u kontrama i gurne prema golu?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 20 okt 2014, 16:27

Tek sada se vidi koliko nam je značio Okić i za igru i za svlačionicu.Podizao je atmosferu, uvijek smo se mogli osloniti na njega kad ne ide i naravno dođemo do zaključka da nema igrača da ga zamjeni.Svi smo očekivali više od Vlade, ali tu su godine a time dolaze i povrede.Posljedice moraju snositi i sportski direktor i Feja.Ali, smatram da se treba istrpiti sada kad nemamo više šansi za tu Europu.Želio bi samo da analiziram ova "pojačanja":
Đokić- kreten, kriv za 2-3 gola, očajan golman, goreg nismo imali.PROMAŠAJ.
Škahić-onako, previše sklon kiksevima, ali mlad je pa eto.Ima vremena.
Hodžić-isto mlad, ali nije pokazao ništa u utakmicama koje je igrao.Kriv za go protiv Travnika.Bespotreban dolazak.PROMAŠAJ.
Nikolić- najbolje pojačanje i jedinog bi ga ostavio u timu.Ima muda za razliku od drugih i igra srcem.POGODAK.
Haurdić-više sam očekivao od njega.Bez borbe, zalaganja i nekog doprinosa igri.PROMAŠAJ.
Popović-koliko god ja njega branio, ispucao je sve moje kredite.Ne zna primiti, dodati loptu znači osnovne fudbalske stvari.PROMAŠAJ.
Vlada-došao kao najveće pojačanje, a ni p od pojačanja.Stalno povrijeđivan.Platili masne pare Olimpicu bez potrebe.PROMAŠAJ.
Mace, Tolić, Barišić nisu odigrali dovoljno utakmica da bi ih ocijenio.Znači pogodili smo samo sa jednim pojačanjem.I mi očekujemo da to pojačanje zamijeni Okića, Letića, Ramovića, Raševića.I naravno na posljetku dobijemo ovakvu igru, rezultate...Nerealno je pričati o Europi bez pokrića i bez sistematskog rada gdje se zna u svako vrijeme gdje je kome mjesto.Cijeli tim je podbacio i ako ode Feja trebaju i oni ići.Manekeni na terenu nam ne trebaju, ali izgleda to nije nikome jasno.Od konkurenata:
Široki, Željo, Zrinjski, Olimpic, Sarajevo=2 boda.Sve je jasno.Željo zrel za poraz, a mi čim izađemo iz Mostara skinemo gaće.To pravi klub i klub koji želi u Europu ne radi.
Bravo i što ste mi zgadili Velež kao i većini RAje.Svaka čast!!!
Potreban mi je odmor od Veleža jer ovo više ne ide ovako.
Pozdrav.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 okt 2014, 16:47

(U-18) VITEZ – VELEŽ 1:3 (1:1)

Igralište NK Rijeka. Gledalaca 40. Glavni sudija: Adnan Grabus (Travnik). Pomoćnici: Nermin Smajlović (Zenica) i Emir Delić (Zenica). Delegat: Franjo Grganović (Novi Travnik). Žuti kartoni: Gudelj (Vitez), Milišić, Peco (Velež). Crveni karton: Omazić (Vitez), Strijelac: 0:1 Đermanović (17), 1:1 Vujica (24), 1:2 Peco (80), 1:3 Vila (85)

VITEZ: Marin Matković, Stanić, Omazić, Gudelj (od 73. Zekić), Marko Matković, Ljubas, Jukić, Vujica, Fišić (od 46. Krezić), Jukić (od 56. Ramljak), Čalić (od 68. Ivoš)

VELEŽ: Voloder, Milišić, Šbanović, Ovnović, Svinajr (od 62. B.Isić), T.Isić, Mešanović, Džemić, Halilović (od 46. Peco), Agić (od 73. Bojčić), Đermanović (od 78. Vila)

(U-16) VITEZ – VELEŽ 1:0 (0:0)

Igralište NK Rijeka. Gledalaca 40. Glavni sudija: Nermin Smajlović (Zenica). Pomoćnici: Adnan Grabus (Travnik) i Emir Delić (Zenica). Delegat: Franjo Grganović (Novi Travnik). Žuti kartoni: Križanović, Ivišić, Lijanović (Vitez), Kalajdžić, Obradović (Velež). Crveni karton: Peša (Vitez), Igor Remetić (Velež). Strijelac: 1:0 Peša (58).

