Nije rekao koje godineSabinho je napisao/la:SAFET SUŠIĆ: "Upamtite, idemo na Evropsko prvenstvo."
Safet Sušić - Pape
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Emire zasto si onako pisao o Leovcu? Emire odgovori kad ovo vidis. Emire...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Selektor otkrio sastav kojim napadamo Izraelce
Naša reprezentacija utakmicu bi trebala početi u sljedećem sastavu:
Asmir Begović, Toni Šunjić, Emir Spahić, Anel Hadžić, Mensur Mujdža, Muhamed Bešić, Haris Medunjanin, Miralem Pjanić, Zoran Kvržić, Senad Lulić i u vrhu napada će biti Izet Hajrović.
“Imao sam dilemu, ali sam je riješio. U napadu će igrati Hajrović, a desno Kvržić”, kaže Sušić
Asmir Begović, Toni Šunjić, Emir Spahić, Anel Hadžić, Mensur Mujdža, Muhamed Bešić, Haris Medunjanin, Miralem Pjanić, Zoran Kvržić, Senad Lulić i u vrhu napada će biti Izet Hajrović.
“Imao sam dilemu, ali sam je riješio. U napadu će igrati Hajrović, a desno Kvržić”, kaže Sušić
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
Nerminovic
- Kontakt:
Mislim da bi Visca bio bolje rjesenje u napadu, a Hajrovic desno. Medjutim, kao sto vec neko rece, Bosna ima nekoliko miliona selektora, ali pita se jedino Pape. Sretno, ko god igro!Kaunas je napisao/la:Selektor otkrio sastav kojim napadamo Izraelce
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA
Nesto ne vidim one koji su danima pjenili o Hadzicu, stotine postova ispisali. Momka su bili srozali do ispod kantonalne lige. Ista stvar bila sa Sunjicem prije. A zanimljivo je kako onda nemaju srama, samo se prebace na nekog drugog i tako ukrug. Strucnjaci sa tastaturom 
Ili Hajrovic sa nekom individualnom akcijom.xaves je napisao/la:samo nas Pjanic i neki njegov slobodnjak mogu iscupat'
Sto se tice Visca-Kvrzic to je sve u pet deka. Ovo ce biti velika prilika za Kvrzica da se nametne.
Hajrovic na sredini malo toga moze, nema krila da otvori prostor suhim trcanjem, jedino da predje na krilo u jednom dijelu utakmiceAjax je napisao/la:Ili Hajrovic sa nekom individualnom akcijom.xaves je napisao/la:samo nas Pjanic i neki njegov slobodnjak mogu iscupat'
Sto se tice Visca-Kvrzic to je sve u pet deka. Ovo ce biti velika prilika za Kvrzica da se nametne.
Jedini od ovih preostalih "laznih" napadaca koji jos i nekako moze odglumiti tog centralnog napadaca je Hajrovic ( mada je to daleko od idealnog ). Krila ce biti Kvrzic i Lulic a kasnije i Visca umjesto Kvrzica najvjerovatnije.xaves je napisao/la: Hajrovic na sredini malo toga moze, nema krila da otvori prostor suhim trcanjem, jedino da predje na krilo u jednom dijelu utakmice
Šta ima novo o tom antitalentu pisati? Multipraktik k'o Tin. Kada panj ode iz reprezentacije, odlaze i oni.Ibrahim je napisao/la:Nesto ne vidim one koji su danima pjenili o Hadzicu, stotine postova ispisali. Momka su bili srozali do ispod kantonalne lige. Ista stvar bila sa Sunjicem prije. A zanimljivo je kako onda nemaju srama, samo se prebace na nekog drugog i tako ukrug. Strucnjaci sa tastaturom
- DragonGirl
- Kontakt:
