cisto sumnjam...strah od 7c je ipak jaci...nas danas 80 u bl...vas kucivm22 je napisao/la:pojavite se i vi jednom ovde neće vam ništa bit.

a inace ste redovni na Tusnju bili

cisto sumnjam...strah od 7c je ipak jaci...nas danas 80 u bl...vas kucivm22 je napisao/la:pojavite se i vi jednom ovde neće vam ništa bit.
staragarda je napisao/la:cisto sumnjam...strah od 7c je ipak jaci...nas danas 80 u bl...vas kucivm22 je napisao/la:pojavite se i vi jednom ovde neće vam ništa bit.![]()
a inace ste redovni na Tusnju bili![]()
...bjeri tamo..bjeri,bjeri
![]()
Vi se nikad niste pojavili ovde.staragarda je napisao/la:cisto sumnjam...strah od 7c je ipak jaci...nas danas 80 u bl...vas kucivm22 je napisao/la:pojavite se i vi jednom ovde neće vam ništa bit.![]()
a inace ste redovni na Tusnju bili![]()
...bjeri tamo..bjeri,bjeri
![]()
ima da sijeva na sve strane.staragarda je napisao/la:joj,kakvog ce cicanja bit do subote![]()
![]()
..ufff jedva cekam
uf,uf....posteno pa ko koga z.a.j.e.b.osamo_lijevo je napisao/la:ima da sijeva na sve strane.staragarda je napisao/la:joj,kakvog ce cicanja bit do subote![]()
![]()
..ufff jedva cekam
![]()
Aco ce imati pune ruke posla
ima negdje slika s još jednog gostovanja, al' nigdje ne mogu da je nađem, tad su zapravo bili na tribini, tamo gdje je Vsamo_lijevo je napisao/la:kako nisu bili u Mostaru?
Zar se ne sjecate kada su pogresno napisali ime onog navijaca Lacija sto je ubijen.
bolje bi ti bilo bjelopoljac da si kakve skole zavrsio i malo opismenio..a ne ovako,majka mu staraMostarac1971 je napisao/la:Što su ovi Srebreničani ( Tuzlaci) zakržljali dok su bili u PLFBiH ...nije im lahko nikako valjalo Je po kojekakvim kozjim propancima I vrletima igrati nije ni čudo što su zadundili Mašala.... Zdravo Je piti kozije mljeko to se vidi ali oni su ga previše konzumirali I otišlo I'm na Mozak.Koja pogana sorta ljudi !![]()
Ko mu govori za školustaragarda je napisao/la:bolje bi ti bilo bjelopoljac da si kakve skole zavrsio i malo opismenio..a ne ovako,majka mu staraMostarac1971 je napisao/la:Što su ovi Srebreničani ( Tuzlaci) zakržljali dok su bili u PLFBiH ...nije im lahko nikako valjalo Je po kojekakvim kozjim propancima I vrletima igrati nije ni čudo što su zadundili Mašala.... Zdravo Je piti kozije mljeko to se vidi ali oni su ga previše konzumirali I otišlo I'm na Mozak.Koja pogana sorta ljudi !![]()
![]()
...vidis ti kako ono zna sve oko kozijeg mlijeka
![]()
...da se lijepo sredite kad u subotu krenete za TUZLU
...a kad stignete za ruke da se drzite...da se ne pogubite,ne dao Bog
![]()
Kakve su to provokacije matere ti ? Zašto se spuštati na taj nivo ? Ccc.Mostarac1971 je napisao/la:Dok si se ti čuvao za ruke i ulazio u slobodnu teritoriju pobjegle sve koze od tebe .... Vonjaš na izmet sopstveni
lupas gluposti...to vam je izgleda prelazno od onog skobalja...hajd ti everton prati ...nije ova prica za tebeGoodison je napisao/la:Kakve su to provokacije matere ti ? Zašto se spuštati na taj nivo ? Ccc.Mostarac1971 je napisao/la:Dok si se ti čuvao za ruke i ulazio u slobodnu teritoriju pobjegle sve koze od tebe .... Vonjaš na izmet sopstveni
A ovaj dečko se ne sjeća da te iste Fukare nisu do '' jučer'' išle skoro nigdje na gostovanja. Nekada bi skoknuli do Gradačca, Orašja, Koševa i to bi bilo to. Barem jednu sezonu odradite kako treba pa onda fino svratite pa serite po nama.
[youtube][/youtube]
Najjači ste care nemate premca, samo poćeraj!staragarda je napisao/la: lupas gluposti...to vam je izgleda prelazno od onog skobalja...hajd ti everton prati ...nije ova prica za tebe
cini mi se da je malo kraci od glavnog terena. mene zanima da li ce se postaviti novi golovi, nove mreze, nove klupe za rezerve. ne vjerujem da necemo dobiti uz pomocni teren i popratne objekte.SipakUlicar1922 je napisao/la:RAja kanite se coravog posla sa kosarkarcima, fudbal je za njih strano tijelo. Samo hrabro u subotu i gurnuti ih na samo dno tabele.
Mozeli mi neko reci, ko je dobro upucen, kolike su mjere pomocnog igralista (gdje se postavlja vjestacka trava)? Sudeci po satelitskim slikama (google maps) i licnoj procjeni kada pratim treninge omladinskog pogona djeluje mi dosta uzi i kraci od glavnog terena? Pitanje je da li ce se utakmice na njemu uopste moci igrati ili ce sluziti samo za treniranje?
Neznam, mislim da je dosta uzi nego kraci od glavnog terena (koji takodjer nije dovoljno dug i sirok). Odlicno je sto se gradi, samo me strah da ce igraliste doci na 80 x 50 metaraAlemC85 je napisao/la:cini mi se da je malo kraci od glavnog terena. mene zanima da li ce se postaviti novi golovi, nove mreze, nove klupe za rezerve. ne vjerujem da necemo dobiti uz pomocni teren i popratne objekte.SipakUlicar1922 je napisao/la:RAja kanite se coravog posla sa kosarkarcima, fudbal je za njih strano tijelo. Samo hrabro u subotu i gurnuti ih na samo dno tabele.
Mozeli mi neko reci, ko je dobro upucen, kolike su mjere pomocnog igralista (gdje se postavlja vjestacka trava)? Sudeci po satelitskim slikama (google maps) i licnoj procjeni kada pratim treninge omladinskog pogona djeluje mi dosta uzi i kraci od glavnog terena? Pitanje je da li ce se utakmice na njemu uopste moci igrati ili ce sluziti samo za treniranje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.