Safet Sušić - Pape

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Ponos Torina » 15 nov 2014, 15:50

Sabinho je napisao/la:SAFET SUŠIĆ: "Upamtite, idemo na Evropsko prvenstvo."
Nije rekao koje godine :problem: :problem:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 nov 2014, 15:51

Emire zasto si onako pisao o Leovcu? Emire odgovori kad ovo vidis. Emire...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 15 nov 2014, 16:10

Selektor otkrio sastav kojim napadamo Izraelce

Naša reprezentacija utakmicu bi trebala početi u sljedećem sastavu:
Asmir Begović, Toni Šunjić, Emir Spahić, Anel Hadžić, Mensur Mujdža, Muhamed Bešić, Haris Medunjanin, Miralem Pjanić, Zoran Kvržić, Senad Lulić i u vrhu napada će biti Izet Hajrović.

“Imao sam dilemu, ali sam je riješio. U napadu će igrati Hajrović, a desno Kvržić”, kaže Sušić
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 nov 2014, 16:23

Zoran Kvržić :stop:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 15 nov 2014, 16:24

Kaunas je napisao/la:Selektor otkrio sastav kojim napadamo Izraelce

Naša reprezentacija utakmicu bi trebala početi u sljedećem sastavu:
Asmir Begović, Toni Šunjić, Emir Spahić, Anel Hadžić, Mensur Mujdža, Muhamed Bešić, Haris Medunjanin, Miralem Pjanić, Zoran Kvržić, Senad Lulić i u vrhu napada će biti Izet Hajrović.

“Imao sam dilemu, ali sam je riješio. U napadu će igrati Hajrović, a desno Kvržić”, kaže Sušić
Mislim da bi Visca bio bolje rjesenje u napadu, a Hajrovic desno. Medjutim, kao sto vec neko rece, Bosna ima nekoliko miliona selektora, ali pita se jedino Pape. Sretno, ko god igro!
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 15 nov 2014, 16:33

Nesto ne vidim one koji su danima pjenili o Hadzicu, stotine postova ispisali. Momka su bili srozali do ispod kantonalne lige. Ista stvar bila sa Sunjicem prije. A zanimljivo je kako onda nemaju srama, samo se prebace na nekog drugog i tako ukrug. Strucnjaci sa tastaturom :lol:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 nov 2014, 16:41

xaves je napisao/la:samo nas Pjanic i neki njegov slobodnjak mogu iscupat'
Ili Hajrovic sa nekom individualnom akcijom.

Sto se tice Visca-Kvrzic to je sve u pet deka. Ovo ce biti velika prilika za Kvrzica da se nametne.

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 15 nov 2014, 16:53

Ajax je napisao/la:
xaves je napisao/la:samo nas Pjanic i neki njegov slobodnjak mogu iscupat'
Ili Hajrovic sa nekom individualnom akcijom.

Sto se tice Visca-Kvrzic to je sve u pet deka. Ovo ce biti velika prilika za Kvrzica da se nametne.
Hajrovic na sredini malo toga moze, nema krila da otvori prostor suhim trcanjem, jedino da predje na krilo u jednom dijelu utakmice

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 nov 2014, 16:59

xaves je napisao/la: Hajrovic na sredini malo toga moze, nema krila da otvori prostor suhim trcanjem, jedino da predje na krilo u jednom dijelu utakmice
Jedini od ovih preostalih "laznih" napadaca koji jos i nekako moze odglumiti tog centralnog napadaca je Hajrovic ( mada je to daleko od idealnog ). Krila ce biti Kvrzic i Lulic a kasnije i Visca umjesto Kvrzica najvjerovatnije.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 15 nov 2014, 17:01

Ibrahim je napisao/la:Nesto ne vidim one koji su danima pjenili o Hadzicu, stotine postova ispisali. Momka su bili srozali do ispod kantonalne lige. Ista stvar bila sa Sunjicem prije. A zanimljivo je kako onda nemaju srama, samo se prebace na nekog drugog i tako ukrug. Strucnjaci sa tastaturom :lol:
Šta ima novo o tom antitalentu pisati? Multipraktik k'o Tin. Kada panj ode iz reprezentacije, odlaze i oni.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 15 nov 2014, 17:09