VITEZ: Badrov, Bošatlija (od 70. Jurčević), Babić, Šarić, Vrhovac, Križanović, Sučić (od 46. Marko Lujanović), Vujica, Mario Lujanović (od 55. Džepina), Frljić (od 59. Peša), Ivišić

VELEŽ: Bošnjak, Kozić (od 41. Stajić), Čustović, Alikadić, Ajanić, Ćesir (od 41. Šendro), Obradović, Brkan, Kalajdžić (od 56. Ramadanović), Milanović (od 59. Hondo), Mrgan

fkvelez.ba

Budućnost su nam naša djeca i zato je završetak pomoćnog terena i popratnih objekata primarni cilj za dobijanje kvalitetnih igrača.

znam da ste svi nezadovoljni ali rušiti sve što je dosad urađeno, vratilo bi nas u 2009 godinu. :thumbdown:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 20 okt 2014, 16:54

Jučer sam mislio da igrači Veleža ne mogu ponoviti onaku ne borbenost kao protiv Zrinjskog, ali sam se prevario. Gledaš i osjećaš na svojoj koži kako te tuku, a ne reaguješ :shock: . Ovom tekmom su karte definitivno bačene na stol i sve se vidi, a da se riječ ne progovori.

Da li se varam i da li je ovo skor Veleža u Koldžinoj opštini 0-1-18 :wtf: :? :problem:
SRETAN BROJ - 1725

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 okt 2014, 16:59

@Crvena1981Armija

Vidim da si ljut ali pravo, ali ne treba sada rušiti sve u klubu, zbog pojedinih igrača, koji nisu svjesni težine dresa VELEŽA, jer upravo duđmani iščekuju da će odlaskom NN klub ispasti iz lige, ali uzalud vam trud svirači ;)

Nije VELEŽ NN, niti zavisi od jedne individue, nego je to kolektiv u čijem radu učestvuju mnogi. Polako ljudi, tek smo nedavno posložili neke stvari u klubu, a proces jačanja je odavno započet, i nema stajanja. Sabura, radi se u tišini, i abd ćemo mi uskoro diktirati neke stvari, a na zimu otjerati neke panjeve i praviti tim za buduća vremena.

I meni se na glavu ispela priča o stabilizaciji, ali budimo iskreni, da smo dizali kredite kao neki ne bi nam se znalo za traga, zar ne? :roll: Yebo instant uspjeh, ako nema strategije razvoja, popišaj se na takav rad. :lol:

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 20 okt 2014, 17:06

Nakon utakmice sa nikad losijim Zeljeznicarom, utisak je da se jako slabo radi na fizickoj pripremi ekipe.
Velez na trenutke djeluje kao jako ozbiljna i uigrana ekipa, zna se uloga na terenu svakog igraca, kombinatorika je na visokom nivou, za oko jako lijepo, dok s druge strane sve to padne u vodu zbog nedostatka snage.
Zeljo Velezu ne moze primaknut sto se tice "igranja lopte", ali puno vise trce, trude se, prave pritisak(doduse i sudija je radio za njih ofirno), i rezultat je takav kakav jeste.
Po nekim imenima Velez jako visoko kotira, dobri su to igraci za nase prilike, i ovaj tim zasluzuje Evropu(do koje ce, po meni i doci), ali je jako bitno raditi na spremi ekipe, jer je evidentno da vecina igraca nema snage za 90 min. visokog tempa.

Jusufbegovic je dobar trener, po meni jedan od boljih u nasoj ligi, i treba ga podrzati, kao i igrace.

Mostar u srcu, Velez do groba.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 20 okt 2014, 18:55

@velez_mostar - Iskreno, sve ti mogu solidno prihvatiti ali da je sudija za nas siljio nikako ne mogu.

Onog sudije izrazito cijenim jer je pustao jacu igru, medutim ono sto smo jucer gledali je odradio katastrofalno.
Gdje je god mogao da sjekne igru uradio.

Cak su sudije dva puta katastrofalno pogrijesili, tj svirali offsajd a nigdje ga nije bilo i time dvije akcije nama zajebali...

Zeljo jeste los, prelos, ali tako je to kada se para nema.

