RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la staragarda » 26 okt 2014, 23:42

vm22 je napisao/la:pojavite se i vi jednom ovde neće vam ništa bit.
cisto sumnjam...strah od 7c je ipak jaci...nas danas 80 u bl...vas kuci :?
a inace ste redovni na Tusnju bili :urnebes: :urnebes: ...bjeri tamo..bjeri,bjeri :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 26 okt 2014, 23:45

staragarda je napisao/la:
a inace ste redovni na Tusnju bili :urnebes: :urnebes: ...bjeri tamo..bjeri,bjeri :urnebes: :urnebes:

Vidi im price reko bi covjek Delije kolko se pusu ohanite malo vi ste kao grupa 0 obicna , sabani najveci :)
Primjer - protiv Zrinjskog sabani se nisu pojavili na tribini - vrhunac sabanizma i nesto ce kao oni napast , a bruko moja :crazy:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 26 okt 2014, 23:45

Vi se nikad niste pojavili ovde.
Kad napravite jednom u svojoj historiji bar jedno gostovanje kakvo je pravio "7c" onda se javite.
U nas je bar 7c, a kad vas ode četvero na gostovanje šta je onda to ? Domar i 3 čistačice.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 26 okt 2014, 23:54

kako nisu bili u Mostaru?
Zar se ne sjecate kada su pogresno napisali ime onog navijaca Lacija sto je ubijen.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 27 okt 2014, 00:11

Znaci pocelo je hahaha oprostite mi ja pamtim samo jedno gostovanje red army posle rata i to kada ste ispali cini mi se..na istoku bili..jedno 20 ljudi...i to je to...cuj ovog svemirca velez u top pet....ppgledaj vas raspored kuci...i nas...sabane uzeli ste jedan bod na strani...strasni velez...dolazi vam na proljece zeljo...zrinjski...siroki...sarajevo...mpgli bi dobiti po usima na proljece posteno...smijem se okladiti da ce na kraju bod dva razlike izmedju nas biti na ljeto...kakav crni velez i top pet
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 okt 2014, 00:21

joj,kakvog ce cicanja bit do subote :D :D :D ..ufff jedva cekam :D

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 27 okt 2014, 00:24

Jao padobranaca mila majko ... :facepalm:
Anti Nakarada

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 27 okt 2014, 00:26

staragarda je napisao/la:joj,kakvog ce cicanja bit do subote :D :D :D ..ufff jedva cekam :D
ima da sijeva na sve strane. :D
Aco ce imati pune ruke posla
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 okt 2014, 00:30

samo_lijevo je napisao/la:
staragarda je napisao/la:joj,kakvog ce cicanja bit do subote :D :D :D ..ufff jedva cekam :D
ima da sijeva na sve strane. :D
Aco ce imati pune ruke posla
uf,uf....posteno pa ko koga z.a.j.e.b.o :urnebes:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 okt 2014, 00:32

samo_lijevo je napisao/la:kako nisu bili u Mostaru?
Zar se ne sjecate kada su pogresno napisali ime onog navijaca Lacija sto je ubijen.
ima negdje slika s još jednog gostovanja, al' nigdje ne mogu da je nađem, tad su zapravo bili na tribini, tamo gdje je V :D
slika

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 27 okt 2014, 01:24

Što su ovi Srebreničani ( Tuzlaci) zakržljali dok su bili u PLFBiH ...nije im lahko nikako valjalo Je po kojekakvim kozjim propancima I vrletima igrati nije ni čudo što su zadundili Mašala.... Zdravo Je piti kozije mljeko to se vidi ali oni su ga previše konzumirali I otišlo I'm na Mozak.Koja pogana sorta ljudi ! :clap: :bih:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 okt 2014, 01:30

Mostarac1971 je napisao/la:Što su ovi Srebreničani ( Tuzlaci) zakržljali dok su bili u PLFBiH ...nije im lahko nikako valjalo Je po kojekakvim kozjim propancima I vrletima igrati nije ni čudo što su zadundili Mašala.... Zdravo Je piti kozije mljeko to se vidi ali oni su ga previše konzumirali I otišlo I'm na Mozak.Koja pogana sorta ljudi ! :clap: :bih:
bolje bi ti bilo bjelopoljac da si kakve skole zavrsio i malo opismenio..a ne ovako,majka mu stara :D :D ...vidis ti kako ono zna sve oko kozijeg mlijeka :D :D ...da se lijepo sredite kad u subotu krenete za TUZLU ;)...a kad stignete za ruke da se drzite...da se ne pogubite,ne dao Bog :D :D

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 27 okt 2014, 04:56

Dok si se ti čuvao za ruke i ulazio u slobodnu teritoriju pobjegle sve koze od tebe .... Vonjaš na izmet sopstveni :puke:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 27 okt 2014, 10:00

Mostarac1971 je napisao/la:Što su ovi Srebreničani ( Tuzlaci) zakržljali dok su bili u PLFBiH ...nije im lahko nikako valjalo Je po kojekakvim kozjim propancima I vrletima igrati nije ni čudo što su zadundili Mašala.... Zdravo Je piti kozije mljeko to se vidi ali oni su ga previše konzumirali I otišlo I'm na Mozak.Koja pogana sorta ljudi ! :clap: :bih:
bolje bi ti bilo bjelopoljac da si kakve skole zavrsio i malo opismenio..a ne ovako,majka mu stara :D :D ...vidis ti kako ono zna sve oko kozijeg mlijeka :D :D ...da se lijepo sredite kad u subotu krenete za TUZLU ;)...a kad stignete za ruke da se drzite...da se ne pogubite,ne dao Bog :D :D
Ko mu govori za školu :lol:
Stara garda aka doDŽi, doDŽete :lol:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 27 okt 2014, 10:34

Mostarac1971 je napisao/la:Dok si se ti čuvao za ruke i ulazio u slobodnu teritoriju pobjegle sve koze od tebe .... Vonjaš na izmet sopstveni :puke:
Kakve su to provokacije matere ti ? Zašto se spuštati na taj nivo ? Ccc.

A ovaj dečko se ne sjeća da te iste Fukare nisu do '' jučer'' išle skoro nigdje na gostovanja. Nekada bi skoknuli do Gradačca, Orašja, Koševa i to bi bilo to. Barem jednu sezonu odradite kako treba pa onda fino svratite pa serite po nama.

[youtube][/youtube]
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 okt 2014, 11:12

Goodison je napisao/la:
Mostarac1971 je napisao/la:Dok si se ti čuvao za ruke i ulazio u slobodnu teritoriju pobjegle sve koze od tebe .... Vonjaš na izmet sopstveni :puke:
Kakve su to provokacije matere ti ? Zašto se spuštati na taj nivo ? Ccc.

A ovaj dečko se ne sjeća da te iste Fukare nisu do '' jučer'' išle skoro nigdje na gostovanja. Nekada bi skoknuli do Gradačca, Orašja, Koševa i to bi bilo to. Barem jednu sezonu odradite kako treba pa onda fino svratite pa serite po nama.

[youtube][/youtube]
lupas gluposti...to vam je izgleda prelazno od onog skobalja...hajd ti everton prati ...nije ova prica za tebe

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 27 okt 2014, 11:19

RAja kanite se coravog posla sa kosarkarcima, fudbal je za njih strano tijelo. Samo hrabro u subotu i gurnuti ih na samo dno tabele.
Mozeli mi neko reci, ko je dobro upucen, kolike su mjere pomocnog igralista (gdje se postavlja vjestacka trava)? Sudeci po satelitskim slikama (google maps) i licnoj procjeni kada pratim treninge omladinskog pogona djeluje mi dosta uzi i kraci od glavnog terena? Pitanje je da li ce se utakmice na njemu uopste moci igrati ili ce sluziti samo za treniranje?
Prkosni i Ponosni od 1922

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 27 okt 2014, 11:38

staragarda je napisao/la: lupas gluposti...to vam je izgleda prelazno od onog skobalja...hajd ti everton prati ...nije ova prica za tebe
Najjači ste care nemate premca, samo poćeraj! :lol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 27 okt 2014, 11:54

SipakUlicar1922 je napisao/la:RAja kanite se coravog posla sa kosarkarcima, fudbal je za njih strano tijelo. Samo hrabro u subotu i gurnuti ih na samo dno tabele.
Mozeli mi neko reci, ko je dobro upucen, kolike su mjere pomocnog igralista (gdje se postavlja vjestacka trava)? Sudeci po satelitskim slikama (google maps) i licnoj procjeni kada pratim treninge omladinskog pogona djeluje mi dosta uzi i kraci od glavnog terena? Pitanje je da li ce se utakmice na njemu uopste moci igrati ili ce sluziti samo za treniranje?
cini mi se da je malo kraci od glavnog terena. mene zanima da li ce se postaviti novi golovi, nove mreze, nove klupe za rezerve. ne vjerujem da necemo dobiti uz pomocni teren i popratne objekte.

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 27 okt 2014, 12:04

AlemC85 je napisao/la:
SipakUlicar1922 je napisao/la:RAja kanite se coravog posla sa kosarkarcima, fudbal je za njih strano tijelo. Samo hrabro u subotu i gurnuti ih na samo dno tabele.
cini mi se da je malo kraci od glavnog terena. mene zanima da li ce se postaviti novi golovi, nove mreze, nove klupe za rezerve. ne vjerujem da necemo dobiti uz pomocni teren i popratne objekte.
Neznam, mislim da je dosta uzi nego kraci od glavnog terena (koji takodjer nije dovoljno dug i sirok). Odlicno je sto se gradi, samo me strah da ce igraliste doci na 80 x 50 metara :hmmmmm:
Prkosni i Ponosni od 1922

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.