Nije rekao koje godineSabinho je napisao/la:SAFET SUŠIĆ: "Upamtite, idemo na Evropsko prvenstvo."

Nije rekao koje godineSabinho je napisao/la:SAFET SUŠIĆ: "Upamtite, idemo na Evropsko prvenstvo."
Mislim da bi Visca bio bolje rjesenje u napadu, a Hajrovic desno. Medjutim, kao sto vec neko rece, Bosna ima nekoliko miliona selektora, ali pita se jedino Pape. Sretno, ko god igro!Kaunas je napisao/la:Selektor otkrio sastav kojim napadamo Izraelce
Naša reprezentacija utakmicu bi trebala početi u sljedećem sastavu:
Asmir Begović, Toni Šunjić, Emir Spahić, Anel Hadžić, Mensur Mujdža, Muhamed Bešić, Haris Medunjanin, Miralem Pjanić, Zoran Kvržić, Senad Lulić i u vrhu napada će biti Izet Hajrović.
“Imao sam dilemu, ali sam je riješio. U napadu će igrati Hajrović, a desno Kvržić”, kaže Sušić
Ili Hajrovic sa nekom individualnom akcijom.xaves je napisao/la:samo nas Pjanic i neki njegov slobodnjak mogu iscupat'
Hajrovic na sredini malo toga moze, nema krila da otvori prostor suhim trcanjem, jedino da predje na krilo u jednom dijelu utakmiceAjax je napisao/la:Ili Hajrovic sa nekom individualnom akcijom.xaves je napisao/la:samo nas Pjanic i neki njegov slobodnjak mogu iscupat'
Sto se tice Visca-Kvrzic to je sve u pet deka. Ovo ce biti velika prilika za Kvrzica da se nametne.
Jedini od ovih preostalih "laznih" napadaca koji jos i nekako moze odglumiti tog centralnog napadaca je Hajrovic ( mada je to daleko od idealnog ). Krila ce biti Kvrzic i Lulic a kasnije i Visca umjesto Kvrzica najvjerovatnije.xaves je napisao/la: Hajrovic na sredini malo toga moze, nema krila da otvori prostor suhim trcanjem, jedino da predje na krilo u jednom dijelu utakmice
Šta ima novo o tom antitalentu pisati? Multipraktik k'o Tin. Kada panj ode iz reprezentacije, odlaze i oni.Ibrahim je napisao/la:Nesto ne vidim one koji su danima pjenili o Hadzicu, stotine postova ispisali. Momka su bili srozali do ispod kantonalne lige. Ista stvar bila sa Sunjicem prije. A zanimljivo je kako onda nemaju srama, samo se prebace na nekog drugog i tako ukrug. Strucnjaci sa tastaturom
Čini mi se da je rekao kako će Višću ubaciti umjesto Hajrovića u napad jer kaže kako će Hajrović pasti fizički tokom utakmice, tako da Kvržić vjerovatno ostaje na krilu.Ajax je napisao/la:Jedini od ovih preostalih "laznih" napadaca koji jos i nekako moze odglumiti tog centralnog napadaca je Hajrovic ( mada je to daleko od idealnog ). Krila ce biti Kvrzic i Lulic a kasnije i Visca umjesto Kvrzica najvjerovatnije.xaves je napisao/la: Hajrovic na sredini malo toga moze, nema krila da otvori prostor suhim trcanjem, jedino da predje na krilo u jednom dijelu utakmice
Slabo to, mlako, prije bi vec najmanje stotinjak postova do sada napisali kada vi vidjeli sastav i Hadzica u njemu. Sto vas decko ispljuska protiv Velsa i Belgije, ne dade vam da se radujete pobjedama, dzaba Balo, dzaba Hazardinjo i Likuku vama.voltron30 je napisao/la:Šta ima novo o tom antitalentu pisati? Multipraktik k'o Tin. Kada panj ode iz reprezentacije, odlaze i oni.Ibrahim je napisao/la:Nesto ne vidim one koji su danima pjenili o Hadzicu, stotine postova ispisali. Momka su bili srozali do ispod kantonalne lige. Ista stvar bila sa Sunjicem prije. A zanimljivo je kako onda nemaju srama, samo se prebace na nekog drugog i tako ukrug. Strucnjaci sa tastaturom
Upravu si mislim da je to jos realnije. Zaboravio sam da nema niko drugi da zamjeni napadaca.DragonGirl je napisao/la: Čini mi se da je rekao kako će Višću ubaciti umjesto Hajrovića u napad jer kaže kako će Hajrović pasti fizički tokom utakmice, tako da Kvržić vjerovatno ostaje na krilu.
Razumijem ja to, ali samo kazem da bez visce u prvoj da radi i trci po strani nece biti prostora, sto je za laznu 9ku, a hajrovic ce to biti, kljucnoAjax je napisao/la:Jedini od ovih preostalih "laznih" napadaca koji jos i nekako moze odglumiti tog centralnog napadaca je Hajrovic ( mada je to daleko od idealnog ). Krila ce biti Kvrzic i Lulic a kasnije i Visca umjesto Kvrzica najvjerovatnije.xaves je napisao/la: Hajrovic na sredini malo toga moze, nema krila da otvori prostor suhim trcanjem, jedino da predje na krilo u jednom dijelu utakmice
Osim ako Kvrzic nebude to odigrao jednako ili bolje nego Visca. A kao sto i zmajica rece Visca moze zamjenit Hajrovica zadnji 20-30 minuta a Kvrzic nemoze nikako da igra tog laznog napadaca. Mozda je i to uticalo na Papetovu odluku.xaves je napisao/la: Razumijem ja to, ali samo kazem da bez visce u prvoj da radi i trci po strani nece biti prostora, sto je za laznu 9ku, a hajrovic ce to biti, kljucno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.