HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Lillard
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Lillard » 25 okt 2014, 16:32

BurningLegion je napisao/la:A nisam ti neki kladionicar, al ne treba mi nazalost kladionica za ono. :) Kazem ti, ja sam bio ubijedjen da ce glatko Travnik izgubiti od Zrinjskog, a vidjet ces da ce ga i ostali konkurenti za vrh rijesiti lagano kuci.
Cestitke na pobjedi svejedno. ;)
Rijesili smo Zelju lagano gore, sa Sarajevom igrali x kod kuce. Protiv vas ce bit svega, ali izgubit necemo :cool:

Cestitke momcima, veziri :wave:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 25 okt 2014, 17:18

KenoRob je napisao/la:svaka vam cast nek ste poderali Travnika
Ljudi su zasluzili i ja im iskreno cestitam, pokazali su da su dosta ispred nas u kvaliteti igranja. Al opet nek smo mi vas pobijedili i to mi je drago, dabogda ispali cernobilci smrdljivi.

acovic2
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la acovic2 » 25 okt 2014, 21:04

Lillard je napisao/la:
BurningLegion je napisao/la:A nisam ti neki kladionicar, al ne treba mi nazalost kladionica za ono. :) Kazem ti, ja sam bio ubijedjen da ce glatko Travnik izgubiti od Zrinjskog, a vidjet ces da ce ga i ostali konkurenti za vrh rijesiti lagano kuci.
Cestitke na pobjedi svejedno. ;)
Rijesili smo Zelju lagano gore, sa Sarajevom igrali x kod kuce. Protiv vas ce bit svega, ali izgubit necemo :cool:

Cestitke momcima, veziri :wave:
Lilard, nisi ga skontao.Ono se odnosilo na Travnik da ce izgubiti glatko od Zelje i Sarajeva a ne na Zrinju.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 25 okt 2014, 21:13

Ocigledno je da smo jaki kao armirani beton -ali armirani beton prijeratni ne ovaj sad kinesko zeljezo i sl. :D

Poraziti ovako u gostima Travnik samo mogu ozbiljne ekipe,strijelci nas trio fantastikus SSC!
Iduce kolo slabasni Celik ,napokon jedna laksa domaca utakmica gdje nebi trebalo biti problema,vec sad imamo isto bodova kao lani nakon 15. kola ,a tada smo bili prvaci!
Brana je rekao da idemo pobjediti sve do kraja i ne vidim razloga zasto mu nevjerovati!
Nakon 12 kola imamo iza sebe 7 gostujucih utakmica i 5 domaci te je sa ovim uspjeh jos veci te naravno izboreno cetvrtfinale kupa!
Bravo momci!
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 25 okt 2014, 21:17

Cestitam Zrinji.. Kakav vam je raspored do kraja polusezone?? I jel glavnim konkurentima idete na megdan slijedece polusezone?? Nisam nesto pratio rasporede.. Hvala

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

westherc
Kontakt:

HŠK Zrinjski

Post Postao/la westherc » 25 okt 2014, 21:22

Stevo Nikolić će biti najbolji strijelac Zrinje svih vremena samo ga ostavit u Mo par sezona.
Ubojica dječijeg lica. :-)

I have a dream

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 25 okt 2014, 21:26

amorovski je napisao/la:Cestitam Zrinji.. Kakav vam je raspored do kraja polusezone?? I jel glavnim konkurentima idete na megdan slijedece polusezone?? Nisam nesto pratio rasporede.. Hvala

Dolaze nam Celik i Siroki te idemo Olimpicu u goste,nakon Sirokog idemo na pauzu pa na proljece 2015 godinu otvaramo sa dvije domace utakmice protiv Slavije i Radnika ili Drine meni se cini,od jacih ekipa kuci nam dolaze Borac,Zeljo,Olimpic ,Sloboda, a gostujemo Sarajevu i Sirokom od ozbiljnijih ekipa na proljece!
Raspored nam je odlican ,samo da ostanu bitni igraci popu Crnova,Steve i Simeunovica mada ce ih biti tesko zadrzati posebno Ivana koji je alfa i omega ove momcadi!
Prvi u gradu,logicno!

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 25 okt 2014, 21:40

Nakon svih polovnjaka koje smo gledali dali je Ivan Crnov zasluzio poziv u reprezentaciju BiH na poziciju koju igra Tinki Vinki Susic sigurno nece dobiti poziv jer tu se nalazi amiđin ljubimac.
....................Begovic.......................

Mujdza....Sunjic........Spahic..........Stojkic

..............Besic.......Pjanic...................

Simeunovic......Medunjanin.............Crnov.

....................Dzeko..........................

Moj amiđa derali bi guz... drugima! :bih:
Prvi u gradu,logicno!

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 25 okt 2014, 21:59

crnov je napisao/la:Nakon svih polovnjaka koje smo gledali dali je Ivan Crnov zasluzio poziv u reprezentaciju BiH na poziciju koju igra Tinki Vinki Susic sigurno nece dobiti poziv jer tu se nalazi amiđin ljubimac.

E **** sad, i Stojkic i Simeunovic i Crnov, i jos Dujkovic na klupi :D Crnov je ekstra igrac, po meni zasluzuje poziv ali tesko, spominju se novi susici u reprezentaciji ..

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 25 okt 2014, 22:16

crnov je napisao/la:Nakon svih polovnjaka koje smo gledali dali je Ivan Crnov zasluzio poziv u reprezentaciju BiH na poziciju koju igra Tinki Vinki Susic sigurno nece dobiti poziv jer tu se nalazi amiđin ljubimac.

