I jaKenoRob je napisao/la:dolazimo da pokorimo Bijeli Brijeg
imam dobar osjecaj za ovu tekmu
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
I have a dream
-
marioo8888
- Kontakt:
Mi bi bili zadovoljni i 1 bodom protiv vasKenoRob je napisao/la:dolazimo da pokorimo Bijeli Brijeg
Steta sto ce te osjecaj izdatiKenoRob je napisao/la:dolazimo da pokorimo Bijeli Brijeg
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
jaki smo na svim pozicijama a golman najjacimarioo8888 je napisao/la:Mi bi bili zadovoljni i 1 bodom protiv vasKenoRob je napisao/la:dolazimo da pokorimo Bijeli Brijeg
Hrvatski reprezentativac Luka Modrić u ponedjeljak navečer dobio je nagradu za najboljeg veznog igrača španske Primere.
Igrači Reala jučer su dominirali u izboru najboljih za prošlu sezonu. Nagrade su dobili Sergio Ramos (najbolji defanzivac), Cristiano Ronaldo (najljepši gol u sezoni i najbolji napadač), zatim Luka Modrić, koji je dobio nagradu za najboljeg veznjaka.
Modrić je ovu nagradu osvojio ispred Sergija Busquetsa iz Barcelone i Gabija iz Atletica. Luka je u prošloj sezoni odigrao 34 utakmice u Primeri, te je postigao jedan gol iz 37 pokušaja, a imao je pet asistencija iz 1824 dodavanja.
Bio je važan kotač u momčadi Kraljeva iako je klub ostao bez titule. Ono što krasi Modrića, to je broj oduzetih lopti. Modrić je, naime, imao 171 oduzetu ili ukradenu loptu u Primeri, te 79 ubačaja u protivnički kazneni prostor.
To je za njega bila najbolja sezona iako bi aktuelna mogla biti još bolja jer je Modrić u osam ligaških utakmica postigao gol i upisao dvije asistencije. Omaleni veznjak igra sve bolje i bolje, njegovo samopouzdanje raste, a samim tim je i igra Reala tečnija i konkretnija.
Dvadesetdevetogodišnji Zadranin je, ipak, zanimljiv i po tome što je imao priliku da iskusi bh. premijerligaške terene. Kao igrač zagrebačkog Dinama je u sezoni 2003/04 posuđen Zrinjskom.
Luka je u Mostaru odigrao 22 utakmice i postigao je osam golova. I sada, ako ga pitate o tom razdoblju, reći će da ga je to ojačalo i pomoglo mu da postane bolji igrač. Jednostavno, kada uspješno položite ispit na bosanskohercegovačkim oranicama, onda se sve može.
Međutim, neosporan je veliki nogometni talent ovog sada već iskusnog veznjaka. Modrić je prava radilica, čovjek koji nastoji dati sve za ekipu u kojoj nastupa i nije čudo što sada brani boje najtrofejnijeg evropskog kluba.
"Sezonu koju sam odigrao za Zrinjski neću nikada zaboraviti i puno mi je pomogla u karijeri. Žao mi je što klub tada nije imao većih ambicija, ali svejedno da nije bilo te sezone u Mostaru možda danas ne bih bio ono što jesam”, rekao je Modrić svojevremeno.
A danas je baš to - najbolji veznjak španske Primere i igrač o kojem je suvišno trošiti riječi. Sa samo 18 godina je bio najbolji igrač Zrinjskog. Gostovanja u Modriči, Orašju, Ugljeviku, Posušju, Žepču, Čitluku, Trebinju… učinila su Modrića fizički, pa i mentalno jačim igračem.
Za reprezentaciju Hrvatske Modrić je odigrao 80 utakmica, te je postigao 10 golova. Uspješan period imao je u zagrebačkom Dinamu od 2003. do 2008. godine, te s Tottenhamom od 2008. do 2012. godine.
Može se pohvaliti s tri naslova HNL-a, osvajao je dva puta Kup Hrvatske, jednom Superkup svoje zemlje, zatim je osvojio Ligu prvaka prošle sezone s Realom, Superkup Španije, Kup kralja, evropski Superkup… Osvajao je i brojne individualne nagrade, pa i onu 2003. godine - najbolji igrač Premijer lige BiH. Plemić je postao Kralj...

Igrači Reala jučer su dominirali u izboru najboljih za prošlu sezonu. Nagrade su dobili Sergio Ramos (najbolji defanzivac), Cristiano Ronaldo (najljepši gol u sezoni i najbolji napadač), zatim Luka Modrić, koji je dobio nagradu za najboljeg veznjaka.
Modrić je ovu nagradu osvojio ispred Sergija Busquetsa iz Barcelone i Gabija iz Atletica. Luka je u prošloj sezoni odigrao 34 utakmice u Primeri, te je postigao jedan gol iz 37 pokušaja, a imao je pet asistencija iz 1824 dodavanja.
Bio je važan kotač u momčadi Kraljeva iako je klub ostao bez titule. Ono što krasi Modrića, to je broj oduzetih lopti. Modrić je, naime, imao 171 oduzetu ili ukradenu loptu u Primeri, te 79 ubačaja u protivnički kazneni prostor.
To je za njega bila najbolja sezona iako bi aktuelna mogla biti još bolja jer je Modrić u osam ligaških utakmica postigao gol i upisao dvije asistencije. Omaleni veznjak igra sve bolje i bolje, njegovo samopouzdanje raste, a samim tim je i igra Reala tečnija i konkretnija.
Dvadesetdevetogodišnji Zadranin je, ipak, zanimljiv i po tome što je imao priliku da iskusi bh. premijerligaške terene. Kao igrač zagrebačkog Dinama je u sezoni 2003/04 posuđen Zrinjskom.
Luka je u Mostaru odigrao 22 utakmice i postigao je osam golova. I sada, ako ga pitate o tom razdoblju, reći će da ga je to ojačalo i pomoglo mu da postane bolji igrač. Jednostavno, kada uspješno položite ispit na bosanskohercegovačkim oranicama, onda se sve može.
Međutim, neosporan je veliki nogometni talent ovog sada već iskusnog veznjaka. Modrić je prava radilica, čovjek koji nastoji dati sve za ekipu u kojoj nastupa i nije čudo što sada brani boje najtrofejnijeg evropskog kluba.
"Sezonu koju sam odigrao za Zrinjski neću nikada zaboraviti i puno mi je pomogla u karijeri. Žao mi je što klub tada nije imao većih ambicija, ali svejedno da nije bilo te sezone u Mostaru možda danas ne bih bio ono što jesam”, rekao je Modrić svojevremeno.
A danas je baš to - najbolji veznjak španske Primere i igrač o kojem je suvišno trošiti riječi. Sa samo 18 godina je bio najbolji igrač Zrinjskog. Gostovanja u Modriči, Orašju, Ugljeviku, Posušju, Žepču, Čitluku, Trebinju… učinila su Modrića fizički, pa i mentalno jačim igračem.
Za reprezentaciju Hrvatske Modrić je odigrao 80 utakmica, te je postigao 10 golova. Uspješan period imao je u zagrebačkom Dinamu od 2003. do 2008. godine, te s Tottenhamom od 2008. do 2012. godine.
Može se pohvaliti s tri naslova HNL-a, osvajao je dva puta Kup Hrvatske, jednom Superkup svoje zemlje, zatim je osvojio Ligu prvaka prošle sezone s Realom, Superkup Španije, Kup kralja, evropski Superkup… Osvajao je i brojne individualne nagrade, pa i onu 2003. godine - najbolji igrač Premijer lige BiH. Plemić je postao Kralj...

"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
Sto nas sportsport ba danas nahvali,prvo sa Lukom sada za primjer ostalim,svaka cast,nek nije politika i huliganizam,a jucer pohvalise i Ultrase!

Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
Stvarno odličan članak danas za Zrinjski, a bome i Široki, te prijašnji člancicrnov je napisao/la:Sto nas sportsport ba danas nahvali,prvo sa Lukom sada za primjer ostalim,svaka cast,nek nije politika i huliganizam,a jucer pohvalise i Ultrase!![]()
Inače, igrači su pravo "napaljeni" na preostale 3 utakmice i žele dočekati pauzu kao prvi na tablici
4-5 naših igrača ima pravo dobre inozemne ponude (pogotovo Crnov i Stevo)... ali nadam se da će da uprava učiniti sve da ostavi naše glavne igrače do kraja sezone i da pokušamo obraniti naslov prvaka
Znaju li se potencijalni klubovi il je šatro svi ih traže a ponuda nigdje.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I have a dream
-
marioo8888
- Kontakt:
Stevo ne ide nigdje to je milion posto,za Crnog ti ne bi znao reći,mogu samo reći da bi bio naš bivši igrač da nije bilo ozljede na Ljeto,ali nadat se da će ostat do kraja sezone.Teško mogu slobodno reći i nemoguće će biti pronaći adekvatnu zamjenu za njega kada napusti klub.westherc je napisao/la:Znaju li se potencijalni klubovi il je šatro svi ih traže a ponuda nigdje.
Crni mora ostati ukoliko zelimo ozbiljno zagristi oko obrane naslova. Ako dodje ponuda koja "izuva iz cipela" onda nema pomoci.
I have a dream
Crni kralj kaze nebi se vratio u Dinamo za sve pare ovoga svijeta,momak ocigledno ima svoje JA radi toga je i uspio,mozda je sreca sto se ozlijedio i propao mu Bate Borisov jer momak je kapacitet za jace lige,mozda Rijeka umijesto Anasa Sharbinija kojeg jos cekaju u Hajduku da napravi "visak" na lijevoj strani!
RIjeka ima pare,neka daju pola milijuna i njihov je,za Crnog ce se naci zamjena ,mozda Durak tempira formu!
RIjeka ima pare,neka daju pola milijuna i njihov je,za Crnog ce se naci zamjena ,mozda Durak tempira formu!
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Koliko ja znam Crnovu istice ugovor slijedeceg ljeta i logicno je ocekivat njegovu prodaju ove zime jer to je posljednja prilika da klub nesto zaradi na njegovom transferu.Zamjena?Tko god dodje nece mu biti lako jer ce ga usporedjivati sa Crnim.Ja mislim da ce doci Sesar jer ce u zimskom prelaznom roku imati ciste papire.westherc je napisao/la:Crni mora ostati ukoliko zelimo ozbiljno zagristi oko obrane naslova. Ako dodje ponuda koja "izuva iz cipela" onda nema pomoci.
Sesar nije los samo je pitanje forme,!
Protiv Celika se vracaju Mumin i Vucina i nece biti Denija koji ima zute kartone,sad bi trebalo dati priliku Basari da malo osjeti premijerligaske terene
,nista morat cemo ih "ubiti" sa Milom po desnoj strani!
Iduca utakmica jel u subotu?!
Protiv Celika se vracaju Mumin i Vucina i nece biti Denija koji ima zute kartone,sad bi trebalo dati priliku Basari da malo osjeti premijerligaske terene
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
Koliko ja znam Subota 16,30 .Ja mislim da Basara vise nece zaigrati za nas ali mozda grijesim.Mozeli taj Galic protiv Celika.Jel on bocni igrac?Nisam ga jos gledao pa ne znam.crnov je napisao/la:Sesar nije los samo je pitanje forme,!
Protiv Celika se vracaju Mumin i Vucina i nece biti Denija koji ima zute kartone,sad bi trebalo dati priliku Basari da malo osjeti premijerligaske terene,nista morat cemo ih "ubiti" sa Milom po desnoj strani!
![]()
-
marioo8888
- Kontakt:
Jeste,igra mali desno krilo,ali Mile počinje 100 %acovic2 je napisao/la:Koliko ja znam Subota 16,30 .Ja mislim da Basara vise nece zaigrati za nas ali mozda grijesim.Mozeli taj Galic protiv Celika.Jel on bocni igrac?Nisam ga jos gledao pa ne znam.crnov je napisao/la:Sesar nije los samo je pitanje forme,!
Protiv Celika se vracaju Mumin i Vucina i nece biti Denija koji ima zute kartone,sad bi trebalo dati priliku Basari da malo osjeti premijerligaske terene,nista morat cemo ih "ubiti" sa Milom po desnoj strani!
![]()
Dujka-Zlatić?(Blaić),Graovac,Katanec,Stojkić-Mumin-Šćepo-Radulović-Crni-Mile-Stevo.
u 2.pol ulazi Đuka 100 %,po meni Pavle,zavisi do rezultata Krešo,Anto i mali Galić,ako Anto ne starta utakmicu jer je po meni moguće i to da sačuva Matiju da ne bi dobio slučajno žuti karton pa da ne propusti Olimpik.Uglavnom,ko god igro tri boda moraju ostati u Mostaru i ostat će jer se igrači ne opuštaju i svakoga shvataju maksimalno ozbiljno što je za svaku pohvalu.
- primasquadra
- Kontakt:
najviše me strah ovakih utakmica koja nam sada slijedi jer je i bod totalni neuspjeh a igrači ako se i najmanje opuste uvijek lako sve može otići na drugu stranu . mislim da je vrijeme da počnemo jednu utakmicu bez nekog od trojca radulović,šćepanović,muminović pošto je to u travniku dobro bilo a igrao je samo radulović .
Jel Crnov produkt vase skole fudbala? Gledao sam nekoliko utakmica Zrinjskog i on se izdvaja kao vas najbolji igrac, dobar je i Simeunovic, samo me nervira stalno prigovaranje (i sudijama i igracima), bar u onim utakmicama sto sam ja gledao.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Crnov se afirmirao u Zrinji a prosao je skolu Dinama, nepoznat igrac bio do Zrinje
I have a dream
Sto je sa Petrakom, on nije prosao pripreme ili ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Koliko znam jest, ali igra na poziciji od Muminovića, Šćepanovića, Radulovića, igrao je u kupu to sam vidio...England je napisao/la:Sto je sa Petrakom, on nije prosao pripreme ili ?
Teško je upat u prvih 11 osim ako žuti kartoni i ozljede učine svoje. Jaka konkurencija
I have a dream
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.