Ajax je napisao/la:
xaves je napisao/la: Hajrovic na sredini malo toga moze, nema krila da otvori prostor suhim trcanjem, jedino da predje na krilo u jednom dijelu utakmice
Jedini od ovih preostalih "laznih" napadaca koji jos i nekako moze odglumiti tog centralnog napadaca je Hajrovic ( mada je to daleko od idealnog ). Krila ce biti Kvrzic i Lulic a kasnije i Visca umjesto Kvrzica najvjerovatnije.
Čini mi se da je rekao kako će Višću ubaciti umjesto Hajrovića u napad jer kaže kako će Hajrović pasti fizički tokom utakmice, tako da Kvržić vjerovatno ostaje na krilu.

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 15 nov 2014, 17:10

voltron30 je napisao/la:
Ibrahim je napisao/la:Nesto ne vidim one koji su danima pjenili o Hadzicu, stotine postova ispisali. Momka su bili srozali do ispod kantonalne lige. Ista stvar bila sa Sunjicem prije. A zanimljivo je kako onda nemaju srama, samo se prebace na nekog drugog i tako ukrug. Strucnjaci sa tastaturom :lol:
Šta ima novo o tom antitalentu pisati? Multipraktik k'o Tin. Kada panj ode iz reprezentacije, odlaze i oni.
Slabo to, mlako, prije bi vec najmanje stotinjak postova do sada napisali kada vi vidjeli sastav i Hadzica u njemu. Sto vas decko ispljuska protiv Velsa i Belgije, ne dade vam da se radujete pobjedama, dzaba Balo, dzaba Hazardinjo i Likuku vama.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 15 nov 2014, 17:12

Steta sto nema Avdije i Svena da zamijene krila u zadnjih 30 minuta.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 nov 2014, 17:13

DragonGirl je napisao/la: Čini mi se da je rekao kako će Višću ubaciti umjesto Hajrovića u napad jer kaže kako će Hajrović pasti fizički tokom utakmice, tako da Kvržić vjerovatno ostaje na krilu.
Upravu si mislim da je to jos realnije. Zaboravio sam da nema niko drugi da zamjeni napadaca.

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 15 nov 2014, 17:16

Ajax je napisao/la:
Razumijem ja to, ali samo kazem da bez visce u prvoj da radi i trci po strani nece biti prostora, sto je za laznu 9ku, a hajrovic ce to biti, kljucno

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 15 nov 2014, 17:16

@Ibrahim
Baš me zanima kako nas je to išamarao Hadžić? Odigrao je pa eto, prosječno, u nekim trenucima i ispod prosjeka. Nije pokazao dovoljan kvalitet da bi se na njega moglo ozbiljno računati na štoperskoj poziciji. Istina, velikih greški zaista nije imao.

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 15 nov 2014, 17:19

Pape je francuz on ne razumije sto ga raja haka
Rođeni brato

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 nov 2014, 17:19

xaves je napisao/la: Razumijem ja to, ali samo kazem da bez visce u prvoj da radi i trci po strani nece biti prostora, sto je za laznu 9ku, a hajrovic ce to biti, kljucno
Osim ako Kvrzic nebude to odigrao jednako ili bolje nego Visca. A kao sto i zmajica rece Visca moze zamjenit Hajrovica zadnji 20-30 minuta a Kvrzic nemoze nikako da igra tog laznog napadaca. Mozda je i to uticalo na Papetovu odluku.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 15 nov 2014, 17:22

Sušić uoči utakmice s Izraelom: Nadam se da ćemo razočarati one koji očekuju loš rezultat

:thumbup:
1946

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 15 nov 2014, 17:23

Život je lijep :D Uopšte se ne sikiram za sutra! Samo lagano... :bih: Safet nije vrijedan mojih živaca :D
slika
Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 15 nov 2014, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.