Crnov brate svakako decko razvaljuje, mozda i najbolji vas igrac, ali ostali ne. Mislim Simeunovic je odlican igrac to stoji, ali nije to to ipak, nije nesto kao Crnov :)

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 26 okt 2014, 06:56

Ako Sušić ne požuri sa Crnovom,
čeka Kovač da ga ubaci kao zamjenu za Sammira;)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 26 okt 2014, 09:32

Svaka cast, ozbiljna ste ekipa. Imam osjecaj da cemo se do kraja vise sa vama ganjati nego sa Sirokim. Bjezite nam tri boda, i jedni i drugi imamo poprilicno povoljan raspored u nastavku. Bit ce zanimljivo. Mozda nasa medjusobna utakmica na Kosevu odluci prvaka. Bio bi to yeben derbi pred ogromnim brojem navijaca.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

mala sara
Kontakt:

Post Postao/la mala sara » 26 okt 2014, 13:46

kako dopuste navijacima željeznicara u tuzlu i bjeljinu a ultrasima nedaju ,fuj ovaj savez i policija i sve u pM
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 27 okt 2014, 14:07

dolazimo da pokorimo Bijeli Brijeg

imam dobar osjecaj za ovu tekmu

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 27 okt 2014, 14:14

KenoRob je napisao/la:dolazimo da pokorimo Bijeli Brijeg

I ja :thumbup:
I have a dream

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 27 okt 2014, 14:14

Mi bi bili zadovoljni i 1 bodom protiv vas :mrgreen:

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 27 okt 2014, 14:19

Steta sto ce te osjecaj izdati :nene:
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 27 okt 2014, 14:25

marioo8888 je napisao/la:

Mi bi bili zadovoljni i 1 bodom protiv vas :mrgreen:
jaki smo na svim pozicijama a golman najjaci :)

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 28 okt 2014, 17:30

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić u ponedjeljak navečer dobio je nagradu za najboljeg veznog igrača španske Primere.

Igrači Reala jučer su dominirali u izboru najboljih za prošlu sezonu. Nagrade su dobili Sergio Ramos (najbolji defanzivac), Cristiano Ronaldo (najljepši gol u sezoni i najbolji napadač), zatim Luka Modrić, koji je dobio nagradu za najboljeg veznjaka.

Modrić je ovu nagradu osvojio ispred Sergija Busquetsa iz Barcelone i Gabija iz Atletica. Luka je u prošloj sezoni odigrao 34 utakmice u Primeri, te je postigao jedan gol iz 37 pokušaja, a imao je pet asistencija iz 1824 dodavanja.

Bio je važan kotač u momčadi Kraljeva iako je klub ostao bez titule. Ono što krasi Modrića, to je broj oduzetih lopti. Modrić je, naime, imao 171 oduzetu ili ukradenu loptu u Primeri, te 79 ubačaja u protivnički kazneni prostor.

To je za njega bila najbolja sezona iako bi aktuelna mogla biti još bolja jer je Modrić u osam ligaških utakmica postigao gol i upisao dvije asistencije. Omaleni veznjak igra sve bolje i bolje, njegovo samopouzdanje raste, a samim tim je i igra Reala tečnija i konkretnija.

Dvadesetdevetogodišnji Zadranin je, ipak, zanimljiv i po tome što je imao priliku da iskusi bh. premijerligaške terene. Kao igrač zagrebačkog Dinama je u sezoni 2003/04 posuđen Zrinjskom.

Luka je u Mostaru odigrao 22 utakmice i postigao je osam golova. I sada, ako ga pitate o tom razdoblju, reći će da ga je to ojačalo i pomoglo mu da postane bolji igrač. Jednostavno, kada uspješno položite ispit na bosanskohercegovačkim oranicama, onda se sve može.

Međutim, neosporan je veliki nogometni talent ovog sada već iskusnog veznjaka. Modrić je prava radilica, čovjek koji nastoji dati sve za ekipu u kojoj nastupa i nije čudo što sada brani boje najtrofejnijeg evropskog kluba.

"Sezonu koju sam odigrao za Zrinjski neću nikada zaboraviti i puno mi je pomogla u karijeri. Žao mi je što klub tada nije imao većih ambicija, ali svejedno da nije bilo te sezone u Mostaru možda danas ne bih bio ono što jesam”, rekao je Modrić svojevremeno.

A danas je baš to - najbolji veznjak španske Primere i igrač o kojem je suvišno trošiti riječi. Sa samo 18 godina je bio najbolji igrač Zrinjskog. Gostovanja u Modriči, Orašju, Ugljeviku, Posušju, Žepču, Čitluku, Trebinju… učinila su Modrića fizički, pa i mentalno jačim igračem.

Za reprezentaciju Hrvatske Modrić je odigrao 80 utakmica, te je postigao 10 golova. Uspješan period imao je u zagrebačkom Dinamu od 2003. do 2008. godine, te s Tottenhamom od 2008. do 2012. godine.

Može se pohvaliti s tri naslova HNL-a, osvajao je dva puta Kup Hrvatske, jednom Superkup svoje zemlje, zatim je osvojio Ligu prvaka prošle sezone s Realom, Superkup Španije, Kup kralja, evropski Superkup… Osvajao je i brojne individualne nagrade, pa i onu 2003. godine - najbolji igrač Premijer lige BiH. Plemić je postao Kralj...

slika

slika
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 28 okt 2014, 17:59

Sto nas sportsport ba danas nahvali,prvo sa Lukom sada za primjer ostalim,svaka cast,nek nije politika i huliganizam,a jucer pohvalise i Ultrase! :thumbup: :bow:
Prvi u gradu,logicno!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.