RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Hebibovic 2 gola, dvije asistencije ? KO JE BABO ?
Vladavic uta tataaaadrakensang je napisao/la:Hebibovic 2 gola, dvije asistencije ? KO JE BABO ?

- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Neću još da ga pohvalim, vadio mi je živce od početka sezone, ali čestitke na današnoj igri.Bio je jedan od najgorih protiv Širokog, kona, Želje znači protiv svih većih timova.Ali, poznato je da svi naši igrači imaju strah od velikih ekipa i protiv njih uvijek igramo loše.Najviše bih volio kad bi se Ani vratio u formu od prošle sezone kad je odlučivao utakmice svojim golovima.Nadam se da je ovo početak njegovih dobrih igara i golova, jer se ne može ovako prodati nigdje.Valjda je shvatio i napravio prekretnicu.Vidićemo to u Tuzli.
Zvonke postao nezamjenjivi član prve postave
Apsolvirali Vitez, slijedi Sloboda.Biće teško.Pritisak sa tribina, igra u kost.Kvalitetniji smo od njih i samo dobra psihička priprema i ne bi trebalo biti problema.Samo je pitanje da li ćemo posrnuti kao protiv Želje i kona.
Zvonke postao nezamjenjivi član prve postave

Apsolvirali Vitez, slijedi Sloboda.Biće teško.Pritisak sa tribina, igra u kost.Kvalitetniji smo od njih i samo dobra psihička priprema i ne bi trebalo biti problema.Samo je pitanje da li ćemo posrnuti kao protiv Želje i kona.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
Prije svega cestitke za jucerasnju pobjedu Rodjenih i da abd u narednu subotu ponovimo igru i zalaganje protiv fukara i oderemo momacki.
Nakon slabo odigrane utakmice protiv Zelje, u jednom od komentara napomenuo sam da je Mirza za Popovica Rud van Nilsteroj i drago mi je da je ti juce i Feja skontao, pa se nadam da ce mu od sada davati vise prostora i minuta u utakmici.
Sto se tice padobranaca Jugenda i white 1950, nadam se da su naucili lekciju i u buduce bez provokacija na forumu RSD Velez
.
Nakon slabo odigrane utakmice protiv Zelje, u jednom od komentara napomenuo sam da je Mirza za Popovica Rud van Nilsteroj i drago mi je da je ti juce i Feja skontao, pa se nadam da ce mu od sada davati vise prostora i minuta u utakmici.
Sto se tice padobranaca Jugenda i white 1950, nadam se da su naucili lekciju i u buduce bez provokacija na forumu RSD Velez

FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:
Evo raja i mene ne pamtim majke mi kad sam zadnji put pisao, ali pratio sam sva ova dešavanja. Prvo pozz ovoj raji redom. Čestitam našim Rođenim na ubjedljivoj pobjedi juče, bio je brate i vakat više.
Naletih negdje na ovu sliku, pa da ovi matani što dođu na našu temu, kad je vide samo zaobiđu svetinju.
.
Forzza Velež!
Naletih negdje na ovu sliku, pa da ovi matani što dođu na našu temu, kad je vide samo zaobiđu svetinju.

Forzza Velež!
- pravnik1981
- Kontakt:
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 1843_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ajde RAja Svi na Tusanj !
Ajde RAja Svi na Tusanj !
- pravnik1981
- Kontakt:
Novi artikli dostupni u KN Red Army...kape i pisani salovi...dodjite uplatite gostovanje u tuzlu i kupite usput !
edgardavids je napisao/la:Evo raja i mene ne pamtim majke mi kad sam zadnji put pisao, ali pratio sam sva ova dešavanja. Prvo pozz ovoj raji redom. Čestitam našim Rođenim na ubjedljivoj pobjedi juče, bio je brate i vakat više.
Naletih negdje na ovu sliku, pa da ovi matani što dođu na našu temu, kad je vide samo zaobiđu svetinju..
Forzza Velež!
Gledam starog svaki dan u kuci,ne moras nam Icu stavljati!

Danas kad ga povedem na utakmicu vise od mene pjeva vi ste nasa severina...tako to dodje i prodje,nista u zivotu nije vjecno,naglasak na ono nekada!

Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
Vala nidje veze, da navija za jedan pa predje za drugi klub, jos gradski rivalicrnov je napisao/la:edgardavids je napisao/la:Evo raja i mene ne pamtim majke mi kad sam zadnji put pisao, ali pratio sam sva ova dešavanja. Prvo pozz ovoj raji redom. Čestitam našim Rođenim na ubjedljivoj pobjedi juče, bio je brate i vakat više.
Naletih negdje na ovu sliku, pa da ovi matani što dođu na našu temu, kad je vide samo zaobiđu svetinju..
Forzza Velež!
Gledam starog svaki dan u kuci,ne moras nam Icu stavljati!![]()
Danas kad ga povedem na utakmicu vise od mene pjeva vi ste nasa severina...tako to dodje i prodje,nista u zivotu nije vjecno,naglasak na ono nekada!

Al sta god on pjevao ili neko drugi, ipak nikad on nece zaboraviti Velež i to provedeno vrijeme, a to sad je sve na silu

ps. ne mozes reci onda da ne igra politka kod vas veliku ulogu
- primasquadra
- Kontakt:
ma po meni je ovo sramotno za tog lika a ne za nas . stvarno klub za koji navijaš to se nemože tek tako promjeniti ...
EDIT : stvarno KAKO GA NIJE STID i nas i vas **** se s majkom
EDIT : stvarno KAKO GA NIJE STID i nas i vas **** se s majkom

Dokaz da bi i rođenu majku prodali.crnov je napisao/la:edgardavids je napisao/la:Evo raja i mene ne pamtim majke mi kad sam zadnji put pisao, ali pratio sam sva ova dešavanja. Prvo pozz ovoj raji redom. Čestitam našim Rođenim na ubjedljivoj pobjedi juče, bio je brate i vakat više.
Forzza Velež!
Gledam starog svaki dan u kuci,ne moras nam Icu stavljati!![]()
Meni je jednostavno nezamislivo da navijam za jedan klub čitav život i da odjednom krenem navijat za drugi preko noći, i to gradski rival

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Hajde,bilo prošlo.
Sad u Tuzlu po tri boda.Po svemu smo favoriti i naravno,jedino tri boda dolaze u obzir.
Vidimo kako se zrinski,Željo i ostali lagano nose u gostima sa slabijim od sebe,i mi trebali konačno.
Sad u Tuzlu po tri boda.Po svemu smo favoriti i naravno,jedino tri boda dolaze u obzir.
Vidimo kako se zrinski,Željo i ostali lagano nose u gostima sa slabijim od sebe,i mi trebali konačno.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Juniori: Velež - Sloboda 2:2
Kadeti: Velež - Sloboda 0:2
Kadeti: Velež - Sloboda 0:2
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
- Interni moderator
- Kontakt:
tacno,nema smijesnije teme od ovetepsija je napisao/la:Hajde,bilo prošlo.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
RAja zamolio bi vas da ove sedmice ne idete na njhovu temu.Već su počele provakcije, nemojmo se spuštati na njihov nivo.
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
Mislio sam da se trollanje banuje.staragarda je napisao/la:tacno,nema smijesnije teme od ovetepsija je napisao/la:Hajde,bilo prošlo.
Vidimo kako se zrinski,Željo i ostali lagano nose u gostima sa slabijim od sebe,i mi trebali konačno.![]()
..gdje ces bolan u istu recenicu stavit vas sa zrinjom,zeljom,sirokim a pogotovo pitarima....komedija prava...cuj,jedino 3 boda dolaze u obzir
![]()
..nas je na Tusnju siroki dobio 0 1,seljo 1 2, a zrinjskog smo uzeli...jos samo cekam da danas,sutra,prekosutra invaziju najavite
![]()
...morate se malo spustit...puno vas lozi onaj skobalj...vi ste jedan prosjecan domacinski prvoligas i tesko cete vi ikoga lagano dobit na strani...vidis da se sarajevo muci na strani sa onim svemirskim brodom od ekipe a kamoli vi...i da vam pohvalim tribinu...boga mi odlicno danas...skoro 50 ljudi
....bilo vas je samo duplo manje nego nas u banjaluci...al ide ta euforija fino
Ako ti smeta što je napisao da smo favoriti to nije naš problem i ne moramo čitati tvoja sranja svaki dan

- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Kako si ti glup frajer.Tepsija samo kaže da bismo trebali početi donositi bodove sa gostovanja je do sada imamo samo 1.Mi se možemo uspoređivati sa njima jer smo među 5 najboljih ekipa, a vama ostaje uspoređivanje sa Mladosti,Radnikom...I nemoj molim te više dolaziti ispadaš glup, osim ako ti to nije u cilju.staragarda je napisao/la:tacno,nema smijesnije teme od ovetepsija je napisao/la:Hajde,bilo prošlo.
Vidimo kako se zrinski,Željo i ostali lagano nose u gostima sa slabijim od sebe,i mi trebali konačno.![]()
..gdje ces bolan u istu recenicu stavit vas sa zrinjom,zeljom,sirokim a pogotovo pitarima....komedija prava...cuj,jedino 3 boda dolaze u obzir
![]()
..nas je na Tusnju siroki dobio 0 1,seljo 1 2, a zrinjskog smo uzeli...jos samo cekam da danas,sutra,prekosutra invaziju najavite
![]()
...morate se malo spustit...puno vas lozi onaj skobalj...vi ste jedan prosjecan domacinski prvoligas i tesko cete vi ikoga lagano dobit na strani...vidis da se sarajevo muci na strani sa onim svemirskim brodom od ekipe a kamoli vi...i da vam pohvalim tribinu...boga mi odlicno danas...skoro 50 ljudi
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
staragarda je napisao/la:tacno,nema smijesnije teme od ovetepsija je napisao/la:Hajde,bilo prošlo.
![]()
![]()
se vidjamo u subotu

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
- Interni moderator
- Kontakt:
znaci stizete....ANTIFA ! je napisao/la:staragarda je napisao/la:tacno,nema smijesnije teme od ovetepsija je napisao/la:Hajde,bilo prošlo.
![]()
![]()
se vidjamo u subotu

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
pojavite se i vi jednom ovde neće vam ništa bit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.