Čini mi se da je rekao kako će Višću ubaciti umjesto Hajrovića u napad jer kaže kako će Hajrović pasti fizički tokom utakmice, tako da Kvržić vjerovatno ostaje na krilu.Ajax je napisao/la:Jedini od ovih preostalih "laznih" napadaca koji jos i nekako moze odglumiti tog centralnog napadaca je Hajrovic ( mada je to daleko od idealnog ). Krila ce biti Kvrzic i Lulic a kasnije i Visca umjesto Kvrzica najvjerovatnije.xaves je napisao/la: Hajrovic na sredini malo toga moze, nema krila da otvori prostor suhim trcanjem, jedino da predje na krilo u jednom dijelu utakmice
Slabo to, mlako, prije bi vec najmanje stotinjak postova do sada napisali kada vi vidjeli sastav i Hadzica u njemu. Sto vas decko ispljuska protiv Velsa i Belgije, ne dade vam da se radujete pobjedama, dzaba Balo, dzaba Hazardinjo i Likuku vama.voltron30 je napisao/la:Šta ima novo o tom antitalentu pisati? Multipraktik k'o Tin. Kada panj ode iz reprezentacije, odlaze i oni.Ibrahim je napisao/la:Nesto ne vidim one koji su danima pjenili o Hadzicu, stotine postova ispisali. Momka su bili srozali do ispod kantonalne lige. Ista stvar bila sa Sunjicem prije. A zanimljivo je kako onda nemaju srama, samo se prebace na nekog drugog i tako ukrug. Strucnjaci sa tastaturom
Steta sto nema Avdije i Svena da zamijene krila u zadnjih 30 minuta.
Upravu si mislim da je to jos realnije. Zaboravio sam da nema niko drugi da zamjeni napadaca.DragonGirl je napisao/la: Čini mi se da je rekao kako će Višću ubaciti umjesto Hajrovića u napad jer kaže kako će Hajrović pasti fizički tokom utakmice, tako da Kvržić vjerovatno ostaje na krilu.
Razumijem ja to, ali samo kazem da bez visce u prvoj da radi i trci po strani nece biti prostora, sto je za laznu 9ku, a hajrovic ce to biti, kljucnoAjax je napisao/la:Jedini od ovih preostalih "laznih" napadaca koji jos i nekako moze odglumiti tog centralnog napadaca je Hajrovic ( mada je to daleko od idealnog ). Krila ce biti Kvrzic i Lulic a kasnije i Visca umjesto Kvrzica najvjerovatnije.xaves je napisao/la: Hajrovic na sredini malo toga moze, nema krila da otvori prostor suhim trcanjem, jedino da predje na krilo u jednom dijelu utakmice
@Ibrahim
Baš me zanima kako nas je to išamarao Hadžić? Odigrao je pa eto, prosječno, u nekim trenucima i ispod prosjeka. Nije pokazao dovoljan kvalitet da bi se na njega moglo ozbiljno računati na štoperskoj poziciji. Istina, velikih greški zaista nije imao.
Baš me zanima kako nas je to išamarao Hadžić? Odigrao je pa eto, prosječno, u nekim trenucima i ispod prosjeka. Nije pokazao dovoljan kvalitet da bi se na njega moglo ozbiljno računati na štoperskoj poziciji. Istina, velikih greški zaista nije imao.
- The_Target
- Kontakt:
Osim ako Kvrzic nebude to odigrao jednako ili bolje nego Visca. A kao sto i zmajica rece Visca moze zamjenit Hajrovica zadnji 20-30 minuta a Kvrzic nemoze nikako da igra tog laznog napadaca. Mozda je i to uticalo na Papetovu odluku.xaves je napisao/la: Razumijem ja to, ali samo kazem da bez visce u prvoj da radi i trci po strani nece biti prostora, sto je za laznu 9ku, a hajrovic ce to biti, kljucno
Sušić uoči utakmice s Izraelom: Nadam se da ćemo razočarati one koji očekuju loš rezultat

1946
Život je lijep
Uopšte se ne sikiram za sutra! Samo lagano...
Safet nije vrijedan mojih živaca

Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 15 nov 2014, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.