Vi ako cete iskreno nesto ocekivati, a ulozeno 0 KM u tim, onda jbg, prevelika ocekivanja imate.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 20 okt 2014, 19:04

velez_mostar je napisao/la:Nakon utakmice sa nikad losijim Zeljeznicarom, utisak je da se jako slabo radi na fizickoj pripremi ekipe.
Velez na trenutke djeluje kao jako ozbiljna i uigrana ekipa, zna se uloga na terenu svakog igraca, kombinatorika je na visokom nivou, za oko jako lijepo, dok s druge strane sve to padne u vodu zbog nedostatka snage.
Zeljo Velezu ne moze primaknut sto se tice "igranja lopte", ali puno vise trce, trude se, prave pritisak(doduse i sudija je radio za njih ofirno), i rezultat je takav kakav jeste.
Po nekim imenima Velez jako visoko kotira, dobri su to igraci za nase prilike, i ovaj tim zasluzuje Evropu(do koje ce, po meni i doci), ali je jako bitno raditi na spremi ekipe, jer je evidentno da vecina igraca nema snage za 90 min. visokog tempa.

Jusufbegovic je dobar trener, po meni jedan od boljih u nasoj ligi, i treba ga podrzati, kao i igrace.

Sve to osim da je sudija za njih sudio. Nit za njih nit protiv njih. Podijelio 5-6 zutih kartona Zelji i svaki je zasluzen. Najdrazi mi je bio onaj u kaznenom prostoru kad se bacio delegat na travu pa popushio zuti radi simuliranja.
Velez nije izgubio radio sudije niti radi kradje Zelje. Velez je izgubio jer se nije trudio dovoljno.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 20 okt 2014, 19:24

Ja sam davno rekao da je uprava te svoje "rezultate" sakrila iza boda protiv Sarajeva, pobjedom protiv Drine. Pa mi onog jadnog Olimpica nismo mogli dobit, najopasniji su bili kad im je Muharemovic 2 puta u ofsajdu bio i presudi Pejic . Pejic koji je sa 30 cm fulio priliku u derbiju. Haurdic ne moze igrati ni u Dracevicama, gadjala bi ga raja sa tribina jajima jer dribla, sebican je i izgubi loptu i baci se. Ukratko sam vam opisao njegov stil igre. Meni je Janka najdrazi igrac i trenutno najbolji, ali ga povreda muci (to sam od njega saznao) dugo i koci ga da igra. Nikolic takodjer jak igrac, po meni Blagojevic uz Jankovica cine motor ekipe, ostalo nista

P.S. Ko vodi emisiju Rodjeni, rodjeni ? Treba ono bojkotovat obavezno. Em sto nije objektivan, nego jos i namece neke svoje teorije na koju Jusufbegovic kaze :"da, tako je" jer nisam cuo ni da se jedan trener protivio nekom misljenju na TV i slicno. Istina, svaka mu je na mjestu ali nije objektivan nimalo, da ima tu neke podrske od njegove strane nego ospe paljbu po svima, najmanje izvjestaja sa utakmice

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 20 okt 2014, 19:40

Vi ste kao i mi u sezonama kad smo ko bili u igri za Euro. Kad treba da se dobije NEKO za neki preokret na tabeli ili samopouzdanje bodova NEMA bio to Zeljo ili Radnik jednostavno se desi.

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 20 okt 2014, 20:09

AlemC85 je napisao/la:@Crvena1981Armija

Vidim da si ljut ali pravo, ali ne treba sada rušiti sve u klubu, zbog pojedinih igrača, koji nisu svjesni težine dresa VELEŽA, jer upravo duđmani iščekuju da će odlaskom NN klub ispasti iz lige, ali uzalud vam trud svirači ;)

Nije VELEŽ NN, niti zavisi od jedne individue, nego je to kolektiv u čijem radu učestvuju mnogi. Polako ljudi, tek smo nedavno posložili neke stvari u klubu, a proces jačanja je odavno započet, i nema stajanja. Sabura, radi se u tišini, i abd ćemo mi uskoro diktirati neke stvari, a na zimu otjerati neke panjeve i praviti tim za buduća vremena.

I meni se na glavu ispela priča o stabilizaciji, ali budimo iskreni, da smo dizali kredite kao neki ne bi nam se znalo za traga, zar ne? :roll: Yebo instant uspjeh, ako nema strategije razvoja, popišaj se na takav rad. :lol:
Drug nakon 3 gostovanja protiv Širokog, kona i Želje i igre koju sam vidio ono je za protjerati sve od direktora igrača,trenera pa do čistačice.Koliko god je uprava uradila dobrog(i hvala joj za to) uprskala je to u ovim zadnjim mjesecima.Ova uprava završava mandat(4 godine) i slijedi skupština koja će biti bar ja tako mislim veoma burna.
Govorimo evo već 20 gdina slijedeća godina je naša, ali nigdje tog pomaka.RAji je dosta više raznih izmišljotina i nikakvog rezultatskog napretka.Ponovo gubimo od Želje, Širokog, kona...Sjeti se prošle sezone, nije bilo negativnih stvari, RAja se počela vraćati na tribine i umjesto da nastavimo tako mi sve uprskamo.
N.N je neko od koga smo mi zavisili htjeli mi to priznati ili ne.On se sve pitao i rukovodio.Ova godina je bila biti ili ne biti za izlazak u Europu(nadam se da znaš što), ali nema ništa od toga.
Sportskog direktora na zimu moramo promijeniti jerr se vidi da ne zna, ne može...
I za kraj samo bih volio da priupitam manekene:
STIDITE LI SE :?: :?: :?:
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 20 okt 2014, 20:41

Ovo je velika 0...pa ljudi moji na svim gostovanjima do sad samo 16 udaraca prema golu od toga ne znam jeli ih pet bilo u okvir gola (Sarajevo 2) (Celik 8) (Siroki 3) (Zrinjski 0) (Zeljo 3) i hocemo Evropu :( :nene: Nismo u Sirokom, Kosevu, BanjaLuci, Zenici, Tuzli, na Grbavici, pod BB, dobili ima 20 godina i hocemo neki iskorak..Navedite mi na ovim gostovanjima kad smo zadnji put dobili (ne racunajuci kup)...Dno dna :crazy: :oops:

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 20 okt 2014, 20:45

pravnik1981 je napisao/la:Ovo je velika 0...pa ljudi moji na svim gostovanjima do sad samo 16 udaraca prema golu od toga ne znam jeli ih pet bilo u okvir gola (Sarajevo 2) (Celik 8) (Siroki 3) (Zrinjski 0) (Zeljo 3) i hocemo Evropu :( :nene: Nismo u Sirokom, Kosevu, BanjaLuci, Zenici, Tuzli, na Grbavici, pod BB, dobili ima 20 godina i hocemo neki iskorak..Navedite mi na ovim gostovanjima kad smo zadnji put dobili (ne racunajuci kup)...Dno dna :crazy: :oops:
Tako je, mi smo još miljama daleko od Europe :cry:
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 20 okt 2014, 20:47

Yebote mi pustili Jusufbasica ,Rasevica i Ramovica a doveli ove kloceve,daleko bolje bi bilo da su oni ostali.Samo smo unazadili igru jer je Rasovic trco za 3-icu a Ramovic i Jusuf su potez igraci(mada ni oni nisu neki igraci ali su puno bolji od novopridoslih)

Ja mislim da nije toliki problem fizicka kondicija koliko motivacija i zelja za uspjehom i rezultatom.Oni kako igraju izgleda isto ko da ih boli racku hoce li dobiti ili izgubiti. :roll: Recimo juce ostalo jos 10-tak minuta do kraja,gubimo 1:0 a oni se vuku po terenu ko da vode,nema nikakve zurbe sa vracenjem lopte u igru,nema velikog pritiska,lopta se vraca nazad umjesto da se krene na sve ili nista.Nisu mi jasni nikako,izgledaju isto ko da nece da napanu svim snagama nego ono sve nesto stihijski,i cim se zeljin igrac zaleti prema nemu on stane i vraca loptu nazad ili je nabije dje bilo. :problem:

Svi se slazemo da ovi igraci mogu puno vise dati a ne daju iz nekog razloga :? ,koji je to razlog treba se ispitati.Jesu li problem pare (sumnjam) je li problem neka svadja unutar svlacionice(ne znam) je li igraci imaju problem sa trenerom(ne znam) je li im receno da od evrope preko prvenstva nema nista (pa igraju ko preko qurca)moguce ali ne vjerujem...Mislim da ipak imamo solidnu ekipu ali oni to ne prikazuju na terenu.Trebalo je da igraju jos bolje nego lani a oni igraju daleko losije nego lani.Sevkin odlazak jeste hendikep ali ipak mislim da to nije toliki razlog da igraju slabo ovu sezonu i neizainteresovano.
Ne mogu se vise sekirati,nek se gone u qrac i oni i njihova igra.Bilo je i mnogo gorih momenata za klub pa sam ostao uz klub pa cu i sada.Treba sacekati pauzu pa viditi sta i kako.Ako izborimo polufinale kupa onda bi to bio tracak nade da mozemo u Evropu,ali ne sa sadasnjim sastavom.U slucaju da izborimo polufinale ,barem 5-torica poslati u 3pm iz kluba a dovesti 3 prava pojacanja i onda se mozemo nesto nadati.Sa ovim pojedinim klocevima ne mozemo igrati ni na bajramskom turniru a kamo li u evropi. :evil:

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 20 okt 2014, 21:33

velez_mostar je napisao/la:Nakon utakmice sa nikad losijim Zeljeznicarom, utisak je da se jako slabo radi na fizickoj pripremi ekipe.

Brato ja se u neku ruku slažem da Feja jest dobar trener Ali ako on vidi da Pojedinci ne mogu meda ili nemaju želje za igrom daj Im bola ispisnice Nek idu u PM da mi je brat . A Feja ništa tj isto ko da je i njemu svejedno pa se kriljučio parazitima i blavorima! I on je zajedno s njima u sivilu Nek se trzne I on mali ako ne zbog Velež- a onda radi sebe jer s ovakvim igrama i pristupom jazavaca Feja lagano gubi svoj autoritet Trenera. Ko ne valja osdtraniti ga I gotovo, počev od Tane , Mrkve i ostali ublehaša. Samo se prosipaju izjavama na TV te gradimo ovo te gradimo ono... Imamo dobar tim... Jašta za naslovne strane AVAZ-a sve "manekeni" . Samo brukaju instituciju zvana Velež :evil: :silent: :bih:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 20 okt 2014, 21:36

Crvena1981Armija je napisao/la:
pravnik1981 je napisao/la:Ovo je velika 0...pa ljudi moji na svim gostovanjima do sad samo 16 udaraca prema golu od toga ne znam jeli ih pet bilo u okvir gola (Sarajevo 2) (Celik 8) (Siroki 3) (Zrinjski 0) (Zeljo 3) i hocemo Evropu :( :nene: Nismo u Sirokom, Kosevu, BanjaLuci, Zenici, Tuzli, na Grbavici, pod BB, dobili ima 20 godina i hocemo neki iskorak..Navedite mi na ovim gostovanjima kad smo zadnji put dobili (ne racunajuci kup)...Dno dna :crazy: :oops:
Tako je, mi smo još miljama daleko od Europe :cry:
Ako ništa možemo do Opuzena , Ploče Kardeljevo
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 20 okt 2014, 21:39

solidna ekipa sa dobrim trenerom,ali za Evropu se mora uzeti i neki bod u gostima i uopste nije istina da je sudija sudio za nas...
Manijaci Zeljini

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 okt 2014, 22:01

Filozofija je čudo. Najjači su mi postovi pred Želju. Parafraziram.. očekivamo pobjedu, može se desiti neriješeno, neće biti ni veliko razočarenje ako izgubimo. Ludilo. Mislim da bi bilo dobro da navijači konačno skontaju šta hoće od ovog kluba. Smiješno mi je iz kola u kolo tješenje i čekanje igre koje nema, i kvaliteta kojeg nema.

Gol koji smo primili protiv Željezničara je u najmanju ruku smiješan. Naši zoniraju na 20m od gola. Trči 4 Željina igrača u 16, ovi zoniraju. Ludilo. Loptu prima Tomić s lijeve strane, naš igrač, obrambeni igrač u fantastičnoj poziciji u potencijalnom zatvaranju šuta, ovaj ga pušta da ga lomi i daje gol lijevom nogom u suprotni ugao umjesto da ga izgura do kornera. Mlako, bezidejno, malaksalo.

Evropski Velež, bravo momci, bravo. Vi sanjajte i dalje, a ja ću da se probudim. Zapravo, budan sam od prvog kola. Kome je malo sna, nek' samo nastavi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 20 okt 2014, 22:43

Svaka cast onom momku sto je dosao na tekmu sa stakama :bow: :tokralju: :tokralju: :bih:

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 20 okt 2014, 22:48

arelinho je napisao/la:Svaka cast onom momku sto je dosao na tekmu sa stakama :bow: :tokralju: :tokralju: :bih:
Inace je dosao direkt iz Fojnice RAja prosle godine skupljala pare za lijecenje :